Istorija.net Tomo Baranausko istorijos puslapiai  
 
FORUMAI * ФОРУМЫ * FORUMS
Lietuvos istorijos forumas * Форум истории Литвы * Forum of Lithuanian history
.
 
2012-01-12

Leonidas Donskis pakilo aukščiau

Radęs internete nuorodą į Europos parlamento nario Leonido Donskio "Veidaknygės" (Facebook, http://www.facebook.com/leonidas.donskis) įrašus, kuriuose jis nerausdamas keikia savo buvusį bendražygį Gintarą Steponavičių, su kuriuo kartu propagavo liūdnai pagarsėjusią Aukštojo mokslo reformą, o dabar dėl tos pačios reformos reikalauja jo atsistatydinimo ir vos ne teismo, nusprendžiau atgaivinti jo ir jo skaitytojų atmintį apie ankstesnę šio politinio veikėjo veiklą. Ta tema portalui Delfi.lt parašiau komentarą "Aukštojo mokslo reforma, L. Donskis ir krokodilo ašaros".

Tą dieną poną L. Donskį jo "Veidaknygės" komentaruose ištiko isterijos priepuolis. Manyčiau, niekam nepakenks iš arčiau pažinti mūsų "atstovą" Europos parlamente, taigi paskaitykime.



Apšilimui Leonidas Donskis pradėjo nuo žodžių: paskvilis, kriptofašistinis, kliedesiai, insinuacijos:


Ką tik Delfyje pasirodė Tomo Baranausko paskvilis apie mane. Esu šitą kriptofašistinį istoriką užblokavęs savo facebooke, bet jis rado būdą įliįsti pas mane atgal su kauke. Dedukcijos čia reikia nedaug, kad šitą suprastum. Jo kliedesių ir insinuacijų aš nekomentuosiu. Bet jo naudojami metodai nenusipelno komentaro.

Šia tema užsimezgė didesne dalimi apologetiška "diskusija" su jo gerbėjais, garbintojais ir dievintojais. Pirmieji sureagavę gerbėjai draugiškai ragino su manim kovoti ne virtualiai, o tiesiog primušti: "švelniai reikia, tik kojom, tik į veidą". Šis pasiūlymas pono L. Donskio buvo tyliai praleistas pro akis be jokios reakcijos, matyt, jo intelektualinei erdvei tiko, bet lūpoms ir klavišus liečiantiems švelniems pirštų galiukams buvo kiek per aštrus.

Čia reikėtų pastebėti, kad ponas L. Donskis labai akylai sergsti savo "intelektualinę erdvę" nuo jai nederančių minčių ir Veidaknygėje rūpestingai šalina iš savo profilio tuos komentarus ir jų autorius, kurie gali įnešti sumaišties į darnų jo gerbėjų, garbintojų ir dievintojų chorą. Būtent savo kulto kūrimui jis plačiai panaudoja Veidaknygės galimybes, ir mano, kad gali bendrauti per ją su tūkstančiais ar nors ir milijonu savo rinkėjų ir gerbėjų (visi Facebook sistemoje užsiregistravę asmenys gali matyti jo rašliavą), bet uždrausti čia "įlįsti", "įsibrauti" ir "vogti" jo mintis tiems, kas klastingai kėsinasi ponulį sukritikuoti. Būtent dėl šios "šventvagystės" ne tik pacituotame, bet ir toliau pyškinamuose komentaruose ponas L. Donskis labiausiai šaukėsi Dangaus keršto.

Bet visų pirma kilo liaudies susidomėjimas paskelbtąja "kriptofašizmo" sąvoka, kuria kaipo pirmąja, apdovanojo mane ponas Leonidas. Jo draugužis, tituluojamas filosofu, lyčių lygybės konsultantu ir t.t. ir pan., Algirdas Davidavičius netgi davė patikslinančią definiciją: "Kriptofašizmas labai tinkamas terminas, manau. Nors aš beveliju naudoti kitą -- filonacimas, mėgavimasis įvairiais nacių režimo ideologijos šaltiniais, dalimis, idėjomis, estetika, praktikomis."

Kiek tai susiję su manimi, turėčiau turbūt parašyti kokį nors komentarą, bet manau, kad daugeliui čia cituotų ir necituotų tekstų geriausiai tinka standartinis "Pipedijos" įspėjimas: "Bent dalis šiame straipsnyje (šiuo atveju - šiose citatose - T.B.) išdėstytos faktinės medžiagos kelia abejones, o jei tiksliau - panašu į šyvos kumelės sapną.  Įtariame, kad tai - mažų mažiausiai gandai apie alternatyvią realybę, su šiuo pasauliu (aprašomais faktais, įvykiais, daiktais ir žmonėmis) neturintys nieko bendra." Tad toliau, cituodamas poną L. Donskį ir jo draugus, šio komentaro nebekartosiu, bet jį reikia turėti galvoje, norint tinkamai suprasti tekstą.

Šioje vietoje į intelektualų pokalbį įsijungė ir pats L. Donskis: "Kriptofašistu, t.y. besimaskuojančiu ir slaptu fašizmo simpatiku, aš drąsiai galiu pavadinti žmogų, kuris mane užsipuolė dėl sąmokslo aukos ir sąžinės kankinio Petro Stankero persekiojimo. Įdomu, kad jo antisemitizmas natūraliai jį atvedė prie manęs - vadinasi, ne septynių šalių ambasadų nota Vidaus reikalų ministerijai, ne jaunų inteligentų laiškas "Veidui" lėmė ministro Palaičio sprendimą Holokaustą leganda pavadinusio žmogaus paslaugų atsisakymą, o mano nuomonė. Kodėl mano? Aš oficialiai kur nors kreipiausi? Ne. Bet kalta mano visagalybė - ypač mano kilmės visgalybė... Aš per daug lengvai atpažįstu tokius atvejus, kad man reikėtų ilgai analizuoti Tomą Baranauską. O stilistika ir kito asmens pokalbio turinio su manimi facebooke atpasakojimas - tai tiesiog žemiau kritikos."

Priminsiu tik, kad čia ponas L. Donskis leido sau prisiminti vieną ryškesnių savo gyvenimo "žygdarbių" - dalyvavimą susidorojime su istoriku Petru Stankeru, ir eilinį kartą už sėkmingai nuveiktą darbą prisisegti sau virtualų medalį. Petras Stankeras, dėl dviprasmiškai nuskambėjusios korektūros klaidos jo straipsnyje apie Nirnbergo tribunolą žurnale "Veidas" buvo užsipultas dėl tariamo holokausto neigimo L. Donskio ir panašių "intelektualų" iš "Naujosios kairės" sambūrio bei operatyviai išmestas iš darbo. Nepaisant to, kad P. Stankeras niekada nė neketino neigti holokausto, L. Donskis savo poelgiu iki šiol labai didžiuojasi ir netgi "lengvai atpažįsta" "kriptofašistus", tokius kaip aš, kurie tokią jo veiklą laiko neverta pagarbos.

Tolesniuose savo komentaruose ponas Leonidas išreiškė įsitikinimą, kad aš be jo tiesiog negaliu gyventi: "O dėl to, ką jis rašo - aš daug metų tyrinėju neapykantą. Reikalas tas, kad nekenčiantysis negali gyventi be savo neapykantos objekto. Visa kita - modalumo reikalas. Man belieka jį užjausti, nes aš, laimei, lengvai pajėgiu gyventi be minčių apie jį." Jis neapykantą mat tyrinėja... Toliau visgi paaiškėjo, kad L. Donskis jaučiasi įvertintas ir pamalonintas to mano negalėjimo be jo gyventi: "Ką man reikėtų galvoti apie save, jei paaiškėtų, kad jis mane mėgsta ir gerbia?"

Šia tema tuojau pasirodė ir jaudinanti dviejų nuskriaustų širdžių sutartinė, kurios tiesiog nedrįstu kaip nors komentuoti ar trumpinti, tiesiog pateikiu kaip yra:

"Nida Vasiliauskaitė Šlykštus straipsnis. Apie mane irgi buvo ne mažiau bjaurų ir idiotišką jau seniai parašęs. Ką gi.. Dar mokyklos laikais panašiais atvejais sakydavau sau: "To ir reikėjo tikėtis. Normalu. Rimtai sunerimti reikėtų, jeigu tokie personažai imtų reikšti pritarimą - būtų aiškus signalas, kad esu jų skonio".Vakar 18:10 · Patinka ·  7

Leonidas Donskis Nidai: taip, Nida, pamenu. Jis Jus pagerbė išskirtiniu dėmesiu ir dar sugebėjo kažkokią foto klastotę po neramumų prie Seimo siuntinėti kaip tariamą Jūsų nuotrauką. Tai viską pasako apie šį asmenį. Tai, kad esame vienodai jo nemėgstami ir šmeižiami, turėtų būtų traktuojama kaip neabejotinas komplimentas mums. O man malonu atsidurti Jūsų kompanijoje.

Vakar 18:20 · Patinka ·  5"

Na, ką gi, džiaugiuosi pradžiuginęs gerbiamus viešuosius intelektualus neabejotinais komplimentais. Tik kam tokia audringa reakcija? Dėl blogos stilistikos? Nesimokykite, gerbiamieji, stilistikos iš manęs! Mokykitės iš Leonido Donskio.

žymės: , , , , ,

273 Komentarai (-ų):

Anonymous aurimass rašė...

Lionečka ir Nidutė. Liberalas (?) ir pseudoneokomunistė vienoje kompanijoje ? Ir dar su malonumu ? O kodėl gi ne - pvz. Paleckis ir Sniečkus,tik šitie bent jau po laiko nagus graužėsi, aniems dviems, matyt, laikas dar neatėjo. Gal ir neateis, moksliškai betyrinėjant neapykantą. L.D. mat paprasta, tyrinėjimo objektas visą laiką šalia pat su visu modalumu, užtenka tik į veidrodį pasižiūrėt. Po to matyt prasideda vaizdinių transpozicija - reikia kur nors šone kitą susirasti, kad nuosavas taip neslėgtų.
P.S. O oponentui burną "užrišti" diskusijos (?) metu - superliberalu, ne vieną tokį liberalą-laisvūną matėm istorijos miglose, o ir dabartyje - va kaimynas mūsų, bat'ka toks, kiba pas Lionečkos mokytojus mokėsi (nedrįstu L.D. jam į mokytojus piršti - per jaunas).
P.S.2 Baranauskai, laikas būtų susirūpinti savo elgesiu - baigiat papiktinti visus liberaliojo žodžio šviesulius mūsų padangėje. Užsirauks paskui, nebešvies, bus gūūūdu Europos centre, nebevažinės niekas iš Briuselio į Maskvą ir atgal "trumpiausiu" keliu. Negerai, batiuška, negerai ...

2012-01-12 21:24:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

жрат жрат жрат

2012-01-14 23:17:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Apibendrinsiu. Jidišlando propaganda skirta ES arbitražui dalinant Lietuvą "atsarginiam" Izraeliui su Šiaurės Jeruzale kurti, patenkinant ir kitus interesantus. Tai ir minėtasis rusas L.Donskis, ir pilni knygynai satanistų opusų tipo D.Katco "Lithuanian jewish culture" ("Lietuvos kultūra - žydiška"), ir daugybė sionistų agentūros saitų (gal Lietuvos atveju sionistus reiktų vadint "paneristais" ar "devintfortininkais"?). Nenuostabu, kad jie išdidžiai nereaguoja į jokias rašytines provokacijas ir oponentų nuomonę. Pvz. sau prieinamais kanalais, kad pseudonimu "katastrofijus" rašiau, mano manymu, šiuos Lietuvos priešus turėjusias tikrai įžeisti rašliavas. Ir nieko - užbanina, užblokuoja ir nereaguoja. Nes jiems už papildomą "darbą" - lotis su visokiais entuziastais - Izraelis nemoka. Tuo labiau, kad jie nesugebėtų rasti argumentų tokiems projektams, kaip "žydų tauta" pagrįsti. Jiems moka tik už Palestinos pavyzdžio ES arbitražui renkamus balus. Tiesa, paklausiau poros savo draugų, dirbančių VAD, kame čia kampas, kad esu nekviečiamas į prokuratūrą. Atsako - ant žydų ir lenkų tautų galima varyt ką tik nori - tai adekvati gynyba prieš propagandą ir savygina, mat visad galima rasti ankstesnių oponentų antilietuviškos rašliavos. Ant gėjų ir čigonų varyt negalima, nes tai nebūtų savygina - mat jų antilietuviškumas niekaip nepasireiškia. Kiek moralu tai, kuo jie užsiima, ne mūsų reikalas ir ne mums suprasti ir vertinti. Jei būtų pavardės ir asmeniniai įžeidimai, juos pasiųstų kreiptis administracine tvarka. Draudžiama tiktai grąsinti smurtu aukščiausiems valstybės vadovams.
Mes Izraelio agentūrai ir Izraelio propagandai, neegzistuojam, kai ir Lietuvos valstybė ir lietuvių tauta. Jiems egzistuoja niekieno teritorija, kurioje reikia "atkurti" jidišlandą ("jidišlando" žemėlapis knygoje "Žydai Lietuvoje" - Sud. L. Lempertienė, J. Šiaučiūnaitė-Verbickienė, idealiai sutampa su Lietuvos teritorija) ir sukurti atsarginį variantą Izraeliui. Todėl nėra jokios prasmės priešams reikšti mūsų nuomonę (mes jiems nulis). Rašyt reikia tik lietuviams, ir be savicenzūros. Jei bijosim net parašyt, kad priešas yra priešas, tai tuo labiau bijosim į jį šauti.

2012-01-25 19:33:00  

Blogger Tomas Baranauskas rašė...

Anonime "katastrofijau", paprasčiausias anglų kalbos pramokimas sumažintų jus kamuojančių katastrofų skaičių (pvz., "Lithuanian jewish culture" reiškia ne "Lietuvos kultūra - žydiška", o "Lietuvos žydų kultūra"), nors vargu, ar jus nuo jų išvaduotų - labai jau jų daug... O tema, beje, visai ne apie žydus, nors jums ir Donskiui ir atrodo kitaip.

2012-01-26 00:31:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Na kas būtų, jei forumuose būtų vien vienas su kitu nelinkę bendrauti intelektualai be komentatorių? Rašytų visi intelektualius rašinius ir stebėtųsi, ko su jais nebendrauja (kaip kad čia). O internete anonimų aplamai tai nėra - visi surandami. Galvoju, kad kiekvienam intelektualui reikia atsakomosios reakcijos ar recenzijos. Todėl anoniminiai komentatoriai - tai būtina tarpinė tarp didžiai protingų žmonių.
O "Lietuvos kultūra - žydiška" ir "Lietuvos žydų kultūra" - tai absoliučiai analogiškai absurdiški teiginiai, todėl tai yra lygiai tas pats, kaip išversti. Mat viename kultūros areale yra tik viena kultūra, jei tas kultūros arealas pirminis. Taip pat Lietuvoje nėra ir niekad nebuvo jokių elfų, žydų ar hobitų tautų su jų kultūromis. Tai yra mitologija arba projektai. O apie minėtą ES kolaborantą rusą L.Donskį neįmanoma kalbėt neminint jo veikos ir užsakovų. Katastrofų žinau ir daugiau - pvz. kad Lietuvoje su rinkimais vyks rerendumas dėl "Lenkijos Vilnijoje" įkūrimo, kurio rezultatus pripažins ir Lenkija, ir Lietuvos "valdžia". Tada kils ekonominė politinė krizė su bankų griūtimi ir atskiroms Lietuvos dalims "strateginiai partneriai" ir ES suteiks savo protektoratą. O tada ir įvyks ES arbitražas, svarstantis įvairių suinteresuotųjų interesus Lietuvos teritorijos atžvilgiu. Tai man sakė mano draugai lenkai, paminėję, kad bus peržiūrima ir "lenkiškos žemės" aplink Vilnių, dabar priklausančios sodininkams ir persikėlusiems, nuosavybė. Jei sužinosit, kad referendumas dėl "lenkų autonomijos" tikrai vyksta, skubiai atsiimkit indėlius iš bankų bei iškeiskit litus, nes toliau bus ir kita mano paminėtų įvykių seka, aš pažadu.
Čia forume perskaičiau demagogo taisykles, tada S.K.Murzos "Manipuliacija sąmone" ir bandau pagal ten esančias rekomendacijas reaguot į oponentų tipo L.Donskis ir lenkų organizacijos "Lietuvos žydų sąjunga" skleidžiamas "tiesas". Juk svarbu, ne kaip norėta pasakyti, o kaip suprasta ir perskleista toliau. Aš stengiuosi, kad ir kiti suprastų ne taip, kaip siekia kai kurių valstybių agentūros. Gal dar Izraelis kai kuriems savo agentams algas sumažins už blogą darbą?
Kęstas 40 m.

2012-01-26 22:03:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Pritariu komentatoriams ir primenu: žodis žydas pas mus atėjo iš rusų kalbos, kur reiškia blogą žmogų (nemaišyti su judėjais ir jehudimais).
Visokie donskiai kaip tik ir tiktų į tą sąvoką.
Todėl net neverta su jais ir jų šušara diskutuoti: jiems Lietuva - buvus nebuvus.

2012-01-28 19:13:00  

Anonymous incognito rašė...

Šiaip jūs keistas žmogus, Tomai Baranauskai, arba mažų mažiausiai nesuvokiate kas yra politika. Perskaičiau šias jūsų tiradas delfi ir čia ir man keista kodėl jūs kabinėjates kone prie kiekvieno L. Donskio žodžio jį kaltindamas dėl švietimo reformos, kai tuo tarpu švietimo reformos vykdytojas yra švietimo ministras Gintaras Steponavičius, švietimo reformą rengė Seimo švietimo komiteto pirmininkas Valentinas Stundys (jis jūsų net neminimas) ir švietimo įstatymo pakeitimo įstatymą priėmė dabartinis Seimas, dabartinė koalicija susidedanti iš TS-LKD, LS, LiCS ir valinskininkų. L. Donskis net negalėjo dalyvauti įstatymą priimant! O užsipuolate labiausiai jį. Kodėl taip neužsipuolate V. Stundžio, bendrapartiečio. Tiesa, dabar nežinau kurioje partijoje jūs T. Baranauskai esate, bet įstatymo priėmimo dieną V. Stundys buvo jūsų bendrapartietis. Taigi dvejopi standartai, veidmainiaujate. Taip, idėjinės kaltės L. Donskis neneigia, jis vienam mitinge pasisakė už švietimo reformavimą, tik tiek - pats prisipažįsta bei, ei, daugelis visuomenės veikėjų agitavo už švietimo reformą, pamenu ir Mantas Adomėnas agitavo reformuoti, daug kas ragino reformuoti: Lašas, Daujotis ir t.t.

2012-01-31 10:58:00  

Blogger Tomas Baranauskas rašė...

Incognito, straipsnio tema - ne kas kiek prisidėjo prie šios reformos, o apie tai, kaip politikas, šią reformą agitavęs, dabar bando apsimesti, kad yra niekuo dėtas. Kalba yra būtent apie tokią demagogiją, kuri paremta žmonių atminties trumpumu. Na, o Stundys nėra mano bendrapartietis: jis nėra ir niekada nebuvo tautininkas.

2012-01-31 18:57:00  

Anonymous incognito rašė...

Kaip tai nėra? Tautininkai 2008 metais, dar prieš rinkimus rudenį įsiliejo į Tėvynės Sąjungą - Lietuvos Krikščionis Demokratus. Ir iki 2011 vasaros jums Seimo švietimo komiteto pirmininkas Valentinas Stundys buvo bendrapartietis.

Antra, dėl Donskio, taigi ir rašau, kad Leonidas Donskis viso labo kažkokiame viename mitinge pasisakė už švietimo reformą. Jis tai pripažįsta, ir pats dėl tokio menko indelio apgaileistauja. Garbingas žmogus. Tačiau nei jis vykdė, nei jis derino, nei jis priėmė švietimo reformą. Tad jūsų priekaištai L. Donskiui yra nesuprantami. Daugelis šviesuomenės ragino reformos, galiu rasti dešimtis straipsnių kritikuojančių aukštojo mokslo padėtį ir raginančių reikia kažką daryti. Esamos šveitimo reformos architektai: be minėto Stundžio, dar M.Adomėnas, Gintaras Steponavičius, galų gale pats Seimas laisva valia už pakeitimus balsavęs. Prie ko čia europralamentaras?

2012-02-01 14:28:00  

Anonymous incognito rašė...

P.S. Tautininkų Sąjunga atkurta 2011 gruodžio 16 dieną. O iki 2011 birželio tautininkai buvo toje pačioje frakcijoje su TS-LKD Seime. Kaip buvęs TS-LKD partietis turėtumete jausti kaltę ir jūs.

2012-02-01 14:33:00  

Blogger Tomas Baranauskas rašė...

Taigi, Incognito, dabar jau teisingai pasitaisei - buvęs bendrapartietis, o ne esamas. O nebėra bendrapartietis kaip tik todėl, kad tautininkų pasipriešinimas visoms kubilistinėms iniciatyvoms galiausiai baigėsi frakcijos lyderių pašalinimu iš partijos ir buvo galutinai įsitikinta, kad joje vykstančių neigiamų procesų nebeįmanoma paveikti iš vidaus. Tautininkai, beje, kol dar buvo toje partijoje, bandė stabdyti, švelninti tos reformos kvailiausias vietas, aišku, su 2 mandatais beveik nieko padaryti negalėjo. Bet mes nevažinėjome po Lietuvą ir neaiškinome, koks tai gėris ir kaip reikia įveikinėti dėl jo universitetų "biurokratinį" pasipriešinimą. O europarlamentars čia prie to, kad jis dirbo šios reformos agitatoriumi ir visa tai darė, kas ir surašyta straipsnyje.

2012-02-01 14:50:00  

Anonymous incognito rašė...

Matau kaip nesuprantate taip ir nenorite suprasti. Paskutinį kart aiškinu. Reformos įstatymas buvo priimtas 2009-04-30. Tuomet jūs ir buvote bendrapartietis su V. Stundžiu. Net apsiribojus tautininkais, ar seimūną Gintarą Songailą pažįstate? Neabejoju, kad taip. Taigi ar įstatymo priėmimo dieną įspėjote G. Songailą protestuoti prieš įstatymą? Apskritai ar bandėte įtakoti kolegas? Ar, pavyzdžiui, pasiūlėte G. Songailai apsipilti benzinu ir grąsinti pasidegsiant jei įstatymas bu priimtas. Būtų bent nukėlę balsavimą...

Yra juokinga ir absurdiška kaltinti L. Donskį nepasisekusia švietimo ar aukštojo mokslo reforma, nes ne jis ją vykdė, ne jis organizatorius, ne jis priėmė įstatymus. Taškas. Daugelis agitavo už reformas, kur kas daugiau nei L. Donskis. Kartoju, galiu patekti straipsnių raginančių reformuoti aukštąjį mokslą pradedant jūsų buvusiu bendrapartiečiu Mantu Adomėnu ir aš nemačiau žiniasklaidoje argumentuoto atkirčio parodančio reformos ydingumą iš tautininkų frakcijos TS-LKD sudėtyje... Taigi jūsų pasipriešinimas yra įsivaizduojamas.

Lietuvas gyvena permanentinės švietimos refomos būklėje dar nuo 1989 metų, dar nuo tautinės mokyklos kūrimo, kurios iniciatorė buvo Meilė Lukšienė. Egzaminų tvarka keisdavosi sulyg kiekvienu nauju ministru, mokamo aukštojo mokslo bazė vis plečiama, materialinė bazė susidevėjusi, mokslo darbų plagijavimas toleruojamas, bet jūs radote atpirkimo ožį L. Donskį kuris yra kalčiausias. Taip iš jūsų tiradų išeina. Absurdas. Kaip sakoma, dėl visko vistiek liks kaltas žydas. Jo vietoje išties jus pavadinčiau kriptofašistu.

2012-02-02 11:05:00  

Blogger Tomas Baranauskas rašė...

Incognito, nereikia laužtis pro atviras duris, įrodinėjant man Adomėno ar Stundžio kaltes. Aš neginu šių veikėjų, tiesiog jūs nesupratote apie ką buvo tema. Donskio vaidmens šioje reformoje niekaip negalima prilyginti tiesiog priklausymui partijai, kuri ją vykdė. Jo dalyvavimas reformoje buvo aktyvus, iš esmės už tai jis gavo pirmą vietą Liberalų sąjūdžio rinkimų į EP sąraše ir europarlamentaro vietą. O dabar lyg niekur nieko bando save pavaizduoti šios reformos oponentų lyderiu. Tai yra žema, ir būtent apie tai rašiau. O kad jums ne viskas žinoma apie tautininkų veiklą, tai nieko stebėtino, nes tautininkai nėra žymi jėga, apie kurią nuolat rašytų žiniasklaida. Stebina tik jūsų noras tai, ko nežinote, sutapatinti su fantazijomis. O jei jums atrodo prasminga dėl ko nors susideginti, tai - pirmyn, užuot dalinus "vertingus" patarimus kitiems.

2012-02-02 13:48:00  

Anonymous incognito rašė...

Aš ir nesiūliau susideginti, o siūliau "grąsinti pasidegsiant". Matau, vis tiek nesupratote. Žinokites. Tik nesiečiau Donskio pirmos vietos sąraše su dalyvavimu reformoje. Čia lietuviškų "partijų" bėda. Liberalai 2008 metasi tiesiog prikalbino žymų žmogų, kad jis "temptų" visą sąrašą. Beje tas pats vos neįvyko ir dabar planuojant sąrašus. Kitose partijose ko gero tas bus per šių metų Seimo rinkimus.

2012-02-02 14:13:00  

Anonymous Dar Karta rašė...

Saugios erdveis kurimas budingas ne tik Donskiui bet ir T.Baranauskui. Ar ne taip.

2012-04-13 19:11:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Tomas baranauskas apsimeta shlangu. pats tomas baranauskas buvo valdancios partijos narys kuri ir prieme nauja sveitimo istatyma.

pardon kad be lietuvybes.

2012-06-25 14:46:00  

Blogger Tomas Baranauskas rašė...

Nei tą įstatymą kada nors rėmiau, nei reklamavau, o kad tokie ir daugelis kitų negerų dalykų tos partijos buvo daromi, tai todėl ir nebesu jos narys.

2012-06-25 23:24:00  

Anonymous arvydas damijonaitis rašė...

Istorinio birželio 23 sukilimo metinės.Prasidėjo
šmeižto kampanija,istorijos vagys kvislingai
donskiai,zingeriai,rusiškos spec. tarnybos nerimsta,rausia melo duobę Lietuvai:

Lietuvos pilietis L.Donskis savo "herojiškame pasakojime apie sąžinę",Delfi.lt,
pasiūlė mano močiūtei Sofijai Binkienei (poeto Kazio Binkio žmona)
pastatyti paminklą. Šis jo
pasiūlymas, jo demagogiškų "filologiškų " samprotavimų apie J.Brazaitį
kontekste,man priminė vieną personažą iš indiško filmo,kuriam vis
kažkas įspirdavo į užpakalį,nes buvo vagis...Melas - vagystė dvasiniame
pasaulyje. Antro pasaulinio karo metais močiūtė Sofija Binkienė,mano
mama Irena Damijonaitienė ( ryšininkė su getu) slėpdavo geto žydus
mūsų namuose Kaune.S.Binkienės žentas Kęstutis Damijonaitis,VDU
studentas,užsirišęs baltą raištį,1941 birželio 23 d,šturmavio rusų
okupantų ginklų sandėlį Žaliakalnyje. Prasidėjus siaubingai sovietinei
okupacijai,raudonieji naciai (NKVD-KGB,50 proc. žydų tautybės vadovų)
Sofijos Binkienės sūnų pasodino į Lūkiškių kalėjimą,poto išvežė į
koncentracijos stovyklą . Ką nutyli gudruolis L.Donskis? Būtina
pasipriešinti antilietuviškai rusiškų ( ir donskiškų ) spec tarnybų
kampanijai,artėjant istoriniam birželio 23 sukilimo metinėms.Kažkokie
lietuvių ISTORIKAI mulkiai (iš sovietinės okupacijos paveldėjom)
nustatė "žydšaudžių" pavardes,prieš pat minėtas metines..Tai yra
propogandinis triukas,nes sovietinės okupacijos metu milijonas
lietuvių yra nužudyta.Taip vadinamų "žydų" tarpe buvo žudikų
fanatikų,lietuvšaudžių (NKVD-KGB buvo apie 50 proc. žydų tautybės
darbuotojų). LIETUVIU TAUTOS BUDELIAI -žydų tautybės lietuvšaudžiai,
sovietų saugumo karininkai, nuo 1945 metų vadovavo sunaikinant
Lietuvoje per milijoną lietuvių.Ne tik Lietuvoje siautėjo NKVD-KGB.
Pavyzdžiui,Holodomor
metu buvo numarinta badu 11 milijonų Ukrainos valstiečių,tuo metu Kremliuje
"darbavosi" 80 proc žydų tautybės Rusijos vadovų.

2012-07-07 08:23:00  

Blogger Anonymous rašė...

„Mano šeimoje labai daug meilės, nes aš naudojau dr. Ilekhojie burtus. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Mano meilės gyvenimas buvo visiškai sutrikęs. Ačiū Dievui ir ačiū tau už visa, ką padarei už mane. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Man nedaro nieko, išskyrus didžiulį malonumą pamatyti šiuos teigiamus rezultatus. " Reikia pagalbos?

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba
El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
Svetainė: https://gethelps.online

2020-03-27 15:32:00  

Blogger Anonymous rašė...

Am nevoie de ajutor pentru a-mi primi comentariile ex post pe bloguri Am aflat despre site-ul dvs. online și am comandat o vrajă Love pentru că prietena mea de 5 ani m-a părăsit pentru un alt bărbat. Am avut o vrajă de dragoste și, după 24 de ore pe care am comandat-o, am început să văd rezultatele. Am început să primesc e-mailuri de la ea care îmi spuneau cât de mult iubește și îmi era dor de mine. Acest lucru este uimitor mai ales că obișnuia să mă ignore de fiecare dată. Nu a fost niciodată atât de compătimitoare și grijulie pentru relația noastră, nu a fost niciodată atât de emoțională. Vă rog, tuturor celor care așteptați rezultatele dvs. nu disperați. Cu toții merităm să fim iubiți și sentimentul este minunat. Vreau să-i mulțumesc Domnului Padman pentru cantitatea de fericire pe care o aduce oamenilor. Sunt mai încrezător acum și viața mea este mai bună doar prin asta. Știu că lucrurile se vor îmbunătăți doar. Multumesc mult, multumesc mult. Sunt atât de recunoscător încât Lord Padman și toate spiritele iubitoare frumoase susțin iubirea. " Nevoie de ajutor?

WhatsApp Dr Ilekhojie pe +2348147400259 sau
E-mail info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com
Site web: https://gethelps.online

2020-03-28 23:51:00  

Blogger Anonymous rašė...

Ačiū dr. Ilekhojie, kad padėjote man. Aš buvau vedęs 4 metus ir 5-erius metus kita moteris pagrobė mano vyrą nuo vaikų ir manęs. Aš kentėjau, kol susipažinau su dr. Ilekhojie internete ir nusprendžiau pabandyti ją. Nustebinančiai, aš tik nusiųsdavau nuotrauką jai ir mano vyrui. Po 48 valandų, kaip ji man pasakė, pamačiau, kaip mano vyras ateina pas mane ir vaikai, ir tai yra Todėl aš rekomenduoju visiems, turintiems santykių problemų, susisiekti su šia galinga moterimi ir leisti savo meilužei sau. Reikia pagalbos?

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 el. Paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

2020-03-31 06:58:00  

Blogger Anonymous rašė...

Esu labai laiminga, kad dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti sielos draugę. „Ieškiniu teismui“ yra daugybė moterų, kaip ir aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, kad jei būtų buvę tokių penkių rašybos rašytojų, kaip dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs gera. Mane ir mano vyrą 4 metus atskyrė ir aš negalėčiau susitvarkyti gyvenimo be jo, aš pasinaudojau viskuo, kad jį laimėčiau, bet ne dirbau iki tada, kai perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, koks jos darbas yra efektyvus. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
Svetainė: https://gethelps.online

2020-04-02 01:51:00  

Blogger Anonymous rašė...

Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su gydytoju dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. būtent taip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. dr. Ilekhojie, nes aš niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu.
susisiekite su juo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie numeriu 2348147400259 arba el. paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

2020-04-19 02:16:00  

Blogger Unknown rašė...

Dr Ilekhojie TAI, KAS PADĖJO IŠSAUGOTI MANO SANTYKĮ.TEKSTAS ARBA PRIDĖTI Jį APIE WHATSAPP: +2348147400259

Aš esu iš JAV, noriu paliudyti apie puikų ir galingą rašytoją, mano vyras paliko mane ir vaikus 2 savaitėms, kai man paskambino, jis nesirinko, kai grįžo namo trečią savaitę. Jis man pasakė, kad nori skyrybų aš buvau toks liūdnas, aš verkiau visą naktį jis vėl paliko aš buvau toks vienišas, kitą dieną aš ieškojau ko nors internete, kai radau burtininkų ratuką, vadinamą dr. Ilekhojie, kurie padėjo daugybei žmonių, turintiems problemų, todėl aš susisiekiau su juo savo problemomis jis man pasakė, kad tai užtruks 24 valandas, o mano vyras grįš pas mane. Aš padariau viską, ką jis liepė man padaryti. Kitą dieną mano vyras grįžo atsiklaupęs ir maldavo, kad atšauktų skyrybas, kuriomis dabar džiaugiamės kartu. susisiekite su juo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba el. paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Tinklalapis: https://gethelps.online

2020-04-25 11:32:00  

Blogger Anonymous rašė...

KAIP ATSIŽINTI MANO VYKDYMĄ DR. Ilekhojie PADARYTI KONTAKTĄ WHATS_APP NUMERIS +2348147400259

Tai yra mano liudijimas apie gerą DR Ilekhojie, kuris man padeda, darbą .... Aš esu Benita Lewis iš Šiaurės Karolinos JAV. Ir atsiprašau už tai, kad įdėjote šį tinklą, bet aš turėsiu pagal šį geriausią pasaulio rašytoją, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris paliko mane per pastaruosius 3 metus, aš galų gale mane šį vyrą tinklaraščio svetainėje paskelbęs vienas iš klientų Pagalba, aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie girdėtą rašybos ratuką ir davė man elektroninio pašto adresą, kad parašyčiau rašybos keistuoliui, kad jis papasakotų jam apie mano problemas. Vos per 1 dieną mano vyras grįžo pas mane. Aš tik noriu pasakyti ačiū šiam teisingam ir nuoširdžiam rašytojui, pone viskas, ką jūs man sakėte, ir ačiū, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, ieškantiems savo problemos sprendimo, patariu maloniai pasitarti su šiuo rašybos ratuku: jis yra tikras, jis yra galingas ir, nepaisant to, ką papasakoja rašybos raštvedys, įvyks, nes viskas, kas pasakyta rašybai man pasakė. Maloniai galite su juo susisiekti: jo el. Pašto adresas yra gethelp05@gmail.com arba tiesiogiai „whats-app“ +2348147400259

2020-05-16 16:33:00  

Blogger Anonymous rašė...

Sveiki, aš esu Claire Luis. Metus vedęs su vyru, jis išsiskyrė su manimi. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš jo taip stipriai norėjau grąžinti dėl meilės, kuri jam buvo, maldavau jį su viskuo, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš savo draugei paaiškinau savo problemą ir ji pasiūlė verčiau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man ištarti burtą, kad jį sugrąžintų. Aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. Aš pranešiau apie rašybos raštą ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad prieš tris dienas viskas bus gerai. Jis ištarė burtą ir antrąją dieną nustebęs mane paskambino mano vyras.
Aš buvau nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo labai gaila dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, todėl mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Rašytojų el. Paštas yra akpabiospells@gmail.com Jei norite, kad jūsų santykiai būtų patenkinti, ar bet kuriuo kitu atveju galite jam išsiųsti el. Laišką.

1) Meilės burtai
2) Prarasti meilės burtai
3) Skyrybų burtai
4) Santuokos burtai
5) Pririšimo rašyba.
6) Išskaidymo burtai
7) Tremkite buvusį meilužį
8.) Norite būti paaukštinti savo biure / loterijoje
9) nori patenkinti savo meilužį

Kreipkitės į šį puikų vyrą, jei kyla problemų dėl ilgalaikio sprendimo per akpabiospells@gmail.com „WhatsApp“ jam telefonu 2349064238004

2020-05-20 01:51:00  

Blogger Unknown rašė...

Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau. Aš apsilankiau čia, forume, 2020 m. Balandžio 17 d., Forume ir pamačiau nuostabius liudijimus apie gerus darbus, kuriuos atliko dr. Ilekhojie. Aš esu iš JAV. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie tokį stebuklą nieko negirdėjau. Joks organas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti, kol dr. Ilekhojie nepadarė man nepaprasto darbo, kuris atkūrė mano 4 metų santuoką, per 48 valandas susigrąžindamas išsiskyrusią žmoną, kaip skaičiau internete. Aš buvau tikrai sukrėstas, kai mano žmona grįžo namo prašydama atleidimo, kad priimtų jos nugarą. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą dr. Ilekhojie. Nes jis yra Dievas, kurį man ir visai mano šeimai atsiuntė dieviškas santuokos atkūrimas. Ar jums bet kokia pagalba reikalinga? Nedvejodami susisiekite su juo dabar. Jis taip pat specializuojasi toliau;

Skyrybų susitaikymas
Santuokos susitaikymas
Verslo augimas
Paaukštinimas jūsų darbo vietoje / biure
Bankų paskolų suteikimas
Gydo ligas, tokias kaip; Vėžys, hivas, AIDS, zikos virusas E.T.C.
Grąžinkite savo EX / meilužį
Grąžinkite savo žmoną / vyrą
Grąžinti savo vaikiną / merginą

Paštas: gethelp05@gmail.com

Ląstelės numeris: +2348147400259

2020-05-29 15:38:00  

Blogger Anonymous rašė...

Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată. Am vizitat un forum aici pe internet pe 17 aprilie 2020 și am văzut o mărturie minunată pe forum despre lucrările bune pe care le-a făcut dr. Ilekhojie. Sunt din Statele Unite. Nu am crezut-o niciodată, pentru că nu am mai auzit nimic despre o astfel de minune până acum. Niciun corp n-ar fi fost în stare să mă convingă despre asta până când doctorul Ilekhojie nu a făcut o lucrare minunată care mi-a refăcut căsătoria de 4 ani prin întoarcerea soției mele divorțate în 48 de ore, la fel cum citeam pe internet. Am fost cu adevărat șocată când soția mea a venit acasă rugându-i iertarea să o accepte înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte pentru a-mi arăta aprecierea către dr. Ilekhojie. Căci este un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii pentru restaurarea divină a căsătoriei. Ai nevoie de ajutor? Nu ezitați să luați legătura cu el acum. De asemenea, este specializat pe urmărire;

Împăcarea divorțului
Împăcarea căsătoriei
Creșterea afacerilor
Promovare la locul de muncă / birou
Crearea de bănci pentru acordarea de împrumuturi
Leacuri de boli precum; Cancer, hiv, ajutoare, virus zika E.T.C.
Recuperarea EX / iubitul tău
Primirea soției / soțului înapoi
Primirea prietenului / prietenei tale înapoi

E-mail: gethelp05@gmail.com

Număr celular: +2348147400259

2020-05-29 18:58:00  

Blogger Anonymous rašė...

Aš išgyvenau sunkius laikus santykiuose su sužadėtiniu, nes jis sakė, kad daugiau manęs nemyli ir nori, kad mes nutrauktume savo sužadėtuves. Aš paklausiau, kodėl jis to nori, bet jis man nesuteikė jokio gero atsakymo, paprašiau jo neišeiti, nes aš tikrai jį myliu, jis vis tiek išvyko ir pasilieka pas kitą panele. Tai man buvo įkalbėta, nes žinau, kad jis mane myli, todėl aš rinksiuosi pagalbos ir randu Dr. Ajayi internete, jis yra burtininkas, paaiškinau. ką aš praėjau, jis papasakojo, iš kur kyla problema ir kad su manimi sužadėtiniu yra manipuliuojama, jis man pasakė burtą ir po septynių dienų sulaukiau vyro skambučio, kad jis grįžta namo, jis atėjo atgal ir dabar mes laimingai vedę. susisiekite su dr. Ajayi savo „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com. jo burtas yra efektyvus ir tikras

2020-05-30 11:58:00  

Blogger Anonymous rašė...

Tai svetainė, kurią perskaičiau apie gydytoją Ilekhojie ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man susigrąžinti buvusį vaikiną, kad jis vedė mane per šių metų kovo mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. Gydytojas Ilekhojie padės jums išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos raštvedys, grąžindamas mane buvusiam vaikinui pas mane po trejų metų, kai nebendravau. Perskaičiau apie gydytoją Ilekhojie iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo man padėti, o per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad nori grįžti į mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė ... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su gydytoju Ilekhojie, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Siųsti jam el. Laišką (gethelp05@gmail.com) arba tiesiogiai per „whatsApp jam“ +2348147400259

2020-05-31 00:17:00  

Blogger Unknown rašė...

Ažajus yra žmogus, turintis didelę dvasinę galią dėl savo rašybos galios. Aš galėjau susigrąžinti savo vyrą po trejų metų skyrybų. Aš išgyvenau blogus laikus dėl skyrybų, todėl internete ieškojau pagalbos, kai susidūriau su parodymai apie moterį, kuri papasakojo, kaip burtų žinovė padėjo jai susilaukti kūdikio naudojant augalinį vaistą, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo situaciją, jis atliko burtą, o mano vyras trečią dieną grįžo pas mane. man tai vis dar yra magija, aš labai džiaugiuosi, kad grįžau su meile savo gyvenimui. galite susisiekti su „Ajayi“ rašytoju jo „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, jis man padėjo. Aš tikiu, kad jis padės ir jums iškilus gyvenimo problemoms.

2020-06-04 05:45:00  

Blogger Anonymous rašė...

KAIP AŠ MANO EX HUSBAND GRĮŽTI SU DR Ilekhojie ....... Mano vardas Muna Vassel, iš Kanados, noriu greitai pasakyti pasauliui, kad egzistuoja tikras ir efektyvus internetinis rašybos ratukas, galingas ir tikras, jo vardas yra dr. Ilekhojie, jis man neseniai padėjo atkurti mano santykius su mano vyru, kuris mane paliko. Kai aš susisiekiau su gydytoju Ilekhojie, jis ištarė man meilės burtą, o mano vyras, kuris teigė neturįs ką veikti vėl su manimi paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis vėl su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien man malonu pranešti jums visiems, kad šis rašybos žinovas turi galią atkurti nutrūkusius santykius ir juos sugrąžinti. nes dabar labai džiaugiuosi savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga jo pagalba, dr. Ilekhojie taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pavyzdžiui, skyrybų bylų, teismo bylų, mirties burtų, dvasinės apsaugos problemų sprendimą. Ačiū! susisiekite el. paštu: (gethelp05@gmail.com) arba skambinkite +2348147400259

2020-06-06 00:11:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano vyras paliko mane kitai moteriai: ar galiu jį sugrąžinti? Aš siūlau jums susisiekti su gydytoju Ilekhojie. Jis sugrąžino mano vyrą susitaikymo burtų pagalba. Veiksmingai veikia 28 valandas.

Šiuo metu esu pati laimingiausia moteris žemėje. Prieš keletą mėnesių mane palikęs mano vyras praeitą vakarą grįžo pas mane ir šaukė, kad aš jį paimsiu. Dr Ilekhojie yra tikra ir tikra psichika. Jis sugrąžino mano vyrą "Štai jo kontaktas, jei turite kokių nors problemų. Parašykite jam el. Paštu (gethelp05@gmail.com) arba paskambinkite / pakvieskite jį per: +2348147400259

2020-06-09 02:20:00  

Blogger Unknown rašė...

Am decis că o să petrec toată ziua pe internet doar pentru a mă asigura că o mulțime de oameni sunt capabili să citească această mărturie despre Dr.Ilekhojie, care este un puternic rotor de vrăji. După ce am fost abandonat de soțul meu, am fost atât de singur în aceeași zi, încât am decis să trec prin plasă pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că aceasta este foaia de parcurs care va asigura întoarcerea soțului meu. După ce am citit o mulțime de sfaturi despre cum să-mi refac relația într-un mod mai bun, am descoperit că dr. Ilehojie are o mulțime de recomandări decât alte rule de vrajă, așa că, cu asta, mi-am făcut mintea că dr. Ilehojie era persoana potrivită pentru job, și l-am contactat prin intermediul detaliilor sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit încât am ales să lucrez cu Dr. Ilehojie, deoarece munca lui a fost 100% perfectă, iar vraja mi-a adus soțul înapoi la mine cu scutire rapidă puteți, de asemenea, să-l contactați pentru a primi ajutor prin e-mail. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal +2348147400259

2020-06-12 20:56:00  

Blogger Anonymous rašė...

Nu pot uita cum doctorul Ilekhojie m-a ajutat să-mi refac căsnicia după 2 luni de la despărțirea cu soția mea din ceartă și ea a plecat și nu m-a mai întors niciodată, am făcut atât de mult pentru a o întoarce, dar nimic nu a funcționat până nu Am văzut un comentariu online când cineva mărturisea despre cum doctorul Ilekhojie a ajutat-o să-și restaureze soțul și așa am contactat-o prin e-mailul său și după ce mi-a scris problema, m-a asigurat că mă va ajuta să revin cu soția mea după 36 de ore, după ce a făcut vraja de împăcare, soția mea s-a întors acasă și i-a rugat că îi pare foarte rău că a plecat. Mă întorc împreună cu soția mea și suntem amândoi fericiți și trăim din nou împreună. Știu că există multe persoane care doresc să-și recupereze dragostea, vă rugăm să-l contactați pe dr. Ilekhojie pentru că el este răspunsul perfect la problema dvs. contactați e-mailul său (gethelp05@gmail.com) sau Viber și Whatsapp +2348147400259

2020-07-04 03:11:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano vardas Amelia. iš Kanados. Aš esu čia, kad paliudyčiau apie puikų ir galingą rašybos rašytoją, vardu Dr Ilekhojie. Buvau tokia sumišusi ir nuniokota, kai mano vyras paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Taigi susisiekiau su šiuo puikiu rašybos ratovu (gethelp05@gmail.com), norėdamas gauti pagalbos. Jis padėjo man atlikti susitaikymo burtą ir vos per 48 valandas grįžo namo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Dr Ilekhojie leido jam sužinoti, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir Jis taip pat atvėrė akis, norėdamas pavaizduoti, kokią meilę mes visi kartu skyrėme. Rašydama šį liudijimą dabar esu pati laimingiausia moteris žemėje. Noriu rekomenduoti šį puikų rašybos rašytoją visiems, kuriems tikrai reikalingas skubus meilės iširimo sprendimas. Paštas; (gethelp05@gmail.com) arba „What-App“ arba „Viber“: +2348147400259

2020-07-26 16:12:00  

Blogger Unknown rašė...

Vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg būtų turėjęs piktą rašybą. Paulius per naktį atsisuko prieš mane be jokio perspėjimo. Tai įvyko praėjusiais metais, aš buvau beviltiškas, todėl naudojau kiekvieną rašybos svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas man atsiuntė nuorodą į Dr. Ilekhojie svetainę ir aš su juo susisiekiau. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras ir aš vėl esame kartu. Man labai malonu ir privilegija turėti tokį puikų žmogų kaip jūs mano pusėje. Ačiū! Dr Ilekhojie kontaktinis adresas gethelp05@gmail.com arba Tel / Whasapp / Viber +2348147400259

2020-08-11 18:07:00  

Blogger Unknown rašė...

Vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg būtų turėjęs piktą rašybą. Paulius per naktį atsisuko prieš mane be jokio perspėjimo. Tai įvyko praėjusiais metais, aš buvau beviltiškas, todėl naudojau kiekvieną rašybos svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas man atsiuntė nuorodą į Dr. Ilekhojie svetainę ir aš su juo susisiekiau. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras ir aš vėl esame kartu. Man labai malonu ir privilegija turėti tokį puikų žmogų kaip jūs mano pusėje. Ačiū! Dr Ilekhojie kontaktinis adresas gethelp05@gmail.com arba Tel / Whasapp / Viber +2348147400259

2020-08-11 18:07:00  

Blogger anonymous rašė...

Mano gyvenimas kupinas laimės, nes DR ISIKOLO daro mane laimingą. Mano vardas Roxana Anda. Tai, kas nutiko man, nėra tai, ką galiu laikyti tik sau, bet ir pasakyti pasauliui, kad tie, kurie turi kokių nors problemų dėl savo santykių ar santuokos, sugrąžintų savo meilę ir vėl būtų laimingi. Aš ir mano meilužis turėjome rimtų problemų, kurios privedė prie mūsų išsiskyrimo, nes po to mano gyvenimas niekada nebuvo tas pats, išbandžiau visus metodus, kad jį susigrąžintum. tačiau jie buvo tik pastangų ir laiko švaistymas. Bet vieną dieną atlikdamas paiešką internete aptikau kažkieno liudijimą apie DR ISIKOLO. Aš susisiekiu su juo ir paaiškinu jam savo problemą, iki šiol vis dar labai stebiuosi, kaip jis sugebėjo grąžinti mano meilužį per 48 valandas. Dėl to, kas nutiko mano gyvenime, nusprendžiau visam pasauliui papasakoti apie šį puikų žmogų, vadinamą DR ISIKOLO. Tiems, kuriems nieko nereikia, jis man pasakė, kad jo šventykloje nėra nieko neįmanomo. Aš juo labai tikiu. Draugai ar bet kas, kas skaito mano parodymus, jei jums reikia pagalbos sugrąžinti buvusį meilužį / buvusį vyrą ar norite turėti savo kūdikį, maloniai prašome susisiekti su juo el. Paštu; Siųskite jam el. Laišką isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp/Viber“ numeriu: +2348133261196 .. Ir pažadu, kad jūsų meilužis tikrai grįš pas jus.

2020-08-11 22:26:00  

Blogger Unknown rašė...

DR ISIKOLO vėl tai padarė už mane, padėdamas moteriai susigrąžinti vyrą. Noriu pranešti pasauliui apie Didįjį rašytoją DR ISIKOLO, kuris sugrąžino man savo buvusią žmoną, kai maniau, kad visos viltys prarastos. DR ISIKOLO panaudojo savo galingą rašybą šypsenai į veidą, grąžindamas moteriai savo burtą, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai žmona grįš man ant kelių maldaudama, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją už nugaros ir net nuo tada ji mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl prisižadėjau sau, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Viskas, ką aš padariau, buvo jo laikytis ir jis man padėjo. Gavau rezultatą per 48 valandas, kuris mane vis dar stebina. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo ar jos atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia bet kokios rūšies pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės kaip ir jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: (isikolosolutionhome@gmail.com) Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

2020-08-12 16:47:00  

Blogger Dora Florian rašė...

Kaip aš galiu tai paaiškinti pasauliui, kad yra žmogus, vadinamas DR ISIKOLO, kuris padėjo man sugrąžinti mano buvusį meilužį ir atstatyti mano gimdą. kai visos viltys buvo prarastos. Aš ir mano meilužis pastaruosius 5 metus buvome vedę be vaiko, laimingai gyvenome ... iki vienos dienos, kai įvyko nesusipratimas dėl to, kad aš negalėjau turėti jam vaiko, todėl jis nusprendė gyventi su manimi kitoms moterims , buvau tokia liūdna, nusivylusi ir net negalėjau valgyti, kol vieną dieną naršiau internete, kur pamačiau moterį, vadinamą Sandra, liudijančią apie burtininkų raginimą paskambinti DR ISIKOLO, kuri padėjo jai sugrąžinti savo vyrą namo, todėl nusprendžiau pabandyti susisiekti su rašytoju DR ISIKOLO, todėl aš paaiškinau visą savo problemą DR ISIKOLO ir jis man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemą, kad mano meilužis grįš namo, į mano Didžiausia staigmena per 48 valandas, kai mano vyras man paskambino ir maldavau atleidimo. Tai iš tiesų buvo stebuklas. Dabar mes vėl tampame vyru ir žmona, praėjus savaitei po mano gimdos atstatymo, o dabar jau mėnuo praėjęs. ISIKOLO, nesijaudinkite, nes DR ISIKOLO yra čia p jūs visi, aš padarysiu už jūsų paslaugą, kad aš numečiau jo „Whatsapp“ +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

2020-08-13 10:03:00  

Blogger Nela Jayden rašė...

Labai ačiū DR ISIKOLO už tai, kad mano buvęs draugas sugrįžo pas mane. Aš rašau šį nuostabų liudijimą šio žmogaus atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Mano draugas ir aš turėjome datą daugiau nei 3 metus ir, nors mes buvome tiek daug ginčų, bet mes niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargęs nuo santykių ir niekur nemato, į ką važiuojame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė ir aš daugiau negirdėjau iš jo, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Aš žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl to, kad labai myliu jį. Kreipiausi į šį puikų rašybos žinovą, nes niekada anksčiau su niekuo nesikreipiau ir sakau, kad po savaitės kontakto man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė mane pamatyti po 48 valandų. Jis padarė man darbą, kad susitaikyčiau su savo vyru. nešiojo žiedą ant mano piršto. Aš esu labai laiminga, nes netrukus tapsiu ištekėjusi mergina, padedanti šiam puikiam rašybos rašytojui. Pažadėjau visiems parodyti savo darbus ir prašau susisiekti su šiuo vyru, kad padėtų jums (isikolosolutionhome@gmail.com) arba taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“/Viber telefonu +2348133261196.

2020-08-14 10:17:00  

Blogger Elena Branko rašė...

Anksčiau su vyru turėjau sunkių santykių, dėl kurių išsiskyriau su savo pirmuoju vyru. Po to, kai aš ir mano buvęs vyras išsiskyrėme, turėjau dar vieną galimybę vėl susituokti ir tik po penkerių mano antrosios santuokos metų įvyko dar viena skyryba, kuri mane beveik nužudė emociškai. Aš pasilikau dar dvejus metus nesusituokusi ir vieniša mama. Jei nuoširdžiai nebuvau laiminga, nes kiekvienai moteriai gyvenime reikia vyro, buvo laikas, kai pamačiau savo pirmojo vyro nuotrauką ir supratau, kaip aš jį labai mylėjau ir pasiilgau. Aš bandžiau susisiekti su juo, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes galbūt niekada nebebusime kartu. Tą naktį aštriai verkiau galvodama, kad pamečiau vyrą, kurį labai mylėjau. Paprašiau patarimo, ką daryti, ir mano draugas davė man kontaktą su DR ISIKOLO, aš pasikonsultavau su juo ir, kiek galėdamas, pasak jo galingų burtų, jis padėjo man su santuokos meilės romanu Reunion grąžinti buvusį vyrą pas mane. , vos per 2 dienas susidūriau su dvasinio susivienijimo maldomis su DR ISIKOLO, kad viskas mano gyvenime pasikeitė į gera, dabar aš vėl laimingai gyvenu su savo pirmuoju vyru ir išsprendžiu skyrybų problemas. padedamas DR ISIKOLO, jo išminties ir priežiūros žmogus. Ačiū ir labai vertinu jūsų suteiktą pagalbą, kad mano buvęs vyras vėl grįžtų į mano gyvenimą. Šiandien čia paliudiju, kad Osasu šventykla yra galinga, ji gali vieną kartą išspręsti visus nutrūkusių santykių su meile problemą. susisiekite su juo dėl bet kokių santykių problemų sprendimo. Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

2020-08-15 09:57:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki žiūrovai, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Christina, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą DR ISIKOLO, ji man pateikė savo elektroninio pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo. maldaudamas atleidimo sakydamas, kad tai buvo velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, netikiu jokiais dvasiniais gydytojais, penkerius metus negalėjau pastoti po to, kai pagimdžiau mergaites, todėl aš ir mano vyras norėjo turėti vyrišką vaiką, bet kai tik buvo pasakyta, aš pastojau su vyru ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką, jei jums reikia pagalbos, galite su juo susisiekti: DR ISIKOLO užtikrinkite, kad nedelsdami gausite puikų rezultatą. Elektroninio pašto adresas. (isikolosolutionhome@gmail.com) arba tiesiogiai „Whatsapp/Viber“ +2348133261196.

2020-08-16 10:21:00  

Blogger Unknown rašė...

Aš beviltiškai ieškojau būdo, kaip priversti buvusį vaikiną mane įsimylėti. Turėjome savo nuosmukių, bet per pastaruosius 6 mėnesius mūsų santykiai ėjo į pietus. Aš išleidau daugiau nei 500 rašybos raštvedžių, kurie, maniau, man padės, ir nežinodamas, kad ji nepadėjo. Aš siekiu, nes noriu būti geidžiamiausia moteris, kokia buvau anksčiau, ir jis mane įsimylėjo ir vedė. Negaliu to berniuko pavaizduoti su niekuo kitu, kol tikrai susisiekiau su gydytoju Ikhine, kuris mano, kad mano širdis trokšta, tapo patenkintas. Jis davė man informacijos apie tai, kaip man padėti, ką jis padarė, kai aš tenkinuosi ir jis išgelbėjo mano vyrą nuo piktų ponios rankų, kurie jį užhipnotizavo, o mano vyras grįžo pas jus po 48 valandų ir aš buvau nuoširdžiai nustebęs, kad toks galių pasireiškimas yra tikrai tikra. Dabar galiu žmonėms pasakyti dr. ISIKOLO išbandydamas savo problemas ir laukdamas greitų rezultatų. susisiekite su juo nurodydami jo el. pašto adresą. (isikolosolutionhome@gmail.com) arba tiesiogiai „Whatsapp“/„Viber“: +2348133261196.

2020-08-17 19:59:00  

Blogger Unknown rašė...

Ačiū jums, dr. ISIKOLO, už viską, ką jūs padarėte dėl manęs, kad esu puikus, kad mano meilužis grįžta į mane ir dabar laimingai gyvename kartu. DR ISIKOLO Liūtas meilės burtai yra labai galingi ir veiksmingi, ir jis neturi jokio šalutinio poveikio, nes jis pažadėjo. Aš nusprendžiau pamėginti DR ISIKOLO pabandyti, kai mano meilužis paliko mane pas kitą. grįžk pas mane per 48 valandas, kai jis man pažadėjo ir patikino. kas mane labiausiai jaudina, yra tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad yra užkalbintas, jei jūs išgyvenate dėl meilės problemos. Aš patariu kreiptis į dr. ISIKOLO, kad jūsų problema būtų išspręsta. Labai sunku prarasti meilę ir aš žinau, kaip ji jaučiasi, neleiskite kažkam atimti iš jūsų meilužio. Susisiekite su DR ISIKOLO leo šiandien ir išspręskite jūsų problemą. Jei jums reikia žemiau pateiktos pagalbos, pateikite jo el. Pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196.

2020-08-18 12:28:00  

Blogger Vilija Rasimaviciene rašė...

Po 5 metų vedybų su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis, išeiti su kitomis moterimis ir demonstravo šaltą meilę. Kelis kartus jis grasino, kad išsiskirs iš manęs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo ryšį su kitomis moterimis, aš buvo visiškai nuniokotas ir susipainiojęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ieškojimą internete, pavadintą DR ISIKOLO, kuris meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk, kai aš su juo susisiekiau, jis padėjo man ištarti meilės burtą ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti. Dabar jis nustojo eiti su kitomis moterimis ir su manimi dėl gero ir tikro. Susisiekite su šia didele meilės rašytoja, jei norite išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą šiandien: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba tiesiogiai „Whatsapp“/Viber +2348133261196

2020-08-19 09:55:00  

Blogger Antonela Lasse rašė...

Sveiki visi, malonu pasidalyti puikiu liudijimu apie DR ISIKOLO, kad laimė sugrąžino mano šeimą. Aš tikrai noriu visam pasauliui pasakyti, kad yra rašybos keiksmažodis, vadinamas DR ISIKOLO, kuris yra toks tikras ir tikras. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, bet kai praradau žmoną 2 metams, man prireikė pagalbos, kol radau puikų rašytoją, ir jis patikino, kad grąžinsiu žmoną tik per 48 valandas, tačiau abejojau ir po to, kai buvo pasakyta rašyba, praėjus 48 valandoms, kaip sakė rašybos rašytojas, suskambėjo mano telefonas ir stebėtinai tai buvo mano žmona, kuri man neskambino pastaruosius 2 metus, ir ji atsiprašė už skausmą, kurį sukėlė aš ir ji man pasakė, kad yra pasirengusi sugrįžti už mane. DR ISIKOLO iš tikrųjų leido jai žinoti, kaip aš ją myliu ir man reikia. Jis taip pat atvėrė jai akis į paveikslą, kiek meilės turime dalintis kartu. Aš ir toliau pasidalinsiu šiuo liudijimu visame pasaulyje. Ačiū DR ISIKOLO už gerą darbą, kurį jis padarė už mane. Susisiekite su juo dabar, nes jis yra labai galingas ir visada jums padės. Patikėkite juo ir darykite viską, ko jis reikalauja, ir niekada jokiu būdu neabejokite juo. jo „Whatsapp“„Viber“ +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.

2020-08-20 16:29:00  

Blogger anonymous rašė...

Po 5 metų vedybų su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis, išeiti su kitomis moterimis ir demonstravo šaltą meilę. Kelis kartus jis grasino mane išsiskirti, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo ryšį su kitomis moterimis. buvo visiškai nuniokotas ir susipainiojęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ieškojimą internete, pavadintą DR ISIKOLO, kuris meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk. kai susisiekiau su juo, jis padėjo man ištarti meilės burtą ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su kitomis moterimis ir savo su manimi dėl gero ir tikro. Kreipkitės į DR ISIKOLO didįjį meilės rašytoją, kad šiandien būtų išspręstos jūsų santykių ar santuokos problemos, šiuo adresu: (isikolosolutionhome@gmail.com) Taip pat galite kreiptis į „Whatsapp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

2020-08-22 12:47:00  

Blogger Unknown rašė...

Labai ačiū DOKTORUI ISIKOLO už tai, kad mano buvęs draugas sugrįžo pas mane. Aš rašau šį nuostabų liudijimą šio žmogaus atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Mano draugas ir aš turėjome datą daugiau nei 3 metus ir, nors mes buvome tiek daug ginčų, bet mes niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargęs nuo santykių ir niekur nemato, į ką važiuojame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė ir aš daugiau negirdėjau iš jo, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Aš žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl to, kad labai myliu jį. Kreipiausi į šį puikų rašybos žinovą, nes niekada anksčiau su niekuo nesikreipiau ir sakau, kad po 2 dienų kontakto man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė mane pamatyti, o kitą rytą jis nešiojo žiedą ant mano piršto. Aš labai laiminga, nes netrukus būsiu ištekėjusi moteris, padedama šio puikaus rašybos rato, pavadinto DOKTORAS ISIKOLO. Pažadėjau visiems parodyti savo darbus ir prašau susisiekti su šiuo vyru, kad padėtų jums adresu (isikolosolutionhome@gmail.com), arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

2020-08-23 10:40:00  

Blogger Unknown rašė...

Noriu padėkoti Didžiajai DR ISIKOLO už atkurtus mano santykius. Niekas niekada negalėjo priversti manyti, kad liudijimas kada nors pasieks tikrovę. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar kuo nors susijusiu, tačiau man patikėjo patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) ir išbandžiau. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo aptemtas; širdis daužėsi ir buvo ant trečdalio slenksčio. Aš tiesiog negalėjau patirti dar vienos skyrybų ir norėjau labiau stengtis, kad mūsų santykiai būtų veiksmingi, tačiau neatrodė, kad mano vyras tuo rūpinosi. ir jis vėl stabdo mane. Buvau sumišusi ir nebeturiu, ką vėl daryti, verčiau susisiekti su DR ISIKOLO. Jis padarė meilės romaną, kuris privertė mano vyrą grįžti pas mane tiksliai per 48 valandas, kurį jis patikino. dabar labai džiaugiamės savimi. DR ISIKOLO privertė ją suvokti, kiek mes vienas kito mylime ir reikiame. Šis vyras skirtas TIKRAI ir gerai. jis taip pat gali padėti jums sutvarkyti nutrūkusį ryšį. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas. susisiekite su juo dabar, jei jums reikia pagalbos. el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

2020-08-24 20:47:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Laba diena Aš labai laiminga pasidalinusi tuo liudijimu su visais, kurie turėjo problemų santuokoje. Aš buvau vedęs daugiau nei trejus metus ir negalėjau pagimdyti vaiko. Dėl to mano vyras pradėjo draugauti su moterimis ir vis grįždavo namo kiekvieną vakarą, o ne praleisdamas daug laiko su manimi jis naudojasi taip, kaip mes turime problemų, jis išsiskyrė iš manęs ir paliko mane sudaužyta širdimi. Aš buvau vieniša daugiau nei dvejus metus, buvau liūdna ir nusivyliau, kad praradau visą savo viltį, nes mano gydytojas man pasakė, kad yra jokiu būdu negalėjau pastoti, tai iš tikrųjų daro mane apgailėtiną, kol aš sutikau draugą, kuris man papasakojo apie DR FAYOSA iš interneto, kaip jis padėjo jam ir daugybei moterų, turinčių panašių mano problemų, todėl susisiekiau su juo sekmadienį, kai buvau vienas per šį el. laišką: (Fayosasolusionhome@gmail.com) ir aš jam paaiškinau savo problemas, jis papasakojo man būtinus dalykus, kuriuos reikia pateikti, kad jis galėtų ištarti vėl sujungtą balandžių burtą, kad sugrąžintų mano buvusį vyrą, kurį aš padariau. ir jis atsiuntė pulą maloni malda, kurią turėjau pasakyti vidurnaktį, kol jis liejo meilės burtą. Tai buvo stebuklas. Praėjus 48 valandoms mano vienintelis vyras paskambino man ir paprašė taikos. Kitą dieną jis grįžo pas mane ir atsiprašė už visa, ką padarė. ir man pasakė, kad yra visiškai pasirengęs palaikyti bet kurį norimą dalyką, aš greitai paskambinau DR FAYOSA ir papasakojau jam, kas tuo metu vyko. Jis taip pat paruošė ir atsiuntė man vaistažolę, kuri, jo teigimu, išgydys visas nepageidaujamas ligas. ar infekcijos, trukdančios man pastoti, tada, prieš susitikdamas su vyru, man patarė, kaip tai naudoti. Štai po šios vietinių žolelių ir šaknies vartojimo, po kelių savaičių pradėjau jausti kokią nors ankstyvą ryto ligą, ir tai yra nėštumo požymiai visame pasaulyje. , nuėjau pas gydytoją patvirtinti ir štai, kad buvau nėščia ir pagimdžiau gražius vaikus šių metų gegužės 21 d., pasižadėjau pranešti visam pasauliui apie DR FAYOSA, kad išgelbėsiu savo santuoką. Aš dabar turiu vaiką didžiuojuosi, kad šiandien pašaukiu bet kurį Moterys, manančios, kad tai neįmanoma, čia yra galimybė jums šypsotis ir atnešti laimę savo šeimai. Maloniai susisiekite su DR FAYOSA el. paštu: (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba „Whatsapp“ +2348151918774. Iš tiesų, jis yra Dievo siųstas vyras, kad jis sugrąžintų mano pamestas meilužis ir atneš tau laimę, kai praradai visas viltis

2020-08-25 02:15:00  

Blogger Unknown rašė...

Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man susigrąžinti buvusį vaikiną, kad jis vedė mane per šių metų gruodžio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos raštvedys, grąžindamas man buvusį vaikiną pas mane po trejų metų, kai nebendravau. Aš perskaičiau apie jo voodoo rašybą iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man. Per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad jis nori susigrąžinti mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su gydytoju, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Rašykite jam el. Paštu (isikolosolutionhome@gmail.com). Taip pat galite siųsti „WhatsApp“ jam telefonu +2348133261196.

2020-08-25 13:32:00  

Blogger Unknown rašė...

MEILĖ PAVEIKSLĖS, KURIOS TIKSLIAI VEIKIA, IR LIKI VISIŠKAI VISADA.
Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems dėl jų santykių, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Aš stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sumišusi. Man reikėjo pagalbos, todėl internete pasidariau tyrimus ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad DR ISIKOLO rašybos keitiklis gali padėti susigrąžinti mėgėjus. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė specialią maldą ir burtus už mane. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. ISIKOLO, galingu sprendimų rašytoju, el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į „WhatsApp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

2020-08-27 10:27:00  

Blogger anonymous rašė...

amžinai bus skolinga didingajam DOKTORIUI ISIKOLO už tai, kad sutvarkiau mano sulaužytą santuoką. Po to, kai mano vyras 3 mėnesius paliko mane pas savo meilužę. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos rašytojus, tačiau abejones atidėjau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu su vyru laimingai, nes ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi apsaugos burtuose, loterijų burtuose, aukštėjimo burtuose E.T.C. Prisijunkite prie DOKTORO ISIKOLO dabar, jo el. Paštas yra (isikolosolutionhome@gmail.com). Taip pat galite pabendrauti su juo telefonu +2348133261196.

2020-08-28 19:28:00  

Blogger anonymous rašė...

Sveiki visi, tai yra nuostabiausias dalykas, kokį esu patyręs, ir man reikia pasidalinti šiuo puikiu liudijimu. Noriu tik padėkoti DR ISIKOLO už tai, kad skyrėte laiko padėti užburti savo buvusį meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manimi po šešių mėnesių sužadėtuvių, tačiau šiandien esame susituokę ir laimingesni nei niekada anksčiau. Buvau nuoširdžiai nustebęs ir sukrėstas, kai jis padarė darbą už mane, o po 48 valandų Krisas grįžo į mano namus ir pradėjo prašyti atleidimo ir man priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir aš nežinau kiek tau perteikti mano dėkingumą DR ISIKOLO, tu esi Dievas, atsiųstas atkurti nutrūkusiems santykiams. Jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos drauges ir dar daugiau. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam parodyti jums jo meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pasiekia geriausių rezultatų tikroviškame burtų leidime. Siųsti el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +2348133261196.

2020-08-29 20:25:00  

Blogger Dora Florian rašė...

Sveiki, mano vardas Dora Florian. Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme, dėl ko jis įvykdė skyrybas. Aš verkiau ir sirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, mačiau žmones, kalbančius apie DR ISIKOLO ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko jo kontaktinę informaciją. Aš susisiekiau su juo ir ašarojau jam ašaras, o jis man pasakė nesijaudinkite, kad po 48 valandų mano vyras grįš, jis atšauks skyrybas ir sugrįš pas mane. po to, kai aš padariau viską, ko jis manęs paprašė padaryti, mano nuostabai, dvi dienas po vakaro, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, ir aš abejojau dėl tokių dalykų, jei jie kada nors dirba, bet čia aš liudiju ir apie tai. dar kartą ačiū jums, DR ISIKOLO, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti susisiekti su (isikolosolutionhome@gmail.com) arba taip pat galite WhatsApp jį +2348133261196

2020-09-01 10:27:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano vyras paliko mane nuo širdies, tai mane pykino, mano problema tapo labai sunki ir tai privertė mane beveik pasiduoti, bet po dr. Ilekhojie meilės kero mano santykiai buvo nedelsiant atkurti, aš buvau laiminga, kad rezultatas buvo fantastiškas ir efektyvus, tik 2 dienos po doc. Ilekhojie pradėjo viską, aš gavau rezultatą per 48 valandas, mano vyras grįžo su meile ir nuoširdumu. Niekada gyvenime negalvojau, kad tai pavyks taip greitai. Mano vyras susitaikė su manimi ir jis pradėjo elgtis visiškai kitaip, rodydamas man meilę kasdien, aš dar kartą jaučiuosi laiminga ir kaip niekada anksčiau. Buvo labai gera vėl sugrįžti vyrui. Ačiū dr. Ilekhojie už jūsų nuostabų meilės burtą. Prašau atsiųsti jam el. Laišką, jei jums reikia pagalbos visais santykių klausimais el. Paštu: (gethelp05@gmail.com) taip pat galite Whatsapp jį savo telefono numeriu 2348147400259

2020-09-03 10:38:00  

Blogger Unknown rašė...

Ką aš būčiau padariusi, kad susigrąžinčiau savo vyrą, jei ne DR ISIKOLO pagalba. Buvau visiškai sutrikęs, kai mano vyras išsiskyrė ir pasakė, kad man atsibodo. Mano gyvenimas buvo niekas be jo ir aš stengiausi padaryti viską, kad priverčiau jį atšaukti skyrybas, tačiau jis sakė, kad jo protas buvo apsispręstas ir mes nuėjome savo keliais. Aš verkiau iš šoko, gėdos ir skausmo, kai mano draugas ieškojo pagalbos ir man liepė susisiekti su DR ISIKOLO dėl pagalbos senas mano draugas, kai ji išgirdo, ką išgyvenau, ir aš skubiai susisiekiau su DR ISIKOLO ir paaiškino jam viską ir jis man pasakė, kad mano vyras grįš pas mane maldaudamas, kad priimčiau jį atgal per 48 valandas. Vėliau tą pačią dieną mano vyras paskambino man telefonu, iš pradžių verkdamas ir maldaudamas atleidimo, maniau, kad sapnuoju, kol jis atėjo į namus maldaudamas, ir aš jį priėmiau žinodamas, kad padariau viską, kas įmanoma, kad vėl su juo susivienyčiau. Šiuo metu abu gyvename kaip vienas. Norėdami sužinoti daugiau, kaip susisiekti su DR ISIKOLO, el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp him“ telefonu +2348133261196.

2020-09-04 10:19:00  

Blogger Unknown rašė...

Niekada netikėjau burtais ar geros valios magija, kol nesutikau šio ypatingo burtų ratuko, vadinamo DR ISIKOLO. Vyras, kurį norėjau vesti, paliko 3 mėnesius į mūsų vestuvių ceremoniją, o mano gyvenimas buvo aukštyn kojomis. Jis buvo su manimi 4 metus ir aš jį labai myliu. jis paliko mane dėl kitos moters be jokių priežasčių. kai aš jam paskambinau, jis niekada nepriėmė mano skambučių ir nenori matyti aplink mane. taigi, kai pasakiau vyrui, kas nutiko. jis padėjo man atlikti keletą skaitymų, o po skaitymų jis mane suprato, kad kita moteris padarė keletą burtų per mano vyrą ir tai yra priežastis, kodėl jis mane paliko .. jis man pasakė, kad jis padės man užburti kad jį sugrąžintų. Iš pradžių buvau skeptiškas, bet tiesiog pabandžiau ir per 2 dienas Mano vyras pats man paskambino ir atėjo atsiprašydamas. Negaliu patikėti, kad jis kada nors gali vėl pas mane grįžti, bet dabar esu laiminga, kad jis sugrįžo, o dabar esame susituokę ir gyvename kaip laiminga šeima. Siunčiu tai forume, jei kam nors reikia šio vyro pagalbos. Ar galite susisiekti su juo per šį „WhatsApp/Viber“: +2348133261196 arba el. Paštą: isikolosolutionhome@gmail.com

2020-09-05 20:54:00  

Blogger Unknown rašė...

Ar turite nesusipratimą su savo mylimuoju, dėl kurio išsiskyrėte, ir bandėte su juo susitaikyti, tačiau jis / ji neteikia jums teigiamo atsakymo ir jaučiate, kad jūsų santykiuose kažkas nesiseka ir jums reikia greito sprendimo , susisiekite su dr Ajayi šiandien ir pasirūpinkite, kad jūsų meilės gyvenimas sugrįžtų kuo puikiausiai su buvusiuoju. Dr. Ajayi padėjo man atkurti ramybę mano namuose, nes mano vyras paliko mane 9 mėnesiams ir gyveno su kita moterimi ir niekada nenorėjo grįžk namo, bet padedamas burtų davėjo dr. Ajayi jis grįžo namo po 3 dienų po to, kai dr. Ajayi atliko galingą atkūrimo burtą. Taigi, jei jums reikia greito santykių ar santuokos sprendimo burtų ratuko pagalba, susisiekite su dr. Ajayi dabar el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber / Whatsapp“: +2347084887094

Jis taip pat gali atlikti šį burtą žemiau
1. Loterijos burtas
2 Sėkmės užkeikimas
3. Burtai laimėti bylą teisme
4. nėštumo burtas
ir pan.

2020-09-06 13:28:00  

Blogger Unknown rašė...

Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenimui. jo burtas yra toks puikus ir greitas, aš niekada nemačiau tokio paslaugaus vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, aš susidūriau su juo ant veido knygos žmonių, kalbančių apie jo puikų burtų darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis nedelsdamas atsakė ir paklausiau apie mano problemą. Aš jam paaiškinu ašaromis, jis man pasakė susisiekęs su manimi. Aš neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, kiek aš jį vis dar myliu, buvau apstulbęs. Iškart klausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą, jis man davė nurodymus ir paprašė jo vardo ir paveikslo, kuriems tuoj pat paklūstu ir jų laikausi. Jis pažada man dvi dienas, kai vyras paskambins man, kad patikėčiau savo darbu. paskambino vyras, bet aš pasiilgau jo skambučių, buvau tokia laiminga. Jis pažada, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas, ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš ir padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžo su DR ISIKOLO pagalba, parsivežė mano vyrą, kai jis paliko mane kitai moteriai kitoje valstybėje. Žinote, koks jausmas, kai netenki savo mylimo vyro dėl kitos moters, darai viską, kad jis gautųsi atgal. šiandien žadu pasidalinti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu labai laiminga. susisiekite su Juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, ignoruokite, jei to nereikia. Ačiū DR ISIKOLO ,, "KONTAKTAI el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite paskambinti Jam arba Whatsapp jam telefonu +2348133261196.

2020-09-06 15:56:00  

Blogger Veronika Boban rašė...

Neįtikėtinai ką tik įvyko mano gyvenime, mano vyras, kuris paliko mane ir mano 2 metų kūdikį dėl kitos moters, grįžo pas mane. Viskas buvo sunku, nes neturiu darbo ir maldauju pašaro, todėl mama atėjo man gelbėti, kad paimtų mane ir mano dvejų metų kūdikį namo, nors problemos nebuvo išspręstos, bet man buvo šiek tiek geriau ieškoti darbo Nors mama man padėjo su kūdikiu namuose, ji nedirbo, o brolis buvo tas, kuris ja rūpinosi, man viskas nesisekė, nes aš nedirbu. Vis dar ieškodamas darbo susisiekiau su moterimi, kuri man pasakė, kaip ji išsivadavo iš panašios problemos per DR ISIKOLO pagalbą. Ji davė man informaciją, aš susisiekiau su juo ir po mano susitikimo su DR ISIKOLO jis davė man svarbios informacijos apie tai, kaip jis man padės, kurio aš laikiausi, ir, mano nuostabai, mano vyras grįžo pas mane po 2 dienų ir jis gavo mane taip nustebino. kai jis grįžo, aš jam atleidau, nes noriu, kad jis sugrįžtų, jis grįžo namo, mes apsigyvenome ir viskas grįžo taip, kaip buvo ar dar geriau. Čia yra jo kontaktas, jei norite pabandyti: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį +2348133261196. Ačiū DR ISIKOLO.

2020-09-07 10:22:00  

Blogger Unknown rašė...

Gyvenimas buvo kupinas iššūkių nuo tada, kai vyras paliko mane ir tęsė gyvenimą su kita moterimi. Dažniausiai galvojau viską pabaigti. Blogiausia buvo tada, kai netekau uragano „Matthew“ namų, šeimos ir visų ir tapau pabėgėliu savo šalyje Rumunijoje. Vienintelis turtas, kurį buvau palikęs, buvo kišenėje esantis telefonas su internetu. Vieną ištikimą dieną radau vieną daktarą Ilekhojie internete, „Face-book“. Kažkas iš JAV paliudijo daug puikių dalykų, kuriuos daktaras Ilekhojie padarė jai ir jos šeimai. Aš susisiekiau su juo, o visa kita, jų teigimu, yra istorija. Šiandien esu laiminga ištekėjusi už kareivio, kurį sutikau lageryje, ir vėl atgaunu savo laimę. Negaliu pasilikti šios laimės, nes nesu egoistas. Jūs taip pat galite susisiekti su dr. Ilekhojie el. Paštu: gethelp05@gmail.com arba parašyti jam žinutę whatsapp +2348147400259

2020-09-08 01:49:00  

Blogger Unknown rašė...

Ar jums labai trūksta meilės burtų, kad sugrąžintumėte buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Parašykite DR ISIKOLO el. Paštu, kad gautumėte greitą 48 valandų sprendimą. Prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų su vyru, kurios mus išskyrė. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sutrikęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžinčiau, viduje jaučiausi tokia tuščia. Kol internete nesusidūriau su DR ISIKOLO, kaip Jis padėjo daugeliui žmonių išspręsti įvairias problemas. Aš jam išsiunčiau el. Laišką ir pasakiau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis manęs paprašė, kad jis man padėtų, trumpai trumpai pasakodamas trumpą istoriją. Prieš tai nesuvokdamas, per mažiau nei 48 valandas mano vyras man paskambino ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad jam gaila dėl to, kas vyksta tarp mūsų abiejų. Galiausiai aš rašau šį liudijimą norėdamas padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti jums, Dr. ISIKOLO, kad laikėtės savo žodžių ir pažadų, kad per 48 valandas jūs perteikėte jį atgal ir perteikėte savo gabias ir dideles galias grąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jį el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite Whatsapp/Viber jį paskambinti +2348133261196.

2020-09-08 13:50:00  

Blogger Unknown rašė...


Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi, kurią patyriau su visagaliu daktaru Ilekhojie, mano vyras Gregas pateikė skyrybų prašymą, aš buvau tikrai nuniokotas, verkiau dieną ir naktį, kasdien pasakojau savo draugei apie situaciją, o ji man pasakojo apie galingą burtų ratuką Daktaras Ilekhojie. Jaučiausi šiek tiek skeptiškai dėl to, bet aš tiesiog nusprendžiau jam pabandyti, padariau kiekvieną dalyką, kurio jis manęs paprašė, ir jis man pažadėjo 24 valandų rezultatą, o kitą rytą mano didžiausiai nuostabai buvo Gregas ant kelių, maldaudamas manęs atleisk ir priimk jį atgal, aš taip džiaugiuosi dr. Ilekhojie dėka. Jis taip pat gali jums padėti. susisiekite su dr. Ilekhojie el. paštu: (gethelp05@gmail.com) arba siųskite jam žinutę whatsapp +2348147400259

2020-09-08 16:00:00  

Blogger anonymous rašė...

Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 5 dienas, kai mano 22 metų žmona pakeitė mane 10 metų jaunesniu vyru. Man 57, o jai 55 metai. Aš nuėjau per dykumą ir savo kelionės metu radau daktarą Isikolo. Dievas jį panaudojo mano sutrikusiai širdžiai išgydyti ir pašalino mano skausmus savo galingos meilės kerais. tai buvo sunkus man bandymas sugrąžinti ją namo nesėkmingai ir tai tapo agonija mano vaikams ir I. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, o aš padariau savo ruožtu, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Turime tikėti. Tikėjimas yra dalykų, kurių mes tikimės, užtikrinimas ir įsitikinimas dėl nematytų dalykų. Vyrai ir moterys, prašau, nepasiduokite, Dievas gali pasitelkti gydytoją Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį. Kreipkitės į gydytoją Isikolo Dėl galingo Dievo siųsto meilės burto. el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196.

2020-09-09 11:12:00  

Blogger Anonymous rašė...

Burtininko skambutis dr. Ajayi padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 metų išsiskyrimo dėl nesusipratimo, ir aš kelis kartus prašiau jo grįžti namo, kad būtų su manimi ir mūsų trim vaikais, tačiau atsisako apsistoti pas kitą moterį, kuri, manau, manipuliuoja juo. Ieškodamas pagalbos internete pamačiau liudijimą apie burtininką dr. Ajayi, kuris paaiškino, kaip jis padėjo jai išvesti brolį iš kalėjimo atlikęs jai malonės užkeikimą, labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl rašau rašybos ratukas „WhatsApp“: 2347084887094 ir pasakė man, ką reikia daryti, k vykdė visus nurodymus, o šiandien aš taip pat turiu pasidalinti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ajayi atliko burtą, kad jis grįžtų namo, mes dabar gyvena laimingai. Aš turėjau abejonių, bet dabar jau nebeabejoju, nes visi burtų ratukai man pasakė, kas nutiko, kai jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemų, susisiekite su dr. Ajayi paštas: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

2020-09-09 12:25:00  

Blogger Unknown rašė...

Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi, kurią patyriau su visagaliu daktaru Ilekhojie, mano vyras Gregas pateikė skyrybų prašymą, aš buvau tikrai nuniokotas, verkiau dieną ir naktį, kasdien pasakojau savo draugei apie situaciją, o ji man pasakojo apie galingą burtų ratuką Daktaras Ilekhojie. Jaučiausi šiek tiek skeptiškai dėl to, bet aš tiesiog nusprendžiau jam pabandyti, padariau kiekvieną dalyką, kurio jis manęs paprašė, ir jis man pažadėjo 24 valandų rezultatą, o kitą rytą mano didžiausiai nuostabai buvo Gregas ant kelių, maldaudamas manęs atleisk ir priimk jį atgal, aš taip džiaugiuosi dr. Ilekhojie dėka. Jis taip pat gali jums padėti. susisiekite su dr. Ilekhojie el. paštu: (gethelp05@gmail.com) arba siųskite jam žinutę whatsapp +2348147400259

2020-09-10 01:38:00  

Blogger Unknown rašė...

Aš ir mano vaikinas buvome kartu 8 mėnesius ir praėjo 6 mėnesiai, kai mes išsiskyrėme. Aš vis dar myliu jį, bet kai kurie jaučiasi nesąžiningi. Kodėl mylėti žmogų, kuris nežino tavęs atgal? Aš meldžiausi ir meldžiausi už šiuos mėnesius ir nieko. Jis vis dar yra su savo naująja mergina (su kuria gyvena), bet tai nereiškia, kad turiu ieškoti pagalbos. Pirmosios savaitės po išsiskyrimo buvau ant kelių meldžiantis, ieškodamas pagalbos, jiems gerai parašiau komentarą internete, kaip rašybos ratukas padėti atkurti santykius susigrąžinti buvusį meilužį “, todėl nusprendžiau pabandyti, nes labai myliu savo vaikiną. todėl susisiekiau su daktaru Isikolo ir papasakojau jam visą savo problemą, ir jis man suteikė 100% garantiją, kad po burto grįšiu savo vaikiną, todėl buvau gabus ir laimingas, kad susisiekiau su juo, padariau viską, ko jis manęs paprašė, ir didžiausiai mano nuostabai Praėjus 2 dienoms po burtų, mano vaikinas man paskambino ir atsiprašė už tai, ką jis padarė su manimi, ir paprašė manęs atleisti, kad grįžčiau namo dėl manęs, aš labai susižeidžiau ir išgyvenau tas akimirkas, kai jis mane paliko, galų gale dr. Isikolo padarė man, aš jam atleidau, ir jis grįžo namo su didesne meile ir laime, dėka daktaro Isikolo, tikro Afrikos burtų ratuko, kurį iki šiol google rekomendavo šiais metais .. Taigi prašau, jei jums reikia pagalbos, susisiekite ir su juo šiuo klausimu. Pabaigoje pamatysite, kad jūs tiesiog turite pasitikėti procesu, dr. Isikolo yra geras tikras burtų ratukas, todėl paskambinkite jam arba pridėkite jį „WhatsApp/Viber“: +2348133261196 arba atsiųskite jam el. Laišką savo elektroninio pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.

2020-09-10 10:59:00  

Blogger Vilija Rasimaviciene rašė...

Aš grįžau su savo buvusiu draugu, naudodamas geriausią internetą, rašydamas internete „DR ISIKOLO“, ir aš labai rekomenduoju DR ISIKOLO tiems, kuriems reikia pagalbos! .. Noriu paliudyti, kaip aš susigrąžinau savo vaikiną po to, kai jis išsiskyrė su aš, mes kartu 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas užmezgė romaną su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, aš bandžiau viską, kad jį susigrąžinčiau bet viskas nesėkmingai, kol santykių forume nemačiau įrašo apie burtų ratuką, kuris padeda žmonėms atgauti prarastą meilę per meilės burtą, iš pradžių aš tuo abejojau, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su jo elektroninį laišką, ir jis man pasakė, ką daryti, o aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės burtą. Po 48 valandų mano vaikinas tikrai man paskambino ir pasakė, kad manęs taip pasiilgsta, So Amazing !! Taigi tą pačią dieną jis grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį man sukėlė. Nuo tos dienos mūsų santykiai dabar buvo stipresni, nei buvo anksčiau. Visa tai ačiū DR ISIKOLO. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad DR ISIKOLO tikras ir galingas burtų ratukas, kurį aš visada meldsiu ilgai gyventi, kad padėčiau jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų „Ex“ ar jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu. Štai jo kontaktas: Siųskite jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196 AČIŪ DR. ISIKOLO.

2020-09-11 11:36:00  

Blogger Karlo Florian rašė...

Šiandien jaučiuosi tokia džiaugsminga, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi visais dėl pagalbos, kurią daktaras Isikolo suteikė man susigrąžinant savo vyrą. Esu vedęs 6 metus ir tai buvo taip baisu, nes vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete susidūriau su daktaro Isikolo elektroniniu paštu (isikolosolutionhome@gmail.com.com), kurią paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo, bet mano pagalbos didžiausia staigmena jis man pasakė, kad jis man padės mano byloje, nes be sprendimo nėra problemos. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, ir jis dirbo man, o mano vyras grįžo pas jus po 2 dienų, kaip žadėjo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka ir kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes gydytojas Isikolo yra tikrai pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums visiems padėti. Kodėl gi ne susisiekus su gydytoju Isikolo dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. Galite susisiekti su jo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba „WhatsApp/Viber“: +2348133261196.

2020-09-12 10:30:00  

Blogger annonymous rašė...

Burtininko skambutis dr. Ajayi padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 metų išsiskyrimo dėl nesusipratimo, ir aš kelis kartus maldavau jo grįžti namo, kad būtų su manimi ir mūsų trim vaikais, tačiau atsisako apsistoti pas kitą moterį, kuri, manau, manipuliuoja juo. Ieškodamas pagalbos internete pamačiau liudijimą apie burtininką dr. Ajayi, kuris paaiškino, kaip jis padėjo jai išvesti brolį iš kalėjimo atlikęs jai malonės užkeikimą, labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl rašau rašybos ratukas „WhatsApp“: +2347084887094 ir pasakiau, ką reikia daryti, aš vykdžiau visus nurodymus ir šiandien taip pat turiu pasidalinti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ajayi atliko burtą, kad jis grįžtų namo, mes dabar gyvename laimingai. Aš turėjau abejonių, bet dabar jau nebeabejoju, nes visi burtų ratukai man pasakė, kas nutiko, kai jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemų, susisiekite su dr. Ajayi paštas: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

2020-09-13 00:24:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Mano vardas Marianas Philipas, aš esu kilęs iš Lenkijos ir dalinuosi ja su savo tikrosios gyvenimo istorijos pasauliniu pagrindu, noriu, kad pasaulis žinotų apie dr. Pellarą, puikų vyrą, galingą ir sąžiningą, turėjau problemų su savo vyru ir jis su manimi išsiskyrė, vien todėl, kad po 9 metų santuokos neturėjau jam vaikų, o aš visur ieškau pagalbos, žinau, kad kažkas gali man padėti, ir internete pamačiau skelbimą, kuriuo panelė pasidalijo, kai Aš kalbėjau apie Dr.Pellar apie tai, kaip jis gavo pagalbą iš jo per 24 valandas, aš greitai susisiekiau su DrPellar ir jis man pasakė, kad jis padės man išspręsti mano problemą per 24 valandas, jis nebuvo tikras, kad jo žodžiai, kol jis atnešė mano vyras grįžo mažiau nei per 24 valandas, o nuo mano vyro sugrįžimo esu laimingiausia moteris pasaulyje, dabar esu nėščia berniukas, šiandien liudiju, nes pasakiau Dr.Pellar, kad pranešiu pasauliui apie jį ir net tiems iš jūsų, kuriems reikalingas jūsų gyvenimo problemų sprendimas, susisiekite su juo šiandien ir paruoškite savo sprendimą per: drpellar@gmail.c om

2020-09-13 13:06:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Pažadu dalytis šiuo liudijimu visame pasaulyje, kai tik mano draugas grįš pas mane, ir šiandien norėčiau padėkoti Dr.Sango su visa pagarba už tai, kad suteikiau džiaugsmo ir laimės mano santykiams ir mano šeimai. Noriu jus visus informuoti, kad egzistuoja tikras ir tikras stebuklingas burtas. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, kol nepraradau savo draugo. Man reikėjo pagalbos, kol radau puikų burtą. Ir jis užbūrė man meilės burtą ir patikino, kad RedHat aš susigrąžinsiu savo draugą per dvi dienas po burto išleidimo. Po trijų dienų suskambo mano telefonas, ir taip sukrečiančiai, kad mano draugas paskutinius 6 metus man neskambino, atsiprašė, kad sulaužė širdį ir pasakė, kad jis yra pasirengęs būti mano stuburu visą gyvenimą aš. Dr.Sango išleido jį žinoti, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir jis atsimerkė įsivaizduodamas, kiek mes dalinamės. Rašydama šį liudijimą esu laimingiausia mergina pasaulyje, o mes su drauge gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė nei prieš išsiskyrimą. Štai kodėl pažadėjau pasidalinti savo liudijimu visatoje. Ačiū Dr.Sango už pernelyg didelį darbą, kurį jis padarė man. Žemiau pateikiamas kiekvienos situacijos, su kuria susiduriate, el. Pašto adresas, tai gali būti širdies plakimas, ir aš jus patikinu, kad jis, kaip jis man, taip pat jums tikrai padės. paštas: spellspecialistcaster937@gmail.com

2020-09-13 13:06:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Aš - Angela Castor. Man 43 metai ir aš susituokiau būdama 25 metų. Turiu tik du vaikus ir gyvenu laimingai. Po penkerių santuokos metų vyro elgesys tapo toks keistas, kad nelabai suprantu, kas nutiko. Jis kraudavosi iš vienos namo į kitą moterį, ir aš jį taip myliu, kad ir aš
Niekada nesvajojau jo netekti. Stengiausi iš visų jėgų įsitikinti, ar mano vyras grįžo pas mane, bet nesėkmingai verkiau ir verkiau, ir ieškojau pagalbos. Aptariau tai su savo geriausia drauge Alison ir ji man pasakė, kad gali man padėti. Ji pasakojo apie vyrą, vardu Dr.Sango, man pasakė, kad jis buvo labai puikus žmogus ir tikras vyras, kuriuo galima pasitikėti ir kad apie jį nieko nebuvo apie meilę ir nėštumą, kurio ji negalėjo išspręsti, ir ji pasakojo man, kaip jis padėjo jai ir daugybei žmonių atkurti jų santykius. Aš greitai susisiekiau su jo elektroninio pašto adresu, paaiškinau jam visas savo problemas ir jis man pasakė, kad neturėčiau bijoti, kad visos mano problemos bus gerai. Šiuo metu esu labai laiminga, kad susigrąžinau savo vyrą padedama Dr.Sango ir mes gyvename laimingai, mylėdami vienas kitą. Sąžiningai, vyras yra labai geras ir jei jis ieško pagalbos atkuriant jūsų santuoką ar santykius, susisiekite su juo el. Paštu; spellspecialistcaster937@gmail.com

2020-09-13 13:07:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Aš - Angela Castor. Man 43 metai ir aš susituokiau būdama 25 metų. Turiu tik du vaikus ir gyvenu laimingai. Po penkerių santuokos metų vyro elgesys tapo toks keistas, kad nelabai suprantu, kas nutiko. Jis kraudavosi iš vienos namo į kitą moterį, ir aš jį taip myliu, kad ir aš
Niekada nesvajojau jo netekti. Stengiausi iš visų jėgų įsitikinti, ar mano vyras grįžo pas mane, bet nesėkmingai verkiau ir verkiau, ir ieškojau pagalbos. Aptariau tai su savo geriausia drauge Alison ir ji man pasakė, kad gali man padėti. Ji pasakojo apie vyrą, vardu Dr.Sango, man pasakė, kad jis buvo labai puikus žmogus ir tikras vyras, kuriuo galima pasitikėti ir kad apie jį nieko nebuvo apie meilę ir nėštumą, kurio ji negalėjo išspręsti, ir ji pasakojo man, kaip jis padėjo jai ir daugybei žmonių atkurti jų santykius. Aš greitai susisiekiau su jo elektroninio pašto adresu, paaiškinau jam visas savo problemas ir jis man pasakė, kad neturėčiau bijoti, kad visos mano problemos bus gerai. Šiuo metu esu labai laiminga, kad susigrąžinau savo vyrą padedama Dr.Sango ir mes gyvename laimingai, mylėdami vienas kitą. Sąžiningai, vyras yra labai geras ir jei jis ieško pagalbos atkuriant jūsų santuoką ar santykius, susisiekite su juo el. Paštu; spellspecialistcaster937@gmail.com

2020-09-13 13:08:00  

Anonymous Anonimiškas rašė...

Mano buvęs vaikinas mane išmetė prieš 6 mėnesius, kai apkaltinau jį matant ką nors kitą ir įžeidžiant. Noriu, kad jis sugrįžtų į mano gyvenimą, bet jis atsisako su manimi susisiekti. Aš buvau toks sutrikęs ir nežinojau, ką daryti, mano draugas man padovanojo meilės burtą iš ARAB, dr. Pella, kuri užburė meilę, kad suvienytų nutrūkusius santykius ir santuokas, iš pradžių abejojo, ar tai tiesa, bet nusprendė pabandyti kai susisiekiu su šiuo meilės kerų siuntėju jo el. paštu drpellar@gmail.com, užkeikiau meilės burtą, kuris atstatė mano buvusįjį per 24 valandas, mes vėl susibūrėme, susisiekite su šiuo meilės burtų rateliu dėl jūsų santuokos ar santykių problemų, susisiekite su juo, kad gautumėte geriau suprasti. paštu drpellar@gmail.com

2020-09-13 13:09:00  

Blogger Unknown rašė...

Gydytoja ISIKOLO tai dar kartą padarė man padėjus susigrąžinti savo vyrą. noriu pranešti pasauliui apie DR ISIKOLO Didžiojo burtų ratuką, kuris man sugrąžino mano vyrą, kai maniau, kad visa viltis buvo prarasta. todėl susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis man liepė, ir iš tikrųjų rezultatą gavau per 48 valandas, nes jis mane patikino. Gydytojas ISIKOLO naudodamas savo galingą užkeikimą man šypsodamasis grąžino savo vyrą savo burtais, iš pradžių maniau, kad sapnuoju, kai mano vyras grįžo pas mane ant kelių maldaudamas, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją atgal ir net nuo tada jis mane myli labiau, nei kada nors tikėjausi, todėl daviau sau pažadą, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite, kad jis ar ji sugrįžtų? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia kokios nors pagalbos, tada susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp/Viber him“: +2348133261196

2020-09-13 16:04:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano gyvenimas buvo sunaikintas, kai vyras man siuntė daiktus, po 13 metų mes buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, išbandžiusi tiek daug būdų, kaip susigrąžinti vyrą. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir klausė, kas tai yra, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Aš niekada nesupratau, ką jis turėjo omenyje, nesunku susigrąžinti savo vyrą, jis sakė, kad jis naudojo burtą, norėdamas susigrąžinti savo žmoną, kai ji paliko jį kitam vyrui. Mano bosas. Jis man davė DR ODION el. Pašto adresą, kuris padėjo susigrąžinti žmoną. Aš niekada netikėjau, kad tai pavyks, bet neturėjau kito pasirinkimo susisiekti su mano pasakymais, ir jis paprašė mano informacijos mano vyras galėjo pasiūlyti išmesti jam burtą ir aš nusiunčiau jam išsamią informaciją, bet po dviejų dienų mama man paskambino, kad mano vyras teisinasi, kad jis nori manęs grąžinti, aš niekada netikėjau, nes tai buvo tik sapnas ir aš turėjau skubėti pas mamą ir, mano nuostabai, klūpėdamas klūpojo, kad mano vyras prašytų manęs atleisti, kad jis nori manęs ir vaiko namo, kai aš pasakiau DR ODION pokalbį dėl staigaus vyro pasikeitimo ir jis aiškiai pasakė: man, kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad jis niekada nepaliks kitos moters. Dabar aš ir mano vyras vėl grįžome kartu ir pradėjome daryti juokingus dalykus, kurių jis dar nebuvo daręs, jis mane džiugina ir daro tai, ką manoma daryti kaip vyrui, nesikaupiant. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite +2349060503921 ARBA taip pat „WhatsApp“

2020-09-14 15:33:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano gyvenimas buvo sunaikintas, kai vyras man siuntė daiktus, po 13 metų mes buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, išbandžiusi tiek daug būdų, kaip susigrąžinti vyrą. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir klausė, kas tai yra, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Aš niekada nesupratau, ką jis turėjo omenyje, nesunku susigrąžinti savo vyrą, jis sakė, kad jis naudojo burtą, norėdamas susigrąžinti savo žmoną, kai ji paliko jį kitam vyrui. Mano bosas. Jis man davė DR ODION el. Pašto adresą, kuris padėjo susigrąžinti žmoną. Aš niekada netikėjau, kad tai pavyks, bet neturėjau kito pasirinkimo susisiekti su mano pasakymais, ir jis paprašė mano informacijos mano vyras galėjo pasiūlyti išmesti jam burtą ir aš nusiunčiau jam išsamią informaciją, bet po dviejų dienų mama man paskambino, kad mano vyras teisinasi, kad jis nori manęs grąžinti, aš niekada netikėjau, nes tai buvo tik sapnas ir aš turėjau skubėti pas mamą ir, mano nuostabai, klūpėdamas klūpojo, kad mano vyras prašytų manęs atleisti, kad jis nori manęs ir vaiko namo, kai aš pasakiau DR ODION pokalbį dėl staigaus vyro pasikeitimo ir jis aiškiai pasakė: man, kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad jis niekada nepaliks kitos moters. Dabar aš ir mano vyras vėl grįžome kartu ir pradėjome daryti juokingus dalykus, kurių jis dar nebuvo daręs, jis mane džiugina ir daro tai, ką manoma daryti kaip vyrui, nesikaupiant. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite +2349060503921 ARBA taip pat „WhatsApp“

2020-09-14 15:34:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano vardas Carla Houston, aš labai džiaugiuosi, kad mano nutrūkusi santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Labai džiaugiausi sutikusi daktarą Ilekhojie, kaip jis daugeliui žmonių gali padėti sugrąžinti meilužę, todėl susisiekiu ir su manimi. būtent taip dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti savo vyrą. Didelis ačiū jums, daktare Ilekhojie, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras taip greitai grįš su manimi. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje. jei esate čia ir jums reikia buvusio meilužio atgal arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu. Ačiū! El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) arba skambinkite telefonu +2348147400259

2020-09-14 16:28:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki, draugai, gerai, kad ketinate perskaityti šią temą, nes tai pasirodys kaip gera jūsų ar jūsų pažįstamo gyvenimo pokyčių patirtis. Kyla klausimas, ar turite sunkumų, ar norite įprasminti savo gyvenimą, ar sergate kokia nors liga, tai yra jūsų galimybė įsitikinti, kad jūsų problemos išspręstos, susisiekite su didžiuoju burtų šaukliu dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990 @ gmail.com arba „Viber WhatsApp“: +23487084887094 Jis taip pat specializuojasi šiose srityse
(1) Grąžinkite buvusią žmoną ar vyrą.
(2) Burtai laimėti milžinišką loteriją
(3) vaistažolės pastoti
(4) Darbo paaukštinimo burtas.
(5) stebuklingo rašiklio užkalbėjimas, norint sėkmingai išlaikyti egzaminą
(6) Būrimas laimėti bet kurią teismo bylą
(7) ir daugiau, tiesiog susisiekite el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber“ arba „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

2020-09-15 02:01:00  

Blogger Unknown rašė...

Grįžti su buvusiu mylimuoju, skubiai su meilės kerais yra tikrai geriausias burtų ratukas su 100% garantija .. mano vardai Barbara Damjam. Aš niekada netikėjau meilės kerais ar magija, kol nesusisiekiau su šiuo burtų šaukliu, vadinamu DR ISIKOLO, apie kurį tiek daug žmonių paliudijo internete, yra galingas. Po sunkių ir sunkių laikų mano partneris pradėjo netinkamai elgtis ir užmegzti romanus su man nežinoma ponia ir paliko mane. išgyvenome kartu ir mano gyvenimas buvo aukštyn kojomis, nes mūsų santykiai tęsėsi 4 metus, aš jį tikrai mylėjau. Jo motina buvo prieš mane ir jis neturėjo gero apmokamo darbo, todėl kai sutikau šį burtų ratuką, pasakiau jam, kas nutiko, ir iš pradžių paaiškinau jam situaciją, nes buvau neapsisprendęs, skeptiškas ir abejojantis, bet aš tiesiog pabandžiau ir po 2 dienų, įvykdęs ir suteikęs viską, ko reikia, kad man dirbtų, mano vyras pats man paskambino ir atėjo pas mane atsiprašydamas, kad viskas susitvarkė su jo mama ir šeima, ir jis gavo naują darbo pokalbį, kad turėtume gauti vedęs, netikėjau, kad tai veikia taip, ir tai iš tiesų buvo nuostabu, ir aš didžiuojuosi galėdamas paliudyti ir įvertinti DR ISIKOLO, nes jis yra tiesiog geriausias, kokį tik galite rasti bet kur. Jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato bet kuriai jūsų gyvenimo problemai spręsti. Galite susisiekti su dr. Isikolo jo el. pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp/Viber him“ telefonu: +2348133261196.

2020-09-15 15:25:00  

Blogger Anonymous rašė...

KAIP GRAŽĖJUU BUVUSIĄ ŽMONĄ PAGALBA DR ODION ...... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 santuokos metų aš ir mano žmona gyvenome laimingi kartu, mes taip mylėjome vienas kitą, o aš mylėjau mano šeima, jie buvo mano svarbiausias prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome nedidelį ginčą, kurį žinau, kad kiekviena pora turi, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po ginčo, kai grįžau namo, kai negalėjau grįžti namo susirask mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat susikrovė krepšius, o vaikai ir išvažiavau, bandžiau jai paskambinti, bet negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugės namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, buvau nusivylusi Aš nežinojau ką daryti Aš pradėjau gerti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį nustojau eiti į darbą, man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi kūno dalis, kurios negalėjau gerai funkcionuoti, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau kažkieno liudijimą, liudijantį apie vyrą c All Dr Dr ODION ir kaip jis per 3 dienas parsivežė savo žmoną, aš apie tai negalvojau du kartus, aš išsiunčiau jam pranešimą ir pasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos, ir jis pasakė, kad jam mano problemą labai lengva išspręsti. taip pat liepė pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, o aš jam pasakiau, kad pasitikiu juo, o jis paprašė informacijos, kurią aš jam daviau, po 3 dienų mano žmona grįžo namo su vaikais, aš buvau labai nustebinta pamačiusi, kad tai buvo kaip svajonė man ji pradėjo verkti ir atsiprašyti man pasakiau, kad viskas gerai, aš jai atleidžiu, kad aš laiminga, kad ji grįžo, mes dabar gyvename laimingai kartu. Jei jums skauda širdį dėl to, kad jūsų žmona ar vyras jus paliko, dėl bet kokio pobūdžio mirties užkeikimo, apsaugos kerų, taip pat dėl ​​teismo bylų sprendimo susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu, vadinamu Dr ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp“ jį rasti +2349060503921.

2020-09-15 22:53:00  

Blogger Anonymous rašė...

Sveiki, mano vardas Jenna Rossi. Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju dr. Ilekhojie, mano vyras mane apgaudinėjo, o kai sužinojau, kad turime kovą, dėl kurios jis įvykdė skyrybas, verkiau ir susirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, mačiau žmones kalbant apie jį ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją, aš susisiekiau su juo ir jis man liepė nesijaudinti, kad po 24 valandų jis atšauks skyrybas ir grįš su manimi po to, kai aš padariau viską, ko jis manęs paprašė padaryti didžiausiai nuostabai kitos dienos vakarą, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, dar kartą ačiū dr. Ilekhojie, tu tikrai esi man palaiminimas, jis taip pat gali tau padėti tu! „Ilekhojies“ kreipkitės į gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

2020-09-16 02:00:00  

Blogger jamesbenard rašė...

Čia yra mano liudijimas apie gerą ozologbo, kuris man padeda, darbą .... Aš esu Jamesas iš Londono. Atsiprašau, kad tai įdėjau į internetą, bet man teks tai padaryti per šį pasaulio burtų ratuką, kuris sugrąžino mano žmoną, kuri mane paliko pastaruosius 3 metus. Aš galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio svetainėje, aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie burtų ratuką, apie kurį jis buvo girdėjęs, ir jis davė man el. pašto adresą, kurį galėčiau parašyti burtų pranešėjui, kad pasakyčiau apie savo problemas. Vos per 2 dienas mano žmona susisiekė su manimi po to, kai susisiekiau su šiuo vyru. Aš tik noriu padėkoti šiam teisingam ir nuoširdžiam burtų leidėjui, pone, visi, ką jums sakėte, įvyko, ir ačiū jums, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, kurie ieško bet kokio problemos sprendimo, patariu maloniai kreiptis į šį burtų ratuką, jis yra tikras, jis yra galingas ir, kad ir ką burtų sakytojas pasakytų, kas nutiks, nes viskas, ką pasakė burtų ratukas aš įvykau. Galite maloniai susisiekti su juo toliau; ozalogboshrine@gmail.com arba „what-app him“ telefonu +2348162562991

2020-09-17 06:04:00  

Blogger jamesbenard rašė...

Čia yra mano liudijimas apie gerą ozologbo, kuris man padeda, darbą .... Aš esu Jamesas iš Londono. Atsiprašau, kad tai įdėjau į internetą, bet man teks tai padaryti per šį pasaulio burtų ratuką, kuris sugrąžino mano žmoną, kuri mane paliko pastaruosius 3 metus. Aš galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio svetainėje, aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie burtų ratuką, apie kurį jis buvo girdėjęs, ir jis davė man el. pašto adresą, kurį galėčiau parašyti burtų pranešėjui, kad pasakyčiau apie savo problemas. Vos per 2 dienas mano žmona susisiekė su manimi po to, kai susisiekiau su šiuo vyru. Aš tik noriu padėkoti šiam teisingam ir nuoširdžiam burtų leidėjui, pone, visi, ką jums sakėte, įvyko, ir ačiū jums, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, kurie ieško bet kokio problemos sprendimo, patariu maloniai kreiptis į šį burtų ratuką, jis yra tikras, jis yra galingas ir, kad ir ką burtų sakytojas pasakytų, kas nutiks, nes viskas, ką pasakė burtų ratukas aš įvykau. Galite maloniai susisiekti su juo toliau; ozalogboshrine@gmail.com arba „what-app him“ telefonu +2348162562991

2020-09-17 06:04:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki, aš čia, norėdamas paskleisti šią gerą naujieną visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praeitą mėnesį mano meilė paliko mane dėl kitos merginos, bet kai sutikau draugą, kuris supažindino mane su dr. ISIKOLO, didžiuoju žiniuoniu su orakulu, kuriam jis tarnauja, aš pasakojau savo problemą DR ISIKOLO apie tai, kaip paliko mano buvusi meilė. kaip man reikėjo įsidarbinti labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad patekau į reikiamą vietą, jei norėčiau gauti savo širdies troškimą be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu daryti. Po to, kai tai buvo padaryta, per kitas 2 dienas Mano meilė man paskambino telefonu ir gailėjosi, kad gyvenau prieš tai, taip pat per artimiausią savaitę po to, kai mano meilė man paskambino prašau atleidimo, mane pakvietė į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Esu tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šiuo el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com ir išspręstų visas jūsų problemas. Nė viena problema nėra per didelė, kad jis galėtų ją išspręsti. Susisiekite su juo tiesiogiai isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp/Viber“: +2348133261196.

2020-09-17 09:47:00  

Blogger Unknown rašė...

Kaip šis šaunuolis, vadinamas dr. Isikolo, man padėjo per 48 valandas sugrąžinti savo meilužį. mano meilužis, kuris išsiskyrė su manimi nuo praėjusių metų šių metų gegužės, ir visos mano pastangos jam grįžti pasirodė abortiškos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatau jį su kita mergina, būsiu pikta. Taigi vieną dieną aš naršiau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikus vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo jai sugrįžti su vyru, taip man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, aš jam parašiau po maždaug 2 valandų, jis man paskambino ir jis atsakė į mano el. aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė visą informaciją apie procesą ir ką daryti. todėl jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų maldauti už mane. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad už jį būtų užtikrinta mano malda, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis grįžo pas mane maldaudamas prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. Dėkojame dr. ISIKOLO, taip pat galite išsiųsti jam el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp“: +2348133261196 ir būkite tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti bet kur.

2020-09-18 12:23:00  

Blogger Unknown rašė...

Kaip šis šaunuolis, vadinamas dr. Isikolo, man padėjo per 48 valandas sugrąžinti savo meilužį. mano meilužis, kuris išsiskyrė su manimi nuo praėjusių metų šių metų gegužės, ir visos mano pastangos jam grįžti pasirodė abortiškos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatau jį su kita mergina, būsiu pikta. Taigi vieną dieną aš naršiau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikus vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo jai sugrįžti su vyru, taip man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, aš jam parašiau po maždaug 2 valandų, jis man paskambino ir jis atsakė į mano el. aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė visą informaciją apie procesą ir ką daryti. todėl jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų maldauti už mane. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad už jį būtų užtikrinta mano malda, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis grįžo pas mane maldaudamas prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. Dėkojame dr. ISIKOLO, taip pat galite išsiųsti jam el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp“: +2348133261196 ir būkite tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti bet kur.

2020-09-18 12:29:00  

Blogger Anonymous rašė...

Aš beveik pasidaviau gyvenime, kai mano vyras pasakė, kad nori skyrybų, nes tai mane nustebino. Aš paklausiau jo, kokia problema, bet jis tiesiog pavargęs ir dabar domisi kita moterimi, tada mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai su juo, nes tai yra taip neįprasta, draugė supažindino mane su galingu vyru, vadinamu dr. Ajayi, ji man pasakė, kad jis yra tas žmogus, kuris po 2 metų skyrybų grąžino savo vyrą namo, aš parašiau burtų ratuką ir paaiškinau savo situaciją jam jis pasakė, kokia yra problema ir ką reikia padaryti, kad mano vyras persigalvotų dėl skyrybų, aš vykdžiau daktaro Ajayi nurodymą ir per dvi dienas pradėjau patirti savo vyro gėrį ir jis pasakė man jis nenori skyrybų, bet nori praleisti likusį gyvenimą su manimi. Jei susiduriate su bet kokia situacija, kurios jums nepatinka santuokoje ar santykiuose, susisiekite su dr. Ajayi savo „Viber“ arba „Whatsapp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

2020-09-18 17:13:00  

Blogger elinagilbert rašė...

Pastaruosius 4 mėnesius buvau tokia prislėgta ir stipriai įskaudinta, kai praradau vyrą kitai moteriai, taip pat mano piniginė padėtis taip pablogėjo, kad pamaniau, jog teks iškelti bankrotą. Turėjau didžiulę skolą ir nežinojau, ką daryti. Dėl visiško ir visiško nevilties susisiekiau su tiek daug tų vadinamųjų asmenų, kurie žadėjo galingą magiją, raganavimą ar juodąją magiją. Nė vienas iš jų neveikė ir nė vienas nebuvo toks nuostabus, meilus ir šiltas, koks buvo dr Ozalogbo. Jis neabejotinai skiriasi nuo kitų burtų liejėjo ir aš iškart pajutau viltį ir jėgas, išgirdęs apie jo duotus pažadus. Jis neša grynumo ir dieviškos stiprybės orą, kuris yra grynas ir gaivus kaip sniegas ant žemės. Aš paprašiau galingiausių dr Ozalogbo burtų ir man iškart palengvėjo, kad turiu ką nors, kas už mane spręstų mano problemas. Jo burtai padarė stebuklus, o aš dabar grįžau su vyru, o mano piniginės bėdos išsisprendė laimėjus loterijoje. Daktare ozalogbo, neįsivaizduoju, ką būčiau padariusi be jūsų, nes būtumėte šalia manęs. Čia yra jo el. Pašto adresas ozalogboshrine@gmail.com arba whatsapp +2348162562991, jis galėtų jums padėti bet kokioje situacijoje, su kuria susidūrėte, kaip jis padarė man ........

2020-09-19 04:56:00  

Blogger elinagilbert rašė...

Pastaruosius 4 mėnesius buvau tokia prislėgta ir stipriai įskaudinta, kai praradau vyrą kitai moteriai, taip pat mano piniginė padėtis taip pablogėjo, kad pamaniau, jog teks iškelti bankrotą. Turėjau didžiulę skolą ir nežinojau, ką daryti. Dėl visiško ir visiško nevilties susisiekiau su tiek daug tų vadinamųjų asmenų, kurie žadėjo galingą magiją, raganavimą ar juodąją magiją. Nė vienas iš jų neveikė ir nė vienas nebuvo toks nuostabus, meilus ir šiltas, koks buvo dr Ozalogbo. Jis neabejotinai skiriasi nuo kitų burtų liejėjo ir aš iškart pajutau viltį ir jėgas, išgirdęs apie jo duotus pažadus. Jis neša grynumo ir dieviškos stiprybės orą, kuris yra grynas ir gaivus kaip sniegas ant žemės. Aš paprašiau galingiausių dr Ozalogbo burtų ir man iškart palengvėjo, kad turiu ką nors, kas už mane spręstų mano problemas. Jo burtai padarė stebuklus, o aš dabar grįžau su vyru, o mano piniginės bėdos išsisprendė laimėjus loterijoje. Daktare ozalogbo, neįsivaizduoju, ką būčiau padariusi be jūsų, nes būtumėte šalia manęs. Čia yra jo el. Pašto adresas ozalogboshrine@gmail.com arba whatsapp +2348162562991, jis galėtų jums padėti bet kokioje situacijoje, su kuria susidūrėte, kaip jis padarė man ........

2020-09-19 04:57:00  

Blogger wendyjones rašė...

Sveiki, aš iš Prancūzijos. Šiandien jaučiuosi tokia džiaugsminga dėl pagalbos, kurią man suteikė dr. Ozalogbo, kad susigrąžinau savo vyrą savo kerais. Esu vedęs 3 metus ir tai buvo taip baisu, nes vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete aptikau daktaro Ozalogbo el. Laišką, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo, paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausia mano nuostabai jis man pasakė, kad jis man padės mano atveju nėra problemos be sprendimo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka, kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes daktaras Ozalogbo tikrai tikras burtų ratukas. Kodėl gi ne susisiekus su dr. Ozalogbo dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. Siųsti el. Laišką ozalogboshrine@gmail.com arba whats-app jam telefonu +2348162562991

2020-09-19 06:45:00  

Blogger anonymous rašė...

Perskaitykite ir susisiekite su DR ISIKOLO, jei jums reikia galingo meilės užkeikimo, kad išspręstumėte savo nutrūkusius santykius.
Išsiskyriau su vyru, kai buvau šešis mėnesius nėščia su antruoju vaiku. Mes nesivaržydami ginčijomės ir ginčijomės nuo tos dienos, kai buvo pagimdytas mūsų pirmasis vaikas, nebebuvo jokios meilės ir pasitikėjimo, todėl jis išsiskyrė su manimi. Ir aš bandžiau įvairiomis priemonėmis jį susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų burtų liejėjų čia, savo šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Ričardo pas mane. Tik DR ISIKOLO garantavo man skubų 48 valandų burtų perdavimą ir jis patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas jums padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės sutelkiant meilužius. Ačiū jums, pone, kad padėjote man išgyventi blogiausius gyvenimo laikus, kad buvau toks puikus burtų šauklys ir kad suteikėte meilės burtą, kuris man suteikė tiek daug džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir žada daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite manimi. Turėtumėte pasinaudoti proga. Tai atsiperka tokiais būdais, apie kuriuos niekada net neįsivaizduoji. Jei dabar esate jų teisus ir jums reikia galingo ir skubaus meilės užkeikimo, kad galėtumėte sugrąžinti savo buvusį malonų kontaktą su DR ISIKOLO dabar jis yra vienintelis atsakymas atstatyti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196.

2020-09-19 11:37:00  

Blogger anonymous rašė...

Perskaitykite ir susisiekite su DR ISIKOLO, jei jums reikia galingo meilės užkeikimo, kad išspręstumėte savo nutrūkusius santykius.
Išsiskyriau su vyru, kai buvau šešis mėnesius nėščia su antruoju vaiku. Mes nesivaržydami ginčijomės ir ginčijomės nuo tos dienos, kai buvo pagimdytas mūsų pirmasis vaikas, nebebuvo jokios meilės ir pasitikėjimo, todėl jis išsiskyrė su manimi. Ir aš bandžiau įvairiomis priemonėmis jį susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų burtų liejėjų čia, savo šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Ričardo pas mane. Tik DR ISIKOLO garantavo man skubų 48 valandų burtų perdavimą ir jis patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas jums padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės sutelkiant meilužius. Ačiū jums, pone, kad padėjote man išgyventi blogiausius gyvenimo laikus, kad buvau toks puikus burtų šauklys ir kad suteikėte meilės burtą, kuris man suteikė tiek daug džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir žada daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite manimi. Turėtumėte pasinaudoti proga. Tai atsiperka tokiais būdais, apie kuriuos niekada net neįsivaizduoji. Jei dabar esate jų teisus ir jums reikia galingo ir skubaus meilės užkeikimo, kad galėtumėte sugrąžinti savo buvusį malonų kontaktą su DR ISIKOLO dabar jis yra vienintelis atsakymas atstatyti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196.

2020-09-19 11:45:00  

Blogger wendyjones rašė...

Sveiki, aš iš Prancūzijos. Šiandien jaučiuosi toks džiaugsmingas dėl pagalbos, kurią man suteikė dr. Ozalogbo už tai, kad savo kerais sugrąžinau savo vyrą. Esu vedęs 3 metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete aptikau daktaro Ozalogbo el. Laišką, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo, paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausiai nuostabai jis man pasakė, kad jis man padės mano atveju nėra problemos be sprendimo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka, kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes daktaras Ozalogbo tikrai tikras burtų ratukas. Kodėl gi ne susisiekus su dr. Ozalogbo dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. Siųsti el. Laišką ozalogboshrine@gmail.com arba „whats-app him“ telefonu +2348162562991

2020-09-20 05:34:00  

Blogger wendyjones rašė...

Sveiki, aš iš Prancūzijos. Šiandien jaučiuosi toks džiaugsmingas dėl pagalbos, kurią man suteikė dr. Ozalogbo už tai, kad savo kerais sugrąžinau savo vyrą. Esu vedęs 3 metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete aptikau daktaro Ozalogbo el. Laišką, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo, paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausiai nuostabai jis man pasakė, kad jis man padės mano atveju nėra problemos be sprendimo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka, kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes daktaras Ozalogbo tikrai tikras burtų ratukas. Kodėl gi ne susisiekus su dr. Ozalogbo dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. Siųsti el. Laišką ozalogboshrine@gmail.com arba „whats-app him“ telefonu +2348162562991

2020-09-20 05:35:00  

Blogger Unknown rašė...

Tikras burtininkas, vadinamas dr. Isikolo, kuris daro stebuklus žmonėms. buvau tokia prislėgta, kai mylimasis paliko mane už kitos merginos po to, kai pasimatėme 5 metus. Aš bandžiau maldauti, kad jis grįžtų pas mane, jis atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs jausmų. aš tapau liūdnu vyru po to, kai išgyvenome bendrus santykius, po visos meilės, kuria dalijomės praeityje, neįsivaizdavau savo gyvenimo be jo, nes mano meilė jam buvo neįkainojama prekiauti dėl bet kokios priežasties, vieną dieną, kai ėjau per internetą pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir aš nusprendžiau pats išbandyti ir įsitikinti susisiekęs su juo. Aš iškart atsakiau, aš paaiškinau, ką išgyvenu, ir jis pasakė, kad kita mergina naudokite jam vudu burtą, todėl jis paliko mane už jį, nepaisant to, kad rūpinausi juo, ir pažadėjo padėti man atgauti savo meilužį, taip pat padės man užmesti mirusį burtą, kad ateityje jis negalėtų kovoti su manimi. mažiau nei tris dienas Floridoje merginą nušovė nežinomi mergaičių vyrai, o per 48 valandas mano vaikinas buvo mano namuose ir laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, jis pradėjo maldauti sakydamas, kad gailisi, kad niekada nežinojo, kas jį užklupo. ačiū dr. Isikolo dabar džiaugiuosi savo vaikinu ir viskas dabar vyksta sklandžiai. susisiekite su Peteriu dėl bet kokio keršto rašybos ir „ex back“ burtų per: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite su juo kalbėtis „whatsApp/Viber“ per +2348133261196.

2020-09-21 10:49:00  

Blogger martinmarisa rašė...

Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad egzistuoja tikras galingas ir tikras rašybos būrys, Jo vardas yra dr. Ozalogbo. Jis man neseniai padėjo suvienyti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su dr. meilės užkeikimas man, o mano vyras, sakęs, kad vėl neturi nieko bendro, man paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis grįžo su tokia meile ir rūpesčiu. šiandien džiaugiuosi galėdamas jums pranešti, kad šis burtų leidėjas turi galių atkurti nutrūkusius santykius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia pagalbos, dr ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokio pobūdžio pagalbą, pavyzdžiui, visų rūšių ligų gydymą, teismo bylas, nėštumo burtus, dvasinę apsaugą ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo el. Paštu ozalogboshrine@gmail.com paskambinę arba pridėti jį „WhatsApp“ su savo telefono numeriu +2348162562991

2020-09-21 12:48:00  

Blogger martinmarisa rašė...

Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad egzistuoja tikras galingas ir tikras rašybos būrys, Jo vardas yra dr. Ozalogbo. Jis man neseniai padėjo suvienyti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su dr. meilės užkeikimas man, o mano vyras, sakęs, kad vėl neturi nieko bendro, man paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis grįžo su tokia meile ir rūpesčiu. šiandien džiaugiuosi galėdamas jums pranešti, kad šis burtų leidėjas turi galių atkurti nutrūkusius santykius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia pagalbos, dr ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokio pobūdžio pagalbą, pavyzdžiui, visų rūšių ligų gydymą, teismo bylas, nėštumo burtus, dvasinę apsaugą ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo el. Paštu ozalogboshrine@gmail.com paskambinę arba pridėti jį „WhatsApp“ su savo telefono numeriu +2348162562991

2020-09-21 12:49:00  

Blogger Unknown rašė...

Išsaugok savo santuoką ir skubiai susigrąžink savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų “aš esu Sara, aš visam laikui būsiu skolinga didžiajam daktarui Ozalogbo už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką po to, kai mano vyras 6 mėnesius paliko mane savo meilužei. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su vyru ir ilsėsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos keruose, gydant įvairias ligas, vaistažoles nėštumo metu, E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ozalogbo, jo el. Pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com arba „Whats-app“, esantis +2348162562991

2020-09-22 02:42:00  

Blogger Isable Ciuca rašė...

Šiandien jaučiuosi tokia džiaugsminga dėl pagalbos, kurią man suteikė DR ISIKOLO, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Esu vedęs 6 metus ir tai buvo taip baisu, nes vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete susidūriau su ponios paskelbtu DR ISIKOLO elektroniniu paštu (isikolosolutionhome@gmail.com), nusprendžiau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo situaciją, o tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausiai mano nuostabai. jis man pasakė, kad jis man padės mano byloje, nes be sprendimo nėra problemos. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, ir jis dirbo man, o mano vyras grįžo pas jus po 2 dienų, kaip žadėjo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka ir kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes DR ISIKOLO yra tikrai pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums visiems padėti. Kodėl gi ne susisiekus su DR ISIKOLO dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196.

2020-09-23 12:32:00  

Blogger Unknown rašė...

Aš jau 2 metus bendrauju su savo vaikinu ir mes planavome greitai susituokti ir staiga jis mane paliko dėl kitos merginos, aš tikrai myliu šį vaikiną ir niekada neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Aš taip pat stengiausi iš visų jėgų jį susigrąžinti, bet visos pastangos jį sugrąžinti mano gyvenime nepasiteisino. Šią ištikimą dieną svetainėje teko susidurti su komentarais apie šį puikų burtų ratuką, vadinamą dr. Isikolo, todėl daugelis žmonių teigė, kad jis padeda jiems atnaujinti savo santykius ir sugrąžinti buvusįjį. Aš turėjau susisiekti su juo, nes jis buvo paskutinė mano viltis. Aš susisiekiau su juo per jo elektroninį paštą ir pasakiau viską, ką reikia padaryti, ką aš padariau, ką aš padariau, ir jis patikino, kad po 2 dienų mano vaikinas paliks kitą merginą ir grįš pas mane, ir tai buvo labai puiku nustebimas pamačius, kaip mano vaikinas grįžta pas mane po dviejų dienų. Šiandien esu labai laiminga, kad jis sugrįžo pas mane ir aš tai pasiekiau padedamas dr. Isikolo, ir patariu, jei jums taip pat reikia jo pagalbos, siųskite jam tiesioginį laišką el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com WhatsApp/Viber: +2348133261196

2020-09-24 12:04:00  

Blogger Anonymous rašė...

4 savaites ašarojau, nes mano vyras pasakė, kad nori skyrybų, aš buvau toks sutrikęs ir nuo širdies. Iki labai geros dienos, kai išgirdau apie daktarą Ajayi, jo svetainėje perskaičiau keletą liudijimų, kaip jis sugebėjo suderinti nutrūkusius santykius, todėl nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką reikia padaryti, kad jis užburtų. Iš pradžių svarsčiau, ar turėčiau tai padaryti, ir nusprendžiau pabandyti. Aš padariau tai, ką man liepė rašyti daktaras Ajayi, rašybos ratukas, tada ne iš 7 dienų iš niekur mano vyras, kuris mane paliko be jokios priežasties, vieną vakarą grįžo namo ir maldavo mane sugrąžinti, jis netgi atėjo su savo brolis ir maldavo atleisti. Po tiek skausmo, kurį praėjau, mano vyras vis tiek grįžo, aš tokia laiminga. dėka dr. Ajayi, galite kreiptis į jį dėl bet kokio rašybos darbo. Tikiu, kad jis pamatys jus per jūsų RYŠIŲ problemas.

El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
„Viber“ / „Whatsapp“: +2347084887094

2020-09-26 07:58:00  

Blogger Unknown rašė...

Jei norite dabar susigrąžinti savo vyrą, žmoną, vaikiną ir merginą ir susigrąžinti savo laimę, susisiekite su dr. Isikolo adresu isikolosolutionhome@gmail.com.
Esu tikrai patenkinta šia paslauga, kurią man teikia dr. Isikolo. Aš esu iš tų žmonių, kurie sakė: niekada nekviesiu ekstrasenso, mago ar bet kokio kito, kad „padėčiau man išspręsti savo problemas mažiausiai dėl meilės problemų, bet aš pasiekiau tašką, kai žinojau, kad man reikia tam tikrų nurodymų ir aš“. Labai džiaugiuosi, kad radau šį vyrą, vadinamą dr. Isikolo. Niekada per milijoną metų nebūčiau pagalvojęs, kad rašysiu tokį laišką, bet kai vos nepraradau Andrės vienoje iš mūsų kvailų kovų (jis išsiskyrė su manimi), Maniau, kad viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir manau, kad jis niekada nebegrįš pas mane. Perskaičiau vyro, vadinamo Tayloru Borgu, liudijimą, sakantį, kad tai, kaip dr. Isikolo padeda jam sugrįžti, yra buvusi žmona per 48 valandas. Aš greitai išsiunčiu jam laišką. Jis man padarė (meilužio burtą). Po 48 valandų mano (buvęs vaikinas) atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir žada daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į įprastas vėžes ir mūsų meilė dabar yra stipresnė, kad jis negali padaryti nebūdamas su manimi. Aš ir mano vaikinas vėl laimingai gyvename kartu. Dr Isikolo yra geriausias internetinis rašybos ratukas, galingas ir tikras. O kai buvau labiausiai beviltiška, jis manimi nepasinaudojo. Jūs atlikote labai gerą paslaugą tikrai reikalingam žmogui. Aš nežinau, kaip jūs tai padarėte, ar kaip veikia ši magija, bet aš žinau tik tai, kad ji veikia !! Andrė ir aš laimingai grįžome kartu, ir aš visada būsiu dėkinga dr. Isikolo el. Paštu jam isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

2020-09-26 15:19:00  

Blogger anonymous rašė...

AČIŪ dr. Isikolo, ATKŪRUSI MANO LAIMIN IR ŠEIMĄ. WHATSAPP / CALL +2348133261196.
Sveiki, esu ROsa Elena Antoine. Po to, kai daugelį metų buvau sąjungoje, vadinamoje santuoka, su vyru, jis smurtavo ir sunaikino meilę, kuria pasidalijome, ir mane paliko. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad grįžčiau į jį, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau, kad jis sugrįžtų, nes aš jį mylėjau. taigi aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man kreiptis į burtų rašymo priemonę, kuri padėjo jai užburti, kad pastojo ir grąžino vyrą. Neturėjau nieko kito, kaip išbandyti. Aš susirašinėjau burtų šaukliu, vadinamu daktaru Isikolo WhatsApp'e, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai. Jis man pasakė viską, ko man reikėjo, ir aš užkeikiau užburtą žodį, ir stebėtinai po 48 valandų mano vyras mane paragino apgauti viską, kas buvo didžiulis ir didžiulis džiaugsmas. Buvau tokia nustebusi, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo toks, kad jam labai gaila visko, kas įvyko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane taip myli. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, kad vėl pradėjome laimingai gyventi kartu. Taigi kiekvienas, kuriam reikia pagalbos dėl bet kokių problemų, taip pat gali susisiekti su šiuo tikru ir labai tikru rašybos rašikliu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite WhatsApp/Viber jį telefonu +2348133261196 susisiekti su šiuo puikiu vyru šiandien ir išspręsti jūsų problemas 100%.

2020-09-28 14:31:00  

Blogger Unknown rašė...

Aš esu Adamas Vandecraenas iš Lietuvos. Mes su žmona esame vedę daugiau nei 10 metų. Mes susipažinome, kai man buvo 25-eri, o jam - 22. Mes daug išgyvenome emociškai. Tai buvo kelios didžiulės muštynės ir skaudžios situacijos mūsų santuokoje, tačiau mes, atrodo, visuomet pasirodėme stipresni iš kitos pusės. Mano žmona iš manęs pradėjo skyrybų kalbą, aš buvau aklas! Nemačiau, kad tai ateina, neatpažinau ženklų. Jis nustojo nešioti savo vestuvinį žiedą, ir aš nieko apie tai negalvojau. Jam nebeatrodo seksualiai patraukli. Negalėjau nuolat verkti, nes buvau be galo įskaudinta. Buvau visiškai prislėgta, kol radau dr. ISIKOLO burtų ratuką iš Afrikos, apie kuriuos visi kalbėjo internete, ir aš susisiekiau su juo dėl meilės burto. Mūsų pokalbio metu jis patikino, kad grįš mano žmonai per mažiau nei 48 valandas po jo burtų. Man tai atrodė neįmanoma. Nepatikėsite, kad mano žmona paskambino iškart po 24 valandų maldaudama, kad pamirščiau viską, ką jis pasakė apie skyrybas. Buvau visiškai nustebęs! Thise yra tiek meilės mano šeimoje, nes aš naudoju jo burtus. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Dabar žmona mane myli labiau nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis į jį, jei turite problemų dėl santuokos ar santykių. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196

2020-09-29 16:04:00  

Blogger Unknown rašė...

Labai džiaugiuosi galėdama pasidalinti šiuo fantastišku savo liudijimu. Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 48 valandas. Matau save veidrodyje ir šypsojuosi. Pirmą kartą per amžius pasitikiu savimi ir savo galimybėmis. Aš turiu savo vaikiną atgal į savo gyvenimą su dr. Isikolo pagalba. Jis pasakė, kad gaila 24 valandas po burto sukūrimo. Jis sakė supratęs, kad niekada nenorėjo išsiskirti, jis negalėjo tvarkyti emocinio bagažo, kurį visą laiką nešiojausi. Jis teigė manęs, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenimui, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. Kišenėje turiu pinigų, kurie pagaliau yra mano pačios. (Mano kompensacijos patikrinimas buvo atliktas, man buvo pasakyta, kad liko mėnesiai. Aš esu gyvas įrodymas, ką dr. Isikolo gali padaryti. Labai dėkoju jums dr. Isikolo už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santykiuose. Aš dabar labai laimingas. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir kalbėti tiesą vienas kitam. Aš niekada nemaniau, kad burtas gali padėti porai, kol man labai malonu susisiekti su jumis ir inicijuoti visa tai įvykti. Kiekvienas, turintis santykių problemų, gali susisiekti su dr. Isikolo el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber jį telefonu +2348133261196.

2020-09-30 11:55:00  

Blogger Unknown rašė...

Labai džiaugiuosi galėdama pasidalinti šiuo fantastišku savo liudijimu. Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 48 valandas. Matau save veidrodyje ir šypsojuosi. Pirmą kartą per amžius pasitikiu savimi ir savo galimybėmis. Aš turiu savo vaikiną atgal į savo gyvenimą su dr. Isikolo pagalba. Jis pasakė, kad gaila 24 valandas po burto sukūrimo. Jis sakė supratęs, kad niekada nenorėjo išsiskirti, jis negalėjo tvarkyti emocinio bagažo, kurį visą laiką nešiojausi. Jis teigė manęs, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenimui, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. Kišenėje turiu pinigų, kurie pagaliau yra mano pačios. (Mano kompensacijos patikrinimas buvo atliktas, man buvo pasakyta, kad liko mėnesiai. Aš esu gyvas įrodymas, ką dr. Isikolo gali padaryti. Labai dėkoju jums dr. Isikolo už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santykiuose. Aš dabar labai laimingas. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir kalbėti tiesą vienas kitam. Aš niekada nemaniau, kad burtas gali padėti porai, kol man labai malonu susisiekti su jumis ir inicijuoti visa tai įvykti. Kiekvienas, turintis santykių problemų, gali susisiekti su dr. Isikolo el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber jį telefonu +2348133261196.

2020-09-30 11:56:00  

Blogger Anonymous rašė...


Kaip aš susigrąžinau savo buvusį vyrą ........... Linkėjimai visiems, skaitantiems šį liudijimą. Mano vyras atmetė po trejų (3) santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris užbūrė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną, kai skaičiau per internetą, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos ratukas šiuo adresu (gethelp05@gmail.com), turiu padėti moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė, kad moteris užkerėjo mano vyrą, o jis man pasakė, kad jis man padės, o po 2 dienų aš turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų ratukas turi galią sugrąžinti įsimylėjėlius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Ačiū už daktarą Ilekhojie. Ačiū! Dr Ilekhojies susisiekite (gethelp05@gmail.com) arba skambinkite +2348147400259

2020-10-01 02:55:00  

Blogger Unknown rašė...

Mano vardas Bernada Gaspar. Iš pagarbos tau ir tavo kerams privalau visiems pasakyti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtų rašytojus nematydamas jokio rezultato, viskas, ko jie norėjo, buvo mano pinigai. Aš tiesiog norėjau, kad atėjau pas tave anksčiau, iš tavęs pasisekė kuo puikiausiai. Mano buvusio vyro nebuvo vieneriems metams, aš eidavau visur ir kitiems rašybos pranešėjams pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nepažindino manęs su dr. Isikolo. Po to, kai buvo atliktas Meilės užkeikimas, pagaliau sulaukiau jo skambučio per mažiau nei 48 valandas. Jo kerai padarė stebuklus, o mano vyras grįžo su meile. Tai buvo tarsi stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad aš turėčiau jam duoti, aš buvau tikrai nudžiugęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. Man tikrai trūksta žodžių ir esu linksma, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš dar kartą esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Visiems, kurie ieško tikro rašybos rato, susisiekite su dr.Isikolo adresu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196

2020-10-01 11:07:00  

Blogger Unknown rašė...

Jau du kartus buvau santykių sagoje su savo vyru, jis mane apgaudinėja su kita moterimi, kuri nori įsitikinti, ar sugenda mano namai, o mes netgi atsidūrėme ties skyrybų riba, ir jis nusprendė mane palikti kitai moteriai , Kalbėjau su savo drauge apie skyrybas ir ji rekomendavo daktarą AJAYI, kuris išgelbėjo mano santuoką ir grąžino mano vyrą. Vakar jis atsiklaupė ir dėl visko atsiprašė. Daugiau niekada neinu į skyrybų žiuri. Esu laiminga, kad mano šeima grįžo, o vaikai - laimingi. Jei turite panašių santykių problemų. Susisiekite su didžiuoju burtų raštu daktaru Ajayi savo el. Pašto adresu: Drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094. Mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų, jog skyrybos niekada nėra atsakymas. Ačiū dr Ajayi, jūs esate geriausias ir 100% patikimas burtų ratukas. Aš visada būsiu dėkinga.

2020-10-02 07:05:00  

Blogger anonymous rašė...

Perskaičiau keletą daktaro Isikolo liudijimų apie meilės burtų ratuką apie tai, kaip jis daugeliui žmonių padėjo per 48 valandas sugrąžinti savo buvusius meilužius. kurį aš taip myliu. Nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną ir porą mėnesių buvome atskirai, man jo labai trūko, bandžiau visas kitas priemones, kad jį susigrąžinčiau, bet negalėjau. Aš susisiekiau su dr. Isikolo ir jis pasakė man, kad mano buvęs asmuo grįš pas mane per kitas 48 valandas, dr. Isikolo jį išleido, kad žinotų, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, norėdamas įsivaizduoti, kiek mes turime kartu. Mano buvęs žmogus vėl grįžo pas mane. Dabar, kai rašau šį liudijimą, esu pati laimingiausia mergina žemėje, o aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar stipresnė, nei buvo dar prieš mūsų išsiskirti. Visa ačiū dr. Isikolotui už per didelį darbą, kurį jis padarė man, padėdamas man sugrįžti su buvusiu draugu. Norėčiau atsisakyti daktaro Isikolo el. Pašto adreso ir tikiuosi, kad pamatysite šį liudijimą ir susisieksite su juo, jei turite meilužį, kurio tikrai labai norėtumėte susigrąžinti. Jo el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp parašyti +2348133261196.

2020-10-02 11:16:00  

Blogger maria rašė...

Hello all my viewers i m maria After being in relationship with my husband for years, he broke up with me. I did everything within my reach to bring him back but all was in vain, I wanted him back so badly because of the love I had for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to my friend and she suggested that I should rather contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back , I had no choice than to try it. I messaged the spell caster, and he assured me there was no problem and that everything will be okay before three days. He cast the spell and surprisingly on the second day, my husband called me. I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that had happened, That He wanted me to return to him. He also said he loved me so much. I was so happy and went to him that was how we started living together happily again, Contact Dr rahim Today the great Spell caster that can help you with any relationship issues, allmightbazulartemple@gmail.com or https://allmightbazulartem.wixsite.com/ whatsap +2347051758952 Interesting to know that Dr rahim also have solutions to problems like
Dr rahim can also cure all kind of disease with herbal medicine like cure SICKNESS LIKE
{1}HIV/AIDS
{2}DIABETES
{3}EPILEPSY
{4} BLOOD CANCER
{5} HPV
{6} ALS
{7} HEPATITIS
{8}LOVE SPELL
{9} wining of lottery number
(10) herpes cure

2020-10-03 12:41:00  

Blogger Anonymous rašė...

turėjau problemų dėl savo santuokos, nes mano 15 metų vyras sako, kad jis nori skyrybų po to, kai mes visi kartu išgyvenome, tai sulaužė mano širdį. Aš bandau suprasti, ką padariau ne taip, bet nieko negalėjau pagalvoti, pasakojau burtų ratukui mano situacija ir jis privertė mane suprasti, kad mano vyras nėra pats, jis man pasakė, ką man daryti, ir aš vykdžiau instrukcijas. Per tris dienas po burtų mano vyras suprato savo protą ir atšaukė skyrybas, nuo tada mes buvome gyvenate laimingai kartu be jokių problemų, jei turite problemų santykiuose, susisiekite su dr. Ajayi ir ieškokite ilgalaikio sprendimo el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“ numeriu: +2347084887094

2020-10-03 23:42:00  

Blogger anonymous rašė...

Pažadu pasidalinti šiuo liudijimu visame pasaulyje, kai mano vaikinas grįš pas mane, ir šiandien su visa pagarba noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad jis suteikė džiaugsmo ir laimės mano santykiams ir mano šeimai. Noriu jus visus informuoti, kad yra tikras ir tikras burtų ratukas. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, kol nepaleidau savo vaikino, man reikėjo pagalbos, kol radau daktarui Isikolo grotelių burtų ratuką po burto. po keturių dienų suskambo mano telefonas ir taip sukrečiančiai, kad mano vaikinas manęs neskambino pastaruosius 3 metus ir atsiprašė dėl širdies pertraukos ir pasakė, kad yra pasirengęs būk mano nugaros kaulas iki gyvenimo pabaigos su manimi. Gydytojas Isikolo jį išleido, kad žinotų, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, norėdamas įsivaizduoti, kiek mes turime kartu. Rašydama šį liudijimą dabar esu pati laimingiausia mergina žemėje, o aš ir mano sužadėtinė gyvenu laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar stipresnė, nei buvo dar prieš mums išsiskyrus. Taigi aš pažadėjau pasidalinti savo liudijimu visatoje. Ačiū dr. Isikolo už per didelį darbą, kurį jis padarė man. Žemiau pateikiamas el. Pašto adresas, jei esate kokioje nors situacijoje, kuriam įvyksta širdies pertrauka, ir aš jus patikinu, kad kaip jis padarė mano, jis tikrai padės ir jums. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

2020-10-05 11:26:00  

Blogger anonymous rašė...

Pažadu pasidalinti šiuo liudijimu visame pasaulyje, kai mano vaikinas grįš pas mane, ir šiandien su visa pagarba noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad jis suteikė džiaugsmo ir laimės mano santykiams ir mano šeimai. Noriu jus visus informuoti, kad yra tikras ir tikras burtų ratukas. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, kol nepaleidau savo vaikino, man reikėjo pagalbos, kol radau daktarui Isikolo grotelių burtų ratuką po burto. po keturių dienų suskambo mano telefonas ir taip sukrečiančiai, kad mano vaikinas manęs neskambino pastaruosius 3 metus ir atsiprašė dėl širdies pertraukos ir pasakė, kad yra pasirengęs būk mano nugaros kaulas iki gyvenimo pabaigos su manimi. Gydytojas Isikolo jį išleido, kad žinotų, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, norėdamas įsivaizduoti, kiek mes turime kartu. Rašydama šį liudijimą dabar esu pati laimingiausia mergina žemėje, o aš ir mano sužadėtinė gyvenu laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar stipresnė, nei buvo dar prieš mums išsiskyrus. Taigi aš pažadėjau pasidalinti savo liudijimu visatoje. Ačiū dr. Isikolo už per didelį darbą, kurį jis padarė man. Žemiau pateikiamas el. Pašto adresas, jei esate kokioje nors situacijoje, kuriam įvyksta širdies pertrauka, ir aš jus patikinu, kad kaip jis padarė mano, jis tikrai padės ir jums. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

2020-10-05 11:27:00  

Blogger Unknown rašė...

Po septynerių metų santykių su juo jis išsiskyrė su manimi, aš padariau viską, kas įmanoma, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau, kad jis sugrįžtų dėl meilės jam, visko maldavau. , Pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš kažkam internete paaiškinau savo problemą, o ji pasiūlė man kreiptis į burtų leidėją DR ISIKOLO, kuris galėtų man padėti užburti, kad jis sugrįžtų, bet aš esu tas, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti , Išsiunčiau burtų siuntėją paštu, ir jis man pasakė, kad nėra problemos, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas, kad mano buvęs grįš pas mane prieš tris dienas, jis užkeikė burtą ir stebėtinai antrą dieną, tai buvo apie 16 val. . Man skambino buvęs, buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo toks, kad jam labai gaila visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad grįžčiau pas jį, kad taip myli mane. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip vėl pradėjome laimingai gyventi kartu. Nuo to laiko aš pažadėjau, kad bet kuris mano pažįstamas žmogus, turintis santykių problemų, būsiu naudingas tokiam asmeniui, nukreipdamas jį į vienintelį tikrą ir galingą burtų ratuką, kuris padėjo man išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visi netikri ten. Bet kam gali prireikti rašybos rato pagalbos, jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp/Viber him“: +2348133261196.

2020-10-06 15:17:00  

Blogger annonymous rašė...

Perskaičiau keletą daktaro Ajayi liudijimų apie tai, kaip jis meilės kerais padėjo daugeliui žmonių per 3 dienas sugrąžinti savo meilužius. Turėjau problemų su savo vaikinu, todėl nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną. jis išėjo iš namų ir sakė, kad santykiai nebeįdomūs be jokios priežasties, mane ištiko šokas. Aš susisiekiau su dr. Ajayi ir jis man pasakė, kad mano vaikinas grįš pas mane per kitas 3 dienas, dr. Ajayi užkalbėjo meilę, todėl mano vaikinas atmerkė akis, kad pamatytume, kaip mes mylime vienas kitą, ir jis grįžo namo. Rašydama šį liudijimą esu laimingiausia mergina žemėje. mano vaikinas ir aš gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė nei buvo prieš mums išsiskyrus. Visa tai dėka dr. Ajayi už pernelyg didelį darbą, kurį jis padarė dėl manęs, padėdamas man sugrįžti su savo vaikinu. jei susiduriate su bet kokia santykių problema ir norite greito sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber / Whatsapp“: +2347084887094, jis yra patikimas žmogus.

2020-10-07 12:42:00  

Blogger anonymous rašė...

Esu labai nustebęs dėl stebuklingos dr. Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo paskleisti internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo viso pasaulio žmonėms atkurti savo prarastus meilužius, susisiekiau su juo, kai patyriau tiek daug skirtingų žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, aš jam pasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido prieš maždaug 8 mėnesius ir išėjo iš namų su viskuo, ką turėjau, buvau suglumęs, kai jis man liepė tik nusišypsoti ir nepamiršti patikinti, kad jis susitvarkys viską per 48 valandas. Po antros dienos, kai man paskambino mano vyras, aš buvau tiesiog toks sukrėstas, aš pasirinkau skambutį ir netikėjau savo ausimis, jis tikrai maldavo man jo atleisti ir žadėjo telefonu, Jis grįžo namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, skirtų tik jam įrodyti meilę man. Aš buvau tokia laiminga, kad turėjau paskambinti dr. Isikolo ir padėkoti, jis tik liepė man pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. , Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos ratuko Savo gyvenimo problemą galite susisiekti su dr. Isikolo jo el. pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo WhatsApp telefonu: +2348133261196.

2020-10-07 19:05:00  

Blogger wendyjones rašė...

Sveiki, aš iš Prancūzijos. Šiandien jaučiuosi tokia džiaugsminga dėl pagalbos, kurią man suteikė dr. Ozalogbo, atgaunant savo vyrą savo kerais. Esu vedęs 3 metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete aptikau daktaro Ozalogbo el. Laišką, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo, paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausiai nuostabai jis man pasakė, kad jis man padės mano atveju nėra problemos be sprendimo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka, kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes daktaras Ozalogbo tikrai tikras burtų ratukas. Kodėl gi ne susisiekus su dr. Ozalogbo dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. Siųsti el. Laišką ozalogboshrine@gmail.com arba „whats-app him“ telefonu +2348162562991

2020-10-08 01:55:00  

Blogger wendyjones rašė...

Sveiki, aš iš Prancūzijos. Šiandien jaučiuosi tokia džiaugsminga dėl pagalbos, kurią man suteikė dr. Ozalogbo, atgaunant savo vyrą savo kerais. Esu vedęs 3 metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete aptikau daktaro Ozalogbo el. Laišką, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo, paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausiai nuostabai jis man pasakė, kad jis man padės mano atveju nėra problemos be sprendimo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka, kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes daktaras Ozalogbo tikrai tikras burtų ratukas. Kodėl gi ne susisiekus su dr. Ozalogbo dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. Siųsti el. Laišką ozalogboshrine@gmail.com arba „whats-app him“ telefonu +2348162562991

2020-10-08 01:55:00  

Blogger Unknown rašė...

KAIP ATGRAŽINTI BUVIMĄ BE PANIKOS AČIŪ PASIEKUSIAM DIDŽIAM DR. JOE, KAD SPREND MYS MANO PROBLEMAS
Kontaktinė informacija žemiau: el. Paštas: zionsolutioncentre@gmail.com
arba „whatsApp“ numeris +447907629903
Aš esu Fenna Daan. Noriu paliudyti apie galingą DR JOE, kad išsaugojau savo santykius. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nekyla sunkumų parodyti ir pasakyti kam nors, kaip esu dėkinga už tai, kad mano santykiai buvo melodingi ir sklandūs. Aš bandžiau pozityviau vertinti savo santykius su savo vaikinu, atrodo, kad tai užtruko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano sužadėtinę ir jie abu persikėlė. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir negrąžinti žinučių. Mano draugas supažindino mane su galingu burtų leidėju, vadinamu DR JOE, kuris man padėjo išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per 48 valandas sugrąžino mano sužadėtinę. nustebau ir nustebau, kai mano sužadėtinė pakvietė prašyti manęs atleidimo dėl galingo DR JOE meilės burto. Nepamirškite susisiekti su DR JOE šiais būdais, jei turite kokių nors santuokinių ar santykių problemų. Kontaktinė informacija žemiau: el. Paštas: zionsolutioncentre@gmail.com arba whatsApp numeris +447907629903

2020-10-08 10:13:00  

Blogger Unknown rašė...

Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėjau su savo draugu vyru. Aš bandžiau viską, ką jam galėjau paaiškinti, bet jis mokėjo kurčias ausis, buvau emociškai nuniokotas, nes aš jį labai mylėjau pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių abejojau, ar tai tiesa, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė man ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Būrimo procesas suvienyti įsimylėjėlius yra labai paprastas ir jis dirba pasiaukojančius žmones taip pat, kaip per 48 valandas atstatė mano santykius, o mano vaikinas skambino ir maldavo dar kartą atsigriebkite su manimi, jei jums reikia pagalbos jūsų santykių ar santuokos problemai ištaisyti. Čia yra jo kontaktas „WhatsApp“/„Viber him“: +2348133261196, atsiųskite jam el. Laišką (isikolosolutionhome@gmail.com).

2020-10-08 13:49:00  

Blogger Unknown rašė...

Išsaugok savo santuoką ir skubiai susigrąžink savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų “aš esu Sara, aš visam laikui būsiu skolinga didžiajam daktarui Ozalogbo už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką po to, kai mano vyras 6 mėnesius paliko mane savo meilužei. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su vyru ir ilsėsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos keruose, gydant įvairias ligas, vaistažoles nėštumo metu, E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ozalogbo, jo el. Pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com arba „Whats-app“, esantis +2348162562991

2020-10-09 17:12:00  

Blogger Unknown rašė...

Išsaugok savo santuoką ir skubiai susigrąžink savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų “aš esu Sara, aš visam laikui būsiu skolinga didžiajam daktarui Ozalogbo už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką po to, kai mano vyras 6 mėnesius paliko mane savo meilužei. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su vyru ir ilsėsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos keruose, gydant įvairias ligas, vaistažoles nėštumo metu, E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ozalogbo, jo el. Pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com arba „Whats-app“, esantis +2348162562991

2020-10-09 17:12:00  

Blogger Veronika Boban rašė...

„DR ISIKOLO“ yra tiesiog geriausias burtų ratukas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Iš pagarbos tau ir tavo kerams privalau visiems pasakyti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtų ratukus nematydamas jokio rezultato. Aš tik norėjau, kad anksčiau atėjau pas tave, aš iš tavęs gavau geriausią. Mano buvusio vyro nebuvo vieneriems metams, aš eidavau visur ir į kitus rašybos pranešėjus pagalbos, bet rezultato nebuvo, kol mano draugas supažindino mane su dr. Isikolo. Po to, kai buvo atliktas meilės užkeikimas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo kerai padarė stebuklus, o mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau išties nudžiugęs ir sukrėstas, kai mano vyras klūpėjo maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau .. Man tikrai trūksta žodžių ir džiugu, tu esi Dievas išsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš dar kartą esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Visiems, kurie ieško tikro rašybos rato, reikia susisiekti su DR ISIKOLO On isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį Whatsapp siųsti telefonu +2348133261196.

2020-10-09 20:02:00  

Blogger Unknown rašė...

Noriu, kad visi žinotų, kokia esu dėkinga po santuokos atkūrimo, padėjus burtų ratukui, pavadintam DR JOE. Jis puikus ir nepakartojamas, jo kontaktą čia gavau iš liudijimų, apie kuriuos skaičiau. Aš pasakiau jam savo problemas, o jis surengė meilės kerą, kuris per 48 valandas sugrąžino mano vyrą į mane, ir tai mane stebina, kaip vyksta tokie stebuklai po to, kai jis apgavo ir norėjo skyrybų. automobilis, kurį jis ką tik man nupirko, tai yra geriausias dalykas, kuris man nutiko, ir dabar mes gyvename labai laimingi. Daktaras Joe yra skirtas atsakyti į jūsų santykių problemas. susisiekite su juo el. pašto kontaktine informacija žemiau: zionsolutioncentre@gmail.com arba whatsApp numeris +447907629903

2020-10-10 20:12:00  

Blogger jamesbenard rašė...

Čia yra mano liudijimas apie gerą ozologbo darbą, kuris man padeda .... Aš esu Jamesas iš Londono. Atsiprašau, kad tai įdėjau į internetą, bet turėsiu iš šio pasaulio burtų ratuko, kuris sugrąžino mano žmoną, kuri mane paliko pastaruosius 3 metus. Aš galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio svetainėje, aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie burtų ratuką, apie kurį jis buvo girdėjęs, ir jis davė man el. pašto adresą, kurį galėčiau parašyti burtų pranešėjui, kad pasakyčiau apie savo problemas. Vos per 2 dienas mano žmona susisiekė su manimi po to, kai susisiekiau su šiuo vyru. Aš tik noriu padėkoti šiam teisingam ir nuoširdžiam burtų leidėjui, pone, viskas, ką jums sakėte, įvyko, ir ačiū, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, kurie ieško bet kokio problemos sprendimo, patariu maloniai kreiptis į šį burtų ratuką, jis yra tikras, jis yra galingas ir, kad ir ką burtų sakytojas pasakytų, kas nutiks, nes viskas, ką pasakė burtų ratukas aš įvykau. Galite maloniai susisiekti su juo toliau; ozalogboshrine@gmail.com arba „what-app him“ telefonu +2348162562991

2020-10-11 16:14:00  

Blogger Unknown rašė...

Aš esu sužavėtas. Tai tikrai vyksta su manimi. Aš turiu buvusį vyrą. Mano vardas Veronica Adrian. Šiandien labai džiaugiuosi, kad rašau apie savo pagalbininką, kuris meldėsi už mane dėl mano santykių. Dievas iš tikrųjų panaudojo šį vyrą mano situacijai padėti. Prašau, išgirskite mano žodžius, jei ieškote burtų ratuko, kuris jums padės, susisiekite su dr. Isikolo. Jis yra geriausias rašybos ratukas, kuris jums šiandien padeda. Prieš dvejus metus man ir mano vyrui kilo didžiulis kivirčas, dėl kurio įvyko mūsų skyrybos. Man ir mano berniukui buvo pragaras, kad turėjome persikelti į kitą miestą. Tapau vienišas tėvas. Su daktaru Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai pasakojau jam apie savo situaciją, o jis man liepė dėl to nesijaudinti. Per dvi dienas mano buvęs vyras grįžo pas mane. Tai nutiko antradienio rytą, kai man paskambino iš namų (mano tėvai), kad jis manęs ieškojo. Priėmiau jį ateiti pas mane ir atsiprašiau, kad atsiklaupiau priešais mūsų sūnų. Akimirksniu žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris su viskuo, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su burtų leidėju, susitikite su dr. Isikolo ir būsite nustebinti nuostabių pokyčių jūsų gyvenime. Jo el. Paštas yra isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

2020-10-12 20:15:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mane įskaudino ir skaudėjo širdį, kai prieš septynis mėnesius mano ir vyro santuokoje iškilo labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis sakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir nebemylėjo manęs. Taigi, jis susikrovė lagaminus iš namų ir mane ir mano vaikus apėmė stiprus skausmas. Išbandžiau visas įmanomas priemones, norėdamas jį sugrąžinti po daugybės maldavimų, bet nesėkmingai, ir jis man patvirtino, kad apsisprendė ir niekada daugiau nenorėjo manęs matyti. Antradienį, grįžusi iš darbo, sutikau seną draugą, kuris paklausė apie mano vyrą. Aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti vyrą buvo aplankyti burtų leidėją, kuris padėjo jam išgyventi sunkius laikus. Niekada netikėjau burtais, bet neturiu kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo patarimų. ratukas patikino, kad kitą dieną atgausiu savo vyrą. Koks neįtikėtinas pareiškimas !! Niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė viską, ką turėjau padaryti, tada kitą rytą taip nustebino mano vyras, kuris manęs neskambino pastaruosius 7 mėnesius, paskambino man pranešti, kad grįžta. Taip neįtikėtina !! Taip jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mūsų vaikams. ratuko pagalbos dėka nuo šios dienos mūsų santykiai yra tvirtesni nei anksčiau. Taigi aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, prašau susisiekti su DR AJAYI, aš 100% garantuoju, kad jis padės jums išspręsti jūsų problemas. Siųskite jam el. Laišką adresu drajayi1990@gmail.com ARBA „WhatsApp“ / „Viber“ numeris +2347084887094

2020-10-14 05:07:00  

Blogger Unknown rašė...

Nuostabus meilės užkeikimas, kad galėčiau susigrąžinti savo partnerį ir sutvarkyti savo nutrūkusius santykius. Mano vyras prieš 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus. Aš negalėjau emociškai grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir puikų burtų ratuką, kuris man gelbėjo. Oho! Šis burtų ratukas man labai padėjo. Gydytojas Isikolo garantavo skubų 24 valandų burtų perdavimą, kuriam aš jį priėmiau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 5-ąjį šio mėnesio 2020-ąjį, po 48 valandų mano vyras paskambino man su daugybe atsiprašymų, kuriuos jis patikino, ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi šio stebuklo veikiančio burtų ratuko galia. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie tikino, kad jis atstato gimdą, gydo vėžį, paprastojo pūslelinės virusą ir kitas ligas. Labai ačiū Viešpačiui už galingus kerus. posakių nepakanka pasakyti ačiū. Siųskite el. Laišką dr Isikolo dabar, jei norite skubios meilės ir susitikimo rašybos isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

2020-10-14 12:02:00  

Blogger Unknown rašė...

Kreipkitės į puikų rašybos burtininką. DR. DŽIŪRĖKITE, KAD GRAŽINĖTUMĖTE MĖGĖJĄ PRIE EL. PAŠTO: el. Paštas: zionsolutioncentre@gmail.com arba whatApp numeris +44-7907-629903
Mano vardas Zoe Floris, aš niekada netikiu, kad kada nors bus išspręsta mano santykių su mylimuoju problema. mano meilužis, vadinamas Daanu Westu, išmetė mane iš savo namų ir atsivežė kitą damą, kuri, jo manymu, dabar jam geriausia. kol vieną dieną man paskambino iš miesto draugo, kad mano vyras eina į pasimatymą su kita miesto moterimi, aš jai pasakiau, kad taip pat esu nustebęs, nes kadangi Daanas Westas mane paliko, jis beveik negalvoja ir neskambina aš. Taigi po kelių dienų mano draugė, paskambinusi Alisai, man paskambino ir pasakė, kad ji rado vyrą, kuris yra labai galingas, ir jis yra puikus žolininkas iš Afrikos, tikrai mes visi žinome, kad afrikiečiai yra palaiminti tiek daug žolinių jėgų, kurias jie naudoja padėti daugeliui žmonių, todėl jis man pasakė, kad vyro vardas yra DR JOE, kad ji man persiųs jo el. pašto adresą, kad galėčiau susisiekti su juo dėl pagalbos, todėl ji tikrai atsiuntė man DR JOE el. pašto adresą ir aš tą ištikimą dieną susisiekiau su juo . po kurio laiko jis man išsiuntė laišką, kad mano vyras grįš pas mane, jei tik aš tikėsiu jo darbu, todėl po 48 valandų man paskambino Daanas Westas ir jis pradėjo maldauti, kad turėčiau jam atleisti už viską, ką jis padarė manęs .. jis maldavo manęs, kad sulaužiau širdį, ir žada niekada nepaleisti. dabar aš ir Daanas Westas dabar planuojame tuoktis kuo greičiau. esame sugrąžinti su dideliu galingu meilės užkeikimu ir apakinti DR JOE burtu, mes džiaugiamės ir džiaugiamės. susisiekite su DR JOE šiuo el. pašto adresu: zionsolutioncentre@gmail.com arba whatsApp numeris +44-7907-629903

2020-10-14 20:51:00  

Blogger Anonymous rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju dr. Ilekhojie, kurį mano vyras apgaudinėjo, ir kai sužinojau, kad turime kovą, dėl kurios jis įvykdė skyrybas, verkiau ir susirgau, kai ieškojau meilės citatų internete mačiau žmonių, kalbančių apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus į mano, jie paliko jo kontaktinę informaciją. Aš susisiekiau su juo ir jis man liepė nesijaudinti, kad po 24 valandų jis atšauks skyrybas ir sugrįš pas mane, kai padariau viską, ko jis paprašė tai padariau savo didžiausiai nuostabai kitos dienos vakarą, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, dar kartą ačiū dr. Ilekhojie, tu tikrai esi man palaima, jis taip pat gali tau padėti

El. Paštas: (gethelp05@gmail.com)
„WhatsApp“ arba „Viber“: (+2348147400259)

2020-10-15 02:00:00  

Blogger Unknown rašė...

Tikras rašybos ratukas, vadinamas DR ISIKOLO
buvau tokia prislėgta, kai mylimasis paliko mane kitam vaikinui po to, kai pasimatėme 5 metus, bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs jausmų. po to, kai buvome, aš tapau liūdnu vyru per visą meilę, kuria dalijomės praeityje, neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama prekiauti dėl bet kokių priežasčių vieną dieną, kai lankiausi internete, pamačiau komentarą, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir aš nusprendžiau pats išbandyti ir susisiekti su juo susisiekęs. Aš iškart atsakiau, ir aš paaiškinau, ką išgyvenu, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudoja jai susijungimo burtą, todėl ji ir išėjo man už jį, nepaisant to, kad rūpinuosi ja ir pažadu padėti man atgauti savo meilužį, taip pat padėsiu užmesti mirusį burtą, kad ateityje jis negalėtų kovoti su manimi, mažiau nei per tris dienas vaikinas buvo nušautas nežinomo vaikinų vyrų Floridoje ir per penkias dienas mano mergina buvo pas mane namas laukia, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji pradėjo maldauti sakydama, kad gailisi, kad niekada nežinojo, kas ją užklupo. ačiū DR ISIKOLO dabar džiaugiuosi savo mergina ir viskas dabar vyksta sklandžiai. susisiekite su Peteriu dėl bet kokio keršto rašybos ir „ex back“ burtų per isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196.

2020-10-15 18:36:00  

Blogger Unknown rašė...

GERIAUSIAS MEILĖS BURTYBOS ATLIKĖJAS, KURIEMS GAUTI BUVUSIĄ MEILER, VYRĄ, ŽMONĄ, MERGINĄ AR VAIKINĄ. PRIDĖKITE JĮ „WHATSAPP“: +44-7907-629903
Šiandien esu labai laiminga su savo šeima. Mano vardas Lotte Max. Man 34 metai. Mano vyras paliko mane geriems 1 metams, ir aš jį labai myliu, nuo to laiko ieškau būdų, kaip jį susigrąžinti. Aš išbandžiau daugybę variantų, bet jis negrįžo, kol sutikau draugą, kuris nuvedė mane į KUNIGAUS Išmintį galingą burtų ratuką, kuris padėjo man po 2 dienų sugrąžinti savo vyrą. Aš ir mano vyras šiandien laimingai gyvename kartu. Tas vyras yra puikus, su juo galite susisiekti el. Paštu zionsolutioncentre@gmail.com ... Dabar aš patarsiu bet kokiems rimtiems žmonėms, patekusiems į tokią problemą, susisiekti su juo dabar, kad būtų greitai išspręsta stresas .. Jis visada yra tau padėti, dabar aš jį vadinu savo tėvu. susisiekite su juo dabar jis visada yra internete arba el. paštu: zionsolutioncentre@gmail.com arba whatsApp numeris +44-7907-629903

2020-10-16 10:38:00  

Blogger Unknown rašė...

OHO!! Tai pats nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors esu patyręs, ir turiu pasidalinti šiuo puikiu liudijimu. Aš lankiausi interneto forume 8-ojoje 2020-ųjų MATCHE forumas .. Niekada netikėjau, nes anksčiau nieko negirdėjau ir nieko nesužinojau apie magiją. Nė vienas kūnas nebūtų galėjęs įtikinti manęs apie magiškus burtus, kol daktaras Odionas nepadarė man nuostabaus darbo ir neatkurė mano 6 metų santuokos. metų atgal pas mane ir per tas pačias 48 valandas, kai perskaičiau internete, sugrąžinau savo sutuoktinį pas mane. Aš buvau išties nustebęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek jums perteikti savo dėkingumą, Dr. Odion, jūs esate Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš dar kartą esu džiaugsminga moteris .. čia yra jo paštu (drodion60@yandex.com) taip pat galite pridėti dr Odioną „WhatsApp“ +2349060503921

2020-10-17 11:23:00  

Blogger Unknown rašė...

OHO!! Tai pats nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors esu patyręs, ir turiu pasidalinti šiuo puikiu liudijimu. Aš lankiausi interneto forume 8-ojoje 2020-ųjų MATCHE forumas .. Niekada netikėjau, nes anksčiau nieko negirdėjau ir nieko nesužinojau apie magiją. Nė vienas kūnas nebūtų galėjęs įtikinti manęs apie magiškus burtus, kol daktaras Odionas nepadarė man nuostabaus darbo ir neatkurė mano 6 metų santuokos. metų atgal pas mane ir per tas pačias 48 valandas, kai perskaičiau internete, sugrąžinau savo sutuoktinį pas mane. Aš buvau išties nustebęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek jums perteikti savo dėkingumą, Dr. Odion, jūs esate Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš dar kartą esu džiaugsminga moteris .. čia yra jo paštu (drodion60@yandex.com) taip pat galite pridėti dr Odioną „WhatsApp“ +2349060503921

2020-10-17 11:24:00  

Blogger Karlo Florian rašė...

Su „Ex“ išsiskyrėme prieš 1 metus ir 2 mėnesius, o aš buvau šešis mėnesius nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir man tai buvo šokas, ir tai tikrai sugadino mano širdį. Bandžiau jam paskambinti ir jo abi linijos buvo atjungtos. Bandžiau susisiekti su juo socialiniuose tinkluose, bet jis mane išbraukė. Aš verkiau ir verkiau kasdien, nes labai jį mylėjau. Kol negimdžiau ir kūdikiui sukako vieneri metai, negalėjau susigrąžinti savo meilės. Vėlgi buvau sutrikęs. Aš nežinau, ką daryti, taip pat netekau darbo ir neturiu pinigų prižiūrėti kūdikį. Gyvenime buvau vargana, todėl verkiau savo seseriai ir pasakiau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino vieną galingą burtų leidėją DR Isikolo, kuris jai padėjo, kai negalėjo pastoti. Aš susisiekiau su juo el. Paštu ir jis pasakė, kad jis man padės, ir pasakė, kad moteris užbūrė mano vyrą ir pasakė, kad jis padės man užburti, kad mano vyras grįš pas mane ir amžinai bus mano. Man buvo didžiulė staigmena, kad viskas, ką jis pasakė, įvyko. Mano vyras tuojau pat grįžo pas mane, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Siunčiu labai didelį ačiū šiam galingam ir tikram burtų ratukui. Meldžiuosi, kad jis gyventų ilgai ir dirbtų daugiau savo nuostabaus darbo. Jei turite kokių nors problemų, trukdančių jums gyvenime, turite susisiekti su šiuo galingu burtų leidėju DR Isikolo! Jis gali jums padėti. Jis jūsų nenuvils, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Štai jo kontaktas: Siųskite jam el. Laišką šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jam paskambinti +2348133261196.

2020-10-17 11:27:00  

Blogger Karlo Florian rašė...

Su „Ex“ išsiskyrėme prieš 1 metus ir 2 mėnesius, o aš buvau šešis mėnesius nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir man tai buvo šokas, ir tai tikrai sugadino mano širdį. Bandžiau jam paskambinti ir jo abi linijos buvo atjungtos. Bandžiau susisiekti su juo socialiniuose tinkluose, bet jis mane išbraukė. Aš verkiau ir verkiau kasdien, nes labai jį mylėjau. Kol negimdžiau ir kūdikiui sukako vieneri metai, negalėjau susigrąžinti savo meilės. Vėlgi buvau sutrikęs. Aš nežinau, ką daryti, taip pat netekau darbo ir neturiu pinigų prižiūrėti kūdikį. Gyvenime buvau vargana, todėl verkiau savo seseriai ir pasakiau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino vieną galingą burtų leidėją DR Isikolo, kuris jai padėjo, kai negalėjo pastoti. Aš susisiekiau su juo el. Paštu ir jis pasakė, kad jis man padės, ir pasakė, kad moteris užbūrė mano vyrą ir pasakė, kad jis padės man užburti, kad mano vyras grįš pas mane ir amžinai bus mano. Man buvo didžiulė staigmena, kad viskas, ką jis pasakė, įvyko. Mano vyras tuojau pat grįžo pas mane, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Siunčiu labai didelį ačiū šiam galingam ir tikram burtų ratukui. Meldžiuosi, kad jis gyventų ilgai ir dirbtų daugiau savo nuostabaus darbo. Jei turite kokių nors problemų, trukdančių jums gyvenime, turite susisiekti su šiuo galingu burtų leidėju DR Isikolo! Jis gali jums padėti. Jis jūsų nenuvils, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Štai jo kontaktas: Siųskite jam el. Laišką šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jam paskambinti +2348133261196.

2020-10-17 11:33:00  

Blogger Anonymous rašė...

Aš labai džiaugiuosi, kad mano iširusios santuokos buvo atkurtos. Mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų 3 vaikus dėl kitos moters. Labai džiaugiausi sutikusi daktarą Ilekhojie, kaip jis daugeliui žmonių gali padėti sugrąžinti meilužę, todėl susisiekiu ir su manimi. būtent taip dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti savo vyrą. Didelis ačiū jums, daktare Ilekhojie, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras taip greitai grįš su manimi. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje. jei esate čia ir jums reikia buvusio meilužio atgal arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu. Ačiū! El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ arba „Viber“: (+2348147400259)

2020-10-17 11:45:00  

Blogger Unknown rašė...

AŠ TURIU savo buvusį partnerį
Daugelis žmonių yra parašę straipsnių apie tai, kaip jiems padėjo burtų ratukas, bet aš esu labai dėkinga šiam puikiam burtų ratukui, kuris sugrąžino mano buvusį vyrą pas mane. Šis liudijimas yra tikra istorija, o aš esu Monika Simun. Kai aš susisiekiau su šiuo vyru, taip pat per liudijimą, parašytą apie jį, ir aš taip pat susidūriau su daugeliu liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems jų gyvenime. Sugrįžimas su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač todėl, kad tie prisiminimai su buvusiuoju visada apgaubia mūsų mintis, kai kažkas kitas daro tuos dalykus, kuriuos darė mūsų buvęs. Buvau vienišas tėvas beveik 6 metus ir, nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, aš vis tiek norėčiau, kad jis kada nors sugrįžtų pas mane. Šis burtų daktaras, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man patenkinti mano norus, ir aš džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru ir labai džiaugiuosi galėdamas visiems dalytis liudijimais, kad ir jie galėtų susitikti su šiuo puikiu gydytoju ir išspręsti savo problemas. problemų. Nežinau, ką kiti gali jausti, sugrąžindami savo buvusįjį į savo gyvenimą, bet aš visada žinau, kad yra paslėpta palaima, turint vienintelį pakartotinį ryšį su buvusiuoju. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu rašybos pranešėju jo Whatsapp +2348133261196 arba el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com ir pasidalykite nuostabiu liudijimu taip pat kaip aš.

2020-10-18 19:19:00  

Blogger Unknown rašė...

Šis DR ISIKOLO dvasinės pagalbos man liudijimas bus paskelbtas visame internete, kad galėčiau paskelbti jo vardą žmonėms ir leisti kitiems padėti žmonėms, turintiems santykių problemų. Pasitikėjimas yra raktas į sėkmingą burtą. Mano vardas Amy Dylan ir aš esu iš Bukarešto, Rumunijos. Šį liudijimą pradėjau rašyti 2020 m. Liepos 29 d., Ir tikslingai čia įrašiau datą, kad atsimenu, jog mano seniai prarasti santykiai su buvusia žmona pagaliau nutrūko tik per 2 dienas nuo susisiekimo su DR ISIKOLO Spiritual. Rugsėjo 28 d. Susisiekiau su buvusia žmona, rugsėjo 26 d. Susisiekus su DR ISIKOLO elektroniniu paštu: isikolosolutionhome@gmail.com ir per 2 dienas buvusi žmona grįžo pas mane, atsiskyrusi nuo jos daugiau nei 8 metus. Tai buvo stebuklas, nes niekada netikėjau, kad tai bus įmanoma. Vis dar stebiuosi, kad rašydama šį liudijimą ji vis dar miega mūsų sutuoktinių lovoje. Aš iš tikrųjų esu laimingas pone. Ačiū, kad padėjai man, ir aš meldžiuosi, kad kiti nuostabūs žmonės taip pat duotų nuostabių liudijimų apie tave. Norėdami išsaugoti savo santykius, susisiekite su DR ISIKOLO Spiritual. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196.

2020-10-19 15:31:00  

Blogger Unknown rašė...

Mano vyras per pastaruosius 8 mėnesius paliko mane ir vaikus ir atsisakė grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl aš ir vaikai kentėjome, ir tai buvo velnias kova už mane, bet aš nusprendžiu padaryti visas priemones, kad įsitikinčiau, jog mano šeima susirenka taip, kaip įprasta, tada aš prisijungiau prie interneto ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com, todėl aš turėjau susisiekti su juo ir tik per 4 dienas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo, o jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Negaliu pakankamai dėkoti užkeikimo ratukui už tai, ką jis padarė man, esu labai dėkinga. Aš net telefonu kalbėjau su burtų siuntėju, norėdamas patvirtinti jo egzistavimą. Jo el. Paštas vėl yra: ozalogboshrine@gmail.com arba whats-app +2348162562991

2020-10-20 16:56:00  

Blogger Unknown rašė...

Mano vyras per pastaruosius 8 mėnesius paliko mane ir vaikus ir atsisakė grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl aš ir vaikai kentėjome, ir tai buvo velnias kova už mane, bet aš nusprendžiu padaryti visas priemones, kad įsitikinčiau, jog mano šeima susirenka taip, kaip įprasta, tada aš prisijungiau prie interneto ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com, todėl aš turėjau susisiekti su juo ir tik per 4 dienas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo, o jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Negaliu pakankamai dėkoti užkeikimo ratukui už tai, ką jis padarė man, esu labai dėkinga. Aš net telefonu kalbėjau su burtų siuntėju, norėdamas patvirtinti jo egzistavimą. Jo el. Paštas vėl yra: ozalogboshrine@gmail.com arba whats-app +2348162562991

2020-10-20 16:57:00  

Blogger Unknown rašė...

SVEIKI! Aš esu Gintarė Koen. Kai galų gale radau liudijimus apie šį burtų leidėją DR ISIKOLO, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti savo mylėtojus ir sugedusius namus, susisiekiau su juo per jo el. Pašto adresą (isikolosolutionhome@gmail.com), nes buvau visiškai beviltiška. kad susigrąžintų mano vyrą. Gyvenimas be vyro buvo tikra netvarka man ir mano vaikams. norėjau dramatiškų pokyčių ir maniau, kad magija gali būti sprendimas. Aptaręs rezoliuciją su dr. ISIKOLO, jis man suteikė vilties, kad jis atkurs mano santuoką. Jaučiausi įsitikinusi, kad jis iš tikrųjų paskatins mano vyrą grįžti namo ir tai padarė per 48 valandas, kaip žadėta! Fantastiška, ką man padarė šis puikus burtų ratukas, jo pagalba yra Kimbaly! Nežinau, ką būčiau padariusi be DR ISIKOLO pagalbos, jis taip gerai atlieka savo darbą, kad yra organizuotas ir labai funkcionalus, manau, kad jis yra geriausias burtų ratukas, kuriuo galiu pasikliauti, kai kalbama apie įvairiausius burtus, aš buvo įsitikinęs, kad jo burtai suveikė. Jei jums reikia pagalbos, susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +2348133261196.

2020-10-21 18:41:00  

Blogger Unknown rašė...

Puiki ir nuostabi paslauga, kaip susigrąžinti buvusį asmenį.
Kam tai gali būti aktualu, aš labai vertinau, kaip Didysis dr. ISIKOLO panaudojo intuityvų gyvenimo trenerio nurodymą ir įgūdžius bei empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. Norėdami gauti 100 procentų nemokamų tikrų psichikos atstovų, konsultantas grąžins jūsų buvusį asmenį ir išspręs visas jūsų bendrąsias ar kančių problemas. mano partneris paliko mane dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš buvau suniokotas kelis mėnesius ir susigrąžinau savo laimę, kai susisiekiau su juo. Vienintelis DR ISIKOLO Didysis yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis už mane išsprendė mano problemą. Jis grąžino mano buvusįjį per 48 valandas. Susisiekite su „The Great DR ISIKOLO Email“: galite susisiekti su dr. Isikolo el. Paštu; isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber jį telefonu +2348133261196

2020-10-22 11:55:00  

Blogger Unknown rašė...

Mano gyvenimas kupinas laimės, nes DR ISIKOLO priverčia mane būti laiminga. Mano vardas Roxana Anda. Man nutiko ne tai, ką galiu pasilikti tik sau, bet ir pasakyti pasauliui, kad tie, kurie turi kokių nors santykių ar santuokos problemų, susigrąžintų savo meilę ir būtų dar kartą laimingi. Aš ir mano mylimasis turėjome rimtų problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme, nes po to mano gyvenimas niekada nebuvo toks pats, aš bandžiau visus būdus jį susigrąžinti. bet jie buvo tik jėgų švaistymas ir laiko švaistymas. Tačiau vieną dieną atlikdama paiešką internete aš sutikau kažkokius liudijimus apie DR ISIKOLO. Aš susisiekiu su juo ir paaiškinu jam savo problemą iki šiol vis dar labai stebiuosi, kaip jis sugebėjo sugrąžinti mano meilužį per 48 valandas. Su šiuo puikiu įvykiu mano gyvenime nusprendžiau papasakoti visam pasauliui apie šį puikų vyrą, vadinamą DR ISIKOLO. Tiems, kuriems ko nors reikia, jis man pasakė, kad jo šventykloje nėra nieko neįmanomo. Aš taip juo tikiu. Draugai ar visi, kurie skaito mano parodymus, jei jums reikia pagalbos sugrąžinti buvusį mylimąjį/buvusį vyrą ar norite susilaukti kūdikio, prašome susisiekti su juo el. Paštu; Siųskite jam el. Laišką isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp/Viber him“ telefonu: +2348133261196 .. Ir aš jums pažadu, kad jūsų mylimasis tikrai grįš pas jus.

2020-10-26 04:40:00  

Blogger Unknown rašė...

Mano gyvenimas kupinas laimės, nes DR ISIKOLO priverčia mane būti laiminga. Mano vardas Roxana Anda. Man nutiko ne tai, ką galiu pasilikti tik sau, bet ir pasakyti pasauliui, kad tie, kurie turi kokių nors santykių ar santuokos problemų, susigrąžintų savo meilę ir būtų dar kartą laimingi. Aš ir mano mylimasis turėjome rimtų problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme, nes po to mano gyvenimas niekada nebuvo toks pats, aš bandžiau visus būdus jį susigrąžinti. bet jie buvo tik jėgų švaistymas ir laiko švaistymas. Tačiau vieną dieną atlikdama paiešką internete aš sutikau kažkokius liudijimus apie DR ISIKOLO. Aš susisiekiu su juo ir paaiškinu jam savo problemą iki šiol vis dar labai stebiuosi, kaip jis sugebėjo sugrąžinti mano meilužį per 48 valandas. Su šiuo puikiu įvykiu mano gyvenime nusprendžiau papasakoti visam pasauliui apie šį puikų vyrą, vadinamą DR ISIKOLO. Tiems, kuriems ko nors reikia, jis man pasakė, kad jo šventykloje nėra nieko neįmanomo. Aš taip juo tikiu. Draugai ar visi, kurie skaito mano parodymus, jei jums reikia pagalbos sugrąžinti buvusį mylimąjį/buvusį vyrą ar norite susilaukti kūdikio, prašome susisiekti su juo el. Paštu; Siųskite jam el. Laišką isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp/Viber him“ telefonu: +2348133261196 .. Ir aš jums pažadu, kad jūsų mylimasis tikrai grįš pas jus.

2020-10-26 04:45:00  

Blogger Anonymous rašė...

AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD PASTEBĖTŲ SPRENDIMO KONTAKTAI DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, aš nustebau, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš jo apie tai paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad todėl nori, kad mes išsiskirtume, jis išėjo iš namų 6 mėnesiams, kai pamačiau daktaro Ajayi kontaktą su burtų raštu, moteris paaiškino, su kuo ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vaistažolių vaistas po 9 metų santuokos, aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, po septynių burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, mes dabar gyvename laimingai, visa tai dėka dr. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir išspręskite ją.

2020-10-27 01:43:00  

Blogger Unknown rašė...

Gydytoja ISIKOLO tai dar kartą padarė man padėjus moteriai susigrąžinti savo vyrą. noriu pranešti pasauliui apie DR ISIKOLO Didžiojo burtų ratuką, kuris man sugrąžino mano buvusią žmoną, kai maniau, kad visa viltis buvo prarasta. Gydytojas ISIKOLO naudodamas savo galingą užkeikimą šypsodavo man veidą, sugrąžindamas savo moterį savo burtais, iš pradžių maniau, kad sapnuoju, kai žmona grįžo pas mane ant kelių maldaudama, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją atgal ir net nuo tada ji mane myli labiau nei tikėjausi, todėl daviau sau pažadą, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Viskas, ką padariau, buvo laikytis jo, jis man padėjo, o rezultatą gavau per 48 valandas, kuris iki šiol mane stebina. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi, o tu vis dar myli ir nori jo ar jos? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia kokios nors pagalbos, tada susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

2020-10-28 09:54:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano vardas Nikky ir aš esu iš Kanados, vedęs keturis vaikus. Mano vyro vardas yra Wesley. Mes susituokėme 2010 metais. Mūsų santuoka visada klostėsi taip gerai, mano vyras buvo labai mylintis ir rūpestingas vyras, kol pamažu mano svajonės apie ramius namus sužlugo, kai pikta moteris įžengė į mano vyro gyvenimą. Iš pradžių maniau, kad jie yra tik draugai, mano vyras ją kartais net atveža į namus pavakarieniauti su mumis. Nežinojau, kad ji ieško, kaip atimti iš manęs mano vyrą. Wesley netikėtai išėjo iš namų, norėdamas pradėti gyventi su meiluže, aš verkiau ir stengiausi iš visų jėgų susigrąžinti savo vyrą, bet nesėkmingai. Mano vaikai jam net skambindavo, kartais maldaudami, kad grįžtų namo, kad pasiilgsta, jis baigs skambutį ir grasins vaikams daugiau niekada jo nebeskambinti. Žinojau, kad kažkas negerai, mano vyras taip mylėjo mane ir vaikus, jis to niekada nedarys. Aš verkiau dieną ir naktį, kol išgirdau apie burtų leidėją daktarą Ajayi. Iškart susisiekiau su juo, jis patikino, kad mano vyras grįš, kad jį apgavo meilužė, jis man pasakė, ką aš darysiu, ir padarė keletą burtų. Likus vos kelioms dienoms iki mano susitikimo su daktaru Ajayi, mano vyras supakavo daiktus iš savo meilužės namų ir grįžo namo. Vaikai, pamatę jį, šoko ant jo, ašaros riedėjo man per akis, mano vyras atsiprašė ir pasakojo, kaip gaila, kad jis buvo. Daktaro Ajayi dėka mano šeima vėl sukomplektuota. Jei susiduriate su bet kokia santykių problema, susisiekite su dr. Ajayi, kad gautumėte greitą sprendimą. El. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“: +2347084887094

2020-10-28 11:56:00  

Blogger anonymous rašė...

Perskaičiau keletą dr. JOE liudijimų apie tai, kaip jis meilės kerais padėjo daugeliui žmonių per 2 dienas sugrąžinti savo meilužius. Turėjau problemų su savo vaikinu, todėl nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną. jis išėjo iš namų ir sakė, kad santykiai nebeįdomūs be jokios priežasties, mane ištiko šokas. Aš susisiekiau su dr. Ajayi ir jis man pasakė, kad mano vaikinas grįš pas mane per kitas 3 dienas, dr. JOE padarė meilės burtą ir tai privertė mano vaikiną atsimerkti, kad pamatytume, kaip mes mylime vienas kitą, ir jis grįžo namo. Rašydama šį liudijimą esu laimingiausia mergina žemėje. aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė nei buvo prieš mums išsiskyrus. Visa tai dėka dr. JOE už pernelyg didelį darbą, kurį jis padarė dėl manęs, padėdamas man sugrįžti su savo vaikinu. jei susiduriate su bet kokia santykių problema ir norite greito sprendimo, susisiekite su dr. JOE el. paštu: el. paštas: zionsolutioncentre@gmail.com arba whatsApp numeris +44-7907-629903

2020-10-28 20:46:00  

Blogger annonymous rašė...

Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet neturiu galimybės, nes mano širdis yra pilna džiaugsmo, mano vyras paliko mane ir mano vaikus 2 metams ir gyvena su kita moterimi, aš tikrai jį myliu ir maldavau grįžti namo, bet jis pasakė jis pavargęs nuo mūsų kaip vyro ir žmonos sąjungos. Tai man buvo šokas, nes mes nesivaržėme, kai jis išsikraustė iš mūsų namų, man buvo tinkama internete susidurti su dr. Ajayi, jis yra galingas burtų ratukas, aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis atvėrė man akis į Dėl to, kad mano vyras elgiasi taip, kaip elgiasi, daktaras Ajayi man parašė meilės burtą ir per 3 dienas mano vyras grįžo namo, jis atsiklaupė ir atsiprašė už savo neteisingą elgesį su manimi ir vaikais, o šiandien mes gyvename laimingai . Galite susisiekti su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“: +2347084887094 dėl nieko, kas vargina jūsų širdį, ir jums bus malonu tai padaryti.

2020-10-29 14:59:00  

Blogger Unknown rašė...

TAI NE JOKAS. PASITIKĖKITE DIDŽIĄ DR ISIKOLO. Mano vardai yra Senna Rayan. Šaunusis DR ISIKOLO yra tikrai galingas ir moka puikiai atlikti savo darbą. Jei ne jis, negalėčiau įsivaizduoti, kas būtų nutikę. Mano buvęs asmuo visuomet ginčijosi su manimi ir visada su manimi nesąžiningai elgėsi. Jis pradėjo elgtis keistai ir juokingai ir paliko mane be priežasties kitai merginai. Maniau, kad visos vilties nebėra. Ieškojau pagalbos internete ir aptikau „Great isikolosolutionhome@gmail.com“. Mačiau tiek daug liudijimų apie jį. Buvau patenkinta ir susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir pasakiau, kas vyksta. Jis nusijuokė ir patikino nusiraminti, kad jis man padės ir kad mano buvusysis grįš maldaudamas. Jis padarė savo darbą ir užbūrė mane ir po 2 dienų mano buvęs atėjo atsiprašydamas, kaip jis man liepė. Šiandien mes abu gyvename kartu ir esame dar labiau įsimylėję nei kokie buvome prieš jam išvykstant. Norėdami gauti savo pagalbos, susisiekite su Didžiuoju DR ISIKOLO. Su juo galite susisiekti el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

2020-10-29 17:49:00  

Blogger Antonela Lasse rašė...

Kaip aš galėčiau tai paaiškinti pasauliui, kad yra žmogus, vadinamas DR ISIKOLO, kuris padėjo man sugrąžinti buvusį meilužį ir atstatyti mano įsčias. kai buvo prarasta visa viltis. Aš ir mano meilužis pastaruosius 5 metus buvome susituokę be vaiko, kurį gyvenome laimingai. iki vienos dienos turėjome nesusipratimą, nes negalėjau susilaukti vaiko, todėl jis nusprendė gyventi man dėl kitų moterų, aš buvau toks liūdnas ir nusivylęs ir net negalėjau valgyti, kol vieną dieną naršiau internete, kur pamačiau panelę, vadinamą Sandra, liudijančią apie burtų skambutį DR ISIKOLO, kuri padėjo jai parsivežti savo vyrą atgal į namus, todėl nusprendžiau pabandyti susisiekti su burtų rašytoju DR ISIKOLO, todėl paaiškinau visą savo problemą DR ISIKOLO jis man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemą, kad mano meilužis grįš namo, didžiausia mano nuostaba, kad per 48 valandas mano vyras pradėjo man skambinti ir maldauti atleidimo, tai iš tikrųjų dabar buvo stebuklas mes vėl grįžome kaip vyras ir žmona, praėjus savaitei po to, kai buvo atkurta mano gimda, ir dabar jau praėjo mėnuo, visos mano padėkos eina DR ISIKOLO, nesijaudinkite, nes daugiau priežasčių, nes DR ISIKOLO yra čia, kad jums visiems padėčiau, aš padarysiu jums paslaugą mano numetęs savo „WhatsApp“ +2348133261196 arba elektroniniu paštu isikolosolutionhome@gmail.com

2020-10-30 10:06:00  

Blogger Anonymous rašė...

Turiu daug ką pasakyti, bet neturiu laiko, nes skaičiau apie visus, kurie galėjo rašyti mano istoriją. Labai dėkinga būti čia. Kai vyras išėjo, jaučiausi kaip mirštanti. kai praėjusią savaitę važiavome ir jis man paglosto nugarą. mes taip ilgai nesidžiaugėme, jį užbūrė mergina, kurią jis sutiko būdamas komandiruotėje Bolivijoje, ir jis žiauriai elgėsi su savimi ir dukra, palikdamas mus be jokių finansinių šaltinių, aš jo nekaltinu, nes jis nebuvo sveiku protu, visa tai ačiū dr. Ajayi, kurie padeda atlikti burtą, kad jį sugrąžintų pas mus, jei išgyvenate sunkų laiką, nes nebesuprantate vyro elgesio santuokoje arba esate skyrybų ir jums reikia buvęs vyras ar žmona, ar išgyvenate sunkius laikus savo santykiuose ir jums reikia greito sprendimo, galite susisiekti su dr. Ajayi savo el. paštu Drajayi1990@gmail.com ARBA Whatsapp / Viber +2347084887094. PAŽADU, KAD GRAŽIUČIU ČIA ir JAM AČIŪ

2020-10-30 10:07:00  

Blogger fatima rašė...

Prašome perskaityti ir susisiekti su dr. Sunny, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte savo sugedusius santykius.
Kai buvau šešis mėnesius nėščia nuo antrojo vaiko, išsiskyriau su vyru. Nuo to laiko, kai buvo pagimdytas mūsų pirmasis vaikas, mes ginčijomės ir ginčijomės be perstojo, ji nebemylėjo jokios jo meilės ar pasitikėjimo, todėl jis išsiskyrė su manimi. Ir aš išbandžiau įvairias priemones, norėdamas jį susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų savo gyvenamojoje šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Tomo pas mane. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų burtą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti jums ir padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės sujungiant įsimylėjėlius. Ačiū tau, pone, kad padėjai man blogiausiais gyvenimo laikais, kad buvau toks puikus magijos magas ir kad jis suteikė man meilės magiją, kuri man suteikė tiek daug džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir aš pažadu niekada daugiau manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte galimybę. Tai atsiperka tokiais būdais, apie kuriuos net neįsivaizduoji. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikia stipraus ir skubaus meilės užkeikimo, kad galėtumėte sugrąžinti maloniai susisiekiantį daktarą Sunny, šiuo metu yra vienintelis atsakymas į jūsų pusiausvyros ar santuokos atstatymą. drsunnydsolution1@gmail.com arba „Whatsapp him“ telefonu +2348082943805. Ačiū.

2020-10-30 10:32:00  

Blogger Anonymous rašė...

Turiu daug ką pasakyti, bet neturiu laiko, nes skaičiau apie visus, kurie galėjo rašyti mano istoriją. Labai dėkinga būti čia. Kai vyras išėjo, jaučiausi kaip mirštanti. kai praėjusią savaitę važiavome ir jis man paglosto nugarą. mes taip ilgai nesidžiaugėme, jį užbūrė mergina, kurią jis sutiko būdamas komandiruotėje Bolivijoje, ir jis žiauriai elgėsi su savimi ir dukra, palikdamas mus be jokių finansinių šaltinių, aš jo nekaltinu, nes jis nebuvo sveiku protu, visa tai ačiū dr. Ajayi, kurie padeda atlikti burtą, kad jį sugrąžintų pas mus, jei išgyvenate sunkų laiką, nes nebesuprantate vyro elgesio santuokoje arba esate skyrybų ir jums reikia buvęs vyras ar žmona, ar išgyvenate sunkius laikus savo santykiuose ir jums reikia greito sprendimo, galite susisiekti su dr. Ajayi savo el. paštu Drajayi1990@gmail.com ARBA Whatsapp / Viber +2347084887094. PAŽADU, KAD GRAŽIUČIU ČIA ir JAM AČIŪ

2020-10-30 10:36:00  

Blogger fatima rašė...

KAIP GAMINU BUVUSĮ VYRĄ PAGALBANT TIKRĄ IR EFEKTYVŲ Burtą iš DR Sunny maniau, kad nebesimatysiu jo tol, kol nesutikau panelės, vadinamos Marija, kuri man papasakojo apie burtų ratuką, vadinamą Dr.Sunny. Ji davė man savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandos, kai mano vyras grįš pas mane. Nepraėjus mažiau nei 48 valandoms, mano vyras grįžo, pradėjo maldauti atleidimo sakydamas, kad tai yra velnių darbas, todėl iki šiol vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, aš negalėjau pastoti, bet kuo greičiau užkeiktas burtas, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečią vaiką. Jei jums reikia pagalbos iš jo, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2348082943805
Dr.Sunny taip pat gydo:
1. ŽIV / AIDS
2. UOGOS 1/2
3. VĖŽIS
4. ALS (Lou Gehrigo liga)
5. Hepatitas B
6, nėščia

2020-10-30 13:25:00  

Blogger annonymous rašė...

Praėjusiais metais tuo metu aš jaučiau ašaras ir palaužiau širdį, nes subyrėjo mano septynerių metų santuoka, palaiminta dviem gražiomis dukromis, ir aš nežinau, kas nutiko ne taip, mano vyras pateikė skyrybų prašymą ir išvyko, o merginos vienos rūpinosi savimi, tai man ne problema, nes esu sunkiai dirbanti moteris, bet man reikia vyro meilės ir noriu, kad jis būtų namuose. Mano laimei, aš perėjau kai kuriuos santuokos problemų tinklaraščius, kai pamačiau liudijimą, kaip daktaras Ajayi, puikus burtų ratukas, gali padėti žmonėms savo santuokiniuose namuose naudoti magišką burtą. Aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo problemas, jis man pasakė priežastį, kodėl mano vyras elgiasi taip, kaip jis elgiasi, ir papasakojo reikalingus dalykus, nes aš rašau tai, kad mano vyras yra svetainėje, žaidžiantis su vaikų ir mes esame laiminga šeima, vėl gyvenanti meilėje. Norėčiau rekomenduoti dr Ajayi jums kaip jo žodžių vyrui, susisiekite su juo dėl bet kokios gyvenimo problemos, su kuria susiduriate, ir gaukite ilgalaikį sprendimą. El. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“: +2347084887094.

2020-10-31 09:15:00  

Blogger Unknown rašė...

Po metų nutrūkusios santuokos mano meilužis paliko mane su vienu vaiku, aš jaučiau norą visa tai nutraukti, aš beveik nusižudžiau, nes Ji nepaliko mūsų nieko, o aš visa tai emociškai buvau nusiminusi. Dėka burtų pavadinimo, vadinamo DR ISIKOLO, kurį sutikau internete ir kuris per 2 dienas sugrąžino savo mylimąjį, kaip jis patikino. aš sužinojau apie jo kūrybą Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete. Susidūriau su keliais liudijimais apie DR ISIKOLO. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie tikino, kad jis atstato gimdą, gydo vėžį ir kitas ligas, ir aš esu dalis tų, kurie iš jo gavo sprendimą. galite pasiekti jį per savo el. pašto adresą: el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba „whatsApp“ numerį +2348133261196

2020-10-31 09:34:00  

Blogger annonymous rašė...

Tai tikrai pasiteisino ir aš didžiuojuosi galėdamas tai paliudyti. Mačiau įrašą apie tai, kaip ponia susigrąžino savo vyrą DR AJAYI. Jis padėjo jai susigrąžinti buvusį vyrą. Mano žmona išsiskyrė su manimi prieš 1 metus, norėdama gyventi su kitu vyru, ir aš bandžiau ją paleisti, bet negalėjau, todėl stengiuosi padaryti daug dalykų, kad ji susigrąžintų, ir ji atsisako grįžti pas mane. Vieną dieną apsilankau forume, kur norėčiau sužinoti, kaip ją susigrąžinti, ir ten pamačiau moterį, liudijančią, kaip DR AJAYI padėjo jai susigrąžinti savo vyrą, kai jis buvo susietas su kitos moters kerais, o DR AJAYI buvo tas, kuris jai padėjo . Nors niekada netikėjau dvasiniu darbu, aš nenoriai jį bandžiau, nes buvau beviltiška ir susisiekiau su juo bei paaiškinau jam savo problemas, didžiausia mano nuostabai, DR AJAYI padėjo man sugrąžinti savo moterį po 2 dienų, o dabar mano santykiai yra tobuli kaip jis pažadėjo. Visam laikui sugrįžęs buvęs burtas ne tik sugrąžina tavo mylimą žmogų, bet ir vėl sujungia tavo mylėtojų jausmus, kad būtum laimingas su tuo asmeniu. Dabar mano moteris elgiasi su manimi kaip su karaliumi ir visada sako, kad ji mane visą laiką myli. Jei patiriate sunkumų savo santykiuose, DR AJAYI gali padėti išspręsti santuokines problemas. Kreipkitės į jį elektroniniu paštu: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“ ARBA „Viber“ numeris +2347084887094

2020-11-01 18:08:00  

Blogger Sandra Filipova rašė...

Labai ačiū DR ISIKOLO, kad priverčiau mano buvusį vaikiną sugrįžti pas mane. Rašau šį nuostabų liudijimą apie šį vyrą. Jis įgyvendino visus mano norus. Su savo vaikinu susitikome daugiau nei 3 metus ir nors turėjome tiek daug kivirčų, bet niekada negalvojome išsiskirti. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir pasakė, kaip jis pavargo nuo santykių ir niekur nemato, į kurį einame. Praėjo mėnesiai, ir mano vaikinas nebesusisiekė su manimi, aš daugiau jo negirdėjau, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl tiek meilės jam. Aš susisiekiau su šiuo puikiu burtų šaukliu, nes niekada nebuvau su niekuo anksčiau susisiekęs ir sakau, kad po savaitės bendravimo mano buvęs vaikinas man paskambino ir paprašė pasimatyti po 48 valandų, jis padarė man darbą, kad susitaikyčiau su savo vyru, jis nešiojo žiedą ant mano piršto. Esu labai laiminga, nes netrukus tapsiu ištekėjusia mergaite, naudodama šį puikų burtų ratuką. Pažadėjau visiems parodyti jūsų darbus ir susisiekite su šiuo vyru, kuris jums padės isikolosolutionhome@gmail.com arba galite WhatsApp jį paskambinti +2348133261196

2020-11-02 14:30:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki žiūrovai, niekada negalvojau, kad daugiau šypsosiuosi, Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms. Visos pastangos jį sugrąžinti nepavyko. Maniau, kad daugiau nebesimatysiu, kol nesutikau panelės, paskambinusios Cristina, kuri pasakojo apie burtų pavadinimą, vadinamą DR ISIKOLO, ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Nepraėjus nei 48 valandoms mano vyras grįžo maldaudamas atleidimo sakydamas, kad tai buvo velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, aš tikrai netikiu jokiais dvasiniais gydytojais, aš negalėjau pastoti penkerius metus po to, kai pagimdžiau savo mergaites, taigi aš ir mano vyras labai norėjo turėti vyrišką vaiką, bet kai tik užburta, aš pastojau nuo vyro vyro ir pagimdžiau trečią vaiką, jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: DR ISIKOLO bus įsitikinkite, kad jūs nedelsdami gaunate geriausią rezultatą. El. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196.

2020-11-04 20:25:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki žiūrovai, niekada negalvojau, kad daugiau šypsosiuosi, Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms. Visos pastangos jį sugrąžinti nepavyko. Maniau, kad daugiau nebesimatysiu, kol nesutikau panelės, paskambinusios Cristina, kuri pasakojo apie burtų pavadinimą, vadinamą DR ISIKOLO, ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Nepraėjus nei 48 valandoms mano vyras grįžo maldaudamas atleidimo sakydamas, kad tai buvo velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, aš tikrai netikiu jokiais dvasiniais gydytojais, aš negalėjau pastoti penkerius metus po to, kai pagimdžiau savo mergaites, taigi aš ir mano vyras labai norėjo turėti vyrišką vaiką, bet kai tik užburta, aš pastojau nuo vyro vyro ir pagimdžiau trečią vaiką, jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: DR ISIKOLO bus įsitikinkite, kad jūs nedelsdami gaunate geriausią rezultatą. El. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196.

2020-11-04 20:32:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano vardas Dominik. Noriu padėkoti puikiam vyrui, žinomam kaip daktaras Ajayi, jis yra galingas burtų ratukas ir daugeliui žmonių visame pasaulyje gali padėti skirtingais vedybiniais klausimais. Susidūriau su skyrybomis, kai sužinojau apie puikų burtų ratuką dr. Ajayi, aš tikrai myliu savo žmoną ir nenoriu, kad mes išsiskirtume, todėl aš prašau burtų vedėjo daktaro Ajayi pagalbos, jis paruošė man meilės burtą, o mano žmona nutraukė skyrybas per 3 dienas ... Jei turite problemų savo santykiuose ir norite greito ir ilgalaikio sprendimo, galite susisiekti su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“ numeriu: +2347084887094

2020-11-05 11:57:00  

Blogger Anonymous rašė...

Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems jų santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas.
Mano vyras paliko mane ir 3 mūsų vaikus kitai moteriai 4 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudinta ir sutrikusi. Man reikėjo pagalbos, todėl atlikau keletą tyrimų internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad daktaras Wale'as yra burtų ratukas, kuris gali padėti sugrąžinti įsimylėjėlius. Aš susisiekiau su juo ir jis už mane specialiai meldėsi ir burtus. Mano nuostabai, po kelių dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.
Taip pat galite susisiekti su dr. Wale, galingu rašybos pranešėju dėl jo kontakto Dr. Wale'o sprendimų. drwalespellhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“: +2349015141346 arba „Viber“

2020-11-06 04:50:00  

Blogger Anonymous rašė...

Dėka galingo burtų ratuko, vadinamo dr. Ajayi, po 4 metų išsiskyrimo sugebėjau susitaikyti su savo vyru, niekada netikiu, kad kada nors grįšime kartu, bet kai sutikau daktarą Ajayi, jis mane suprato, kad nieko nėra neįmanoma, nusprendžiau pabandyti jį , Pasakojau daktarui Ajayi apie savo vyrą ir kitus reikalingus dalykus, kuriuos jis turi žinoti, kad mano vyras galėtų grįžti, jis man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus, po savaitės meilės burtų, man paskambino vyras ir jis maldavo grįžti namo. nuo tada mūsų santuoka klestėjo ir mes esame ramūs. Jei jums reikia vedlio pagalbos dėl kokių nors problemų, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“ telefonu +2347084887094 ir jūs būsite laimingiausias žmogus žemėje, kaip aš.

2020-11-06 09:20:00  

Blogger Unknown rašė...

Ačiū, dr. ISIKOLO, didžiausias už viską, ką padarei dėl manęs. Aš toks puikus, kad mano mylimasis grįžo į mane ir mes dabar gyvename laimingai kartu. DR ISIKOLO Liūto meilės burtas yra labai galingas ir efektyvus, be to, jis neturi jokio šalutinio poveikio, nes jis pažadėjo, kad nusprendžiau pabandyti DR ISIKOLO, kai mano meilužis paliko mane kitam, jis padėjo man užburti meilės kerą, kuris jį atvedė per 48 valandas, kai jis pažadėjo ir patikino. Labiausiai mane jaudina tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad jį užburia, jei išgyvenate meilės santykių problemą. Patariu jums kuo skubiau susisiekti su DR ISIKOLO, kad jūsų problema būtų išspręsta. Labai sunku prarasti meilę, ir aš žinau, kaip ji jaučiasi, todėl neleiskite kam nors atimti iš jūsų jūsų mylimojo. Šiandien susisiekite su DR ISIKOLO leo ir išspręskite savo problemą. Jei jums reikia jo pagalbos, žemiau yra jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

2020-11-06 13:32:00  

Blogger anonymous rašė...

Sveiki, visiems malonu pasidalinti puikiais liudijimais apie DR ISIKOLO, kad sugrąžinau laimę mano šeimai. Aš tikrai noriu pasakyti visam pasauliui, kad yra toks tikras ir tikras burtų leidėjas DR ISIKOLO. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, bet kai dvejus metus praradau žmoną, man prireikė pagalbos, kol radau puikų burtų ratuką, ir jis patikino, kad savo žmoną susigrąžinsiu tik per 48 valandas, bet aš abejojau ir po to, kai buvo užkerėta, praėjus 48 valandoms, lygiai taip pat, kaip pasakė burtų ištraukėjas, suskambo mano telefonas, ir stebėtinai tai buvo mano žmona, kuri man neskambino pastaruosius 2 metus, ir ji atsiprašė už sukeltą skausmą aš ir ji man pasakė, kad yra pasirengusi grįžti namo dėl manęs. Gydytoja ISIKOLO iš tikrųjų leido jai žinoti, kaip aš ją myliu ir reikalinga. Jis taip pat atvėrė jai akis, kad suprastų, kiek meilės turime pasidalinti kartu. Aš ir toliau dalinsiuosi šiuo liudijimu visame pasaulyje. Visas ačiū DR ISIKOLO už gerą darbą, kurį jis padarė man. Susisiekite su juo dabar, nes jis yra labai galingas ir jis visada jums padės. Tikėkite juo ir darykite viską, ko jis prašo, ir niekada jokiu būdu neabejokite juo. savo „Whatsapp“ +2348133261196 arba atsiųskite el. laišką isikolosolutionhome@gmail.com

2020-11-08 17:11:00  

Blogger Anonymous rašė...

KAIP GRAŽINU VYRĄ SU DR WALE PAGALBA KONTAKTAI SU WHATSAPP / VIBER NUMERIU +2349015141346 arba drwalespellhome@gmail.com

Esu Alia Hoedt. Noriu padėkoti daktarui Wale'ui, kad jis per 48 valandas sugrąžino savo mylimąjį. Kai mane paliko meilužis, buvau toks pavargęs ir nusivylęs, kol ieškojau pagalbos internete ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie dr. Wale'ą, ir nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas. meilės burtas, kurį naudoju norėdamas susigrąžinti savo vyrą. Jei norite susigrąžinti savo meilužę, susisiekite su dr. Wale per „WhatsApp / Viber +2349015141346“ el. pašto adresą: drwalespellhome@gmail.com Dr. Wale'as, puikus žmogus, galintis sugrąžinti prarastas meiluži

2020-11-09 10:08:00  

Blogger Anonymous rašė...

Geros dienos draugai, mano vardas Leshana, pagal profesiją esu slaugytoja, aš ir mano sužadėtinis pasimatėme 6 metus, tačiau turėjome rimtų problemų, nes jo mama nenori, kad tuokėtės, ji naudojo kitą metodą, kad įsitikintų, jog ji sūnus nesusituokia su manimi, kol galiausiai be priežasties išsiskiria su manimi, aš tikrai jį myliu, todėl internete ieškau greito sprendimo ir man pasisekė, kad sutikau dr. Ajayi puikų burtų ratuką, palaimintą jo protėvių, turinčių super galių, Pasakojau jam pagal problemą, o jis man, kas sukelia plyšį tarp mūsų, ir pasakiau reikalingus dalykus, kuriuos turėčiau padaryti, kad santykiuose vėl būtų ramybė, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir šiandien mes laimingai vedame ir tikimės mūsų pirmasis kūdikis. Ar turite problemų savo sutuoktinių namuose, ar norite, kad mylimasis sugrįžtų po išsiskyrimo, susisiekite su dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“ numeriu: +2347084887094

2020-11-10 15:42:00  

Blogger annonymous rašė...

Gyvenimas yra daugybės klausimų paslaptis, į kurią reikia atsakyti, su kokia bėda susiduriate žemėje?
Ar jūsų vyras ar žmona paliko gyvenimą be gero paaiškinimo, dėl kurio jūs susipainiojate ir norite, kad jie sugrįžtų į savo gyvenimą? Daktaras Ajayi yra tinkamas žmogus šiam darbui, jis yra galingas burtų ratukas, palaimintas jo protėvių ir dievų priimtas kaip jų ruporas žemėje. Daktaras Ajayi man padeda išgelbėti mano sugedusius namus, sugrąžindamas man savo vyrą savo galingu burtu. . Aš ir mano vyras buvome išsiskyrę 9 mėnesius be bendravimo, bet su daktaro Ajayi užkeikimu jis grįžo ir mes vėl esame viena laiminga šeima. Jei susiduriate su bet kokiomis gyvenimo problemomis ir jums reikia greito sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi burtų raštu. „Viber“ arba „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

2020-11-12 05:48:00  

Blogger Anonymous rašė...

DR WALE GERIAUSIAS BURTYBOS ATLIKĖJAS SUSISIEKITE SU JUMS „WHATSAPP“ / „VIBER“

VEIKSMINGA SKUBI MEILĖS užkeikimas, kad greitai gautumėte JŪSŲ EKS ir išsaugotumėte santuoką! Atsiprašau, kad įdėjau tai į internetą, bet turiu. Aš amžinai būsiu skolinga DR WALE, kad sutvarkė savo iširusią santuoką po to, kai vyras paliko mane kitai moteriai 6 mėnesiams. Niekada netikėjau rūšimis, kol draugas nepažindino manęs su DR WALE. Iš pradžių buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingą žanro paleidėją, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ko jis manęs paprašė. Dabar mano vyras grįžo praėjus vos 48 valandoms po susisiekimo. Po 6 mėnesių iširusios santuokos vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir nepailsėsiu tol, kol jis nebus žinomas pasauliui. Ji taip pat specializuojasi loterijų, reklamos rūšių, E.T.C. Susisiekite su DR Wale dabar, jo el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com arba „WhatsApp / Viber“: +2349015141346

2020-11-12 06:57:00  

Blogger ESTHER CELINE rašė...

Labai džiaugiuosi, kad čia pat paskelbiau šį liudijimą apie tai, kaip puikus burtų ratukas man padėjo sugrąžinti savo gyvenimo meilę. Aš žinau, kad yra daugybė tokių moterų kaip aš, kurios padarė tiek daug, kad susigrąžintų savo vyrą ar vieną kartą mylėtų. Aš čia norėčiau jums pasakyti, kad daugiau neieškokite, nes atsakymas yra čia pat. Aš nuoširdžiai tikiu, kad jei yra iki penkių burtininkų, tokių kaip dr. ODION, šis pasaulis būtų geresnė vieta. Mačiau žmonių, besiskundžiančių, kaip netikros burtų kastos žadėjo jiems padėti, bet negalėjo, bet su dr. ODION sakau, kad jūsų problema yra jau išspręsta. Su vyru buvome atskirai 4 mėnesius ir negalėjau pakęsti negyvenant be jo. Aš bandžiau viską, kad jis būtų sugrąžintas, bet nieko neveikė, kol pamačiau daugybę liudijimų apie burtų ratuką, pavadintą „Dr ODION“, ir kaip puikus jo darbas yra. ir aš nedelsdamas susisiekiau su juo per „WhatsApp“ telefonu (+2349060503921) ir atlikau jo prašytą žingsnį, o per kitas 48 valandas mano meilužis man paskambino ir troško atleisti ir kad jis nieko daugiau nenorėjo, kaip tik turėti mane ant rankų visam laikui. Aš užpildžiau tiek džiaugsmo ir laimės, kad radau dr. ODION. Tikiuosi, kad visi čia rasite šį mano liudijimą ir per 48 valandas susigrąžinsite savo vyrą, nes DR ODION susisieks su jo el. Pašto adresu (drodion60@yandex.com) ir jūs galite taip pat „WhatsApp“ jį telefonu +2349060503921.

2020-11-12 09:42:00  

Blogger ESTHER CELINE rašė...

Labai džiaugiuosi, kad čia pat paskelbiau šį liudijimą apie tai, kaip puikus burtų ratukas man padėjo sugrąžinti savo gyvenimo meilę. Aš žinau, kad yra daugybė tokių moterų kaip aš, kurios padarė tiek daug, kad susigrąžintų savo vyrą ar vieną kartą mylėtų. Aš čia norėčiau jums pasakyti, kad daugiau neieškokite, nes atsakymas yra čia pat. Aš nuoširdžiai tikiu, kad jei yra iki penkių burtininkų, tokių kaip dr. ODION, šis pasaulis būtų geresnė vieta. Mačiau žmonių, besiskundžiančių, kaip netikros burtų kastos žadėjo jiems padėti, bet negalėjo, bet su dr. ODION sakau, kad jūsų problema yra jau išspręsta. Su vyru buvome atskirai 4 mėnesius ir negalėjau pakęsti negyvenant be jo. Aš bandžiau viską, kad jis būtų sugrąžintas, bet nieko neveikė, kol pamačiau daugybę liudijimų apie burtų ratuką, pavadintą „Dr ODION“, ir kaip puikus jo darbas yra. ir aš nedelsdamas susisiekiau su juo per „WhatsApp“ telefonu (+2349060503921) ir atlikau jo prašytą žingsnį, o per kitas 48 valandas mano meilužis man paskambino ir troško atleisti ir kad jis nieko daugiau nenorėjo, kaip tik turėti mane ant rankų visam laikui. Aš užpildžiau tiek džiaugsmo ir laimės, kad radau dr. ODION. Tikiuosi, kad visi čia rasite šį mano liudijimą ir per 48 valandas susigrąžinsite savo vyrą, nes DR ODION susisieks su jo el. Pašto adresu (drodion60@yandex.com) ir jūs galite taip pat „WhatsApp“ jį telefonu +2349060503921.

2020-11-12 09:46:00  

Blogger Anonymous rašė...

Esu iš vieningos valstybės, esu slaugytoja, ši mano meilės gyvenimo istorija. Esu susituokusi 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kita moteris turėjo atimti iš manęs mylimąjį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol sutikau įrašą, kuriame šis vyras dr. Ilekhojie, kurie kažkam padėjo, ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo vyrą namo ir patikėk, aš tiesiog išsiunčiau savo ir mano vyro nuotrauką, o po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilis įvažiavo į namus ir štai tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi galėdamas sutikti kiekvieną iš jūsų ir sutikti savo mylimąjį.

El. Paštas: gethelp05@gmail.com
„Whatsapp / Viber“: +2348147400259

2020-11-12 16:31:00  

Blogger Anonymous rašė...

Kaip galingas burtų ratukas, vadinamas daktaru AJAYI, padėjo man sugrąžinti savo meilužį per 48 valandas. mano meilužis, kuris išsiskyrė su manimi nuo praėjusio birželio, ir visos mano pastangos jį susigrąžinti buvo bergždžios. Aš jį taip myliu, kad kiekvieną kartą, kai pamatau jį su kita mergina, pyksiu. Taigi vieną dieną pamačiau moters liudijimą internete. Kaip šis didis vyras, vardu DR AJAYI, padėjo jai susitaikyti su vyru. Mano laimei, ji nutraukė DR AJAYI kontaktą. Taigi aš greitai paskambinau numeriu ir maždaug po 2 valandų išsiunčiau jam pranešimą el. Paštu, jis man perskambino ir atsakė į mano el. Laišką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė išsamią informaciją apie procesą ir priemones, kurių reikia imtis. Jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų melstis už mane, ką aš ir padariau. Aš padariau viską, kad įsitikinčiau, jog mano maldos buvo baigtos, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis atėjo prašyti manęs prašyti atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. . DR AJAYI dėka taip pat galite atsiųsti jam el. Laišką: drajayi1990@gmail.com arba jo „WhatsApp“ arba „VIBER“: +2347084887094 ir būkite tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti.

2020-11-13 07:06:00  

Blogger Unknown rašė...

Noriu padėkoti Didžiajai DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) už tai, kad atkurėte savo sugedusius santykius. Niekas niekada negalėjo priversti manęs tikėti, kad Liudijimas kada nors taps realybe. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar bet kuo kitu, bet man pasakė patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) ir aš tai išbandžiau. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo nesėkmingas; širdis plyšta ir buvo ties trečdalio riba. Aš tiesiog negalėjau susidurti su kitomis skyrybomis ir norėjau labiau pasistengti, kad mūsų santykiai būtų sėkmingi, tačiau mano vyrui, regis, tai nerūpėjo. ir jis vėl sustojo su manimi. Aš buvau sutrikęs ir nebeturiu ką daryt, o jie susisiekė su DR ISIKOLO. Jis padarė meilės kerą, kuris privertė mano vyrą grįžti pas mane per tiksliai 48 valandas, jis mane patikino. mes dabar labai patenkinti savimi. Gydytoja ISIKOLO privertė ją suvokti, kaip labai mylime ir reikalingi vienas kitam. Šis žmogus skirtas TIKRAI ir visam laikui. jis taip pat gali padėti jums išspręsti jūsų sugedusius santykius. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas. susisiekite su juo dabar, jei jums reikia pagalbos.
paštas: isikolosolutionhome@gmail.com
svetainė: https://isikololovetemple.com
Whatsapp jį telefonu +2348133261196.

2020-11-13 08:36:00  

Blogger Unknown rašė...

ar jums reikia burtų ratuko pagalbos, kad kas nors trukdytų jūsų gyvenimui? Daktaras Ajayi „Power Spell“ ratukas yra jums tinkamas žmogus, todėl mano gyvenimas kupinas džiaugsmo. buvau vedęs 5 metus, bet mano vyras pasakė, kad nori skyrybų, todėl susisiekiau su daktaru Ajayi, kai pamačiau jo numerį internete. Aš pasakiau jam savo problemą ir jis leido man suprasti, kad mano vyras nėra pats, kad ponia manipuliuoja jo elgesiu, nes nori, kad mes išsiskirtume. Galingas burtų ratukas dr. Ajayi paruošė man žavesį ir per 3 dienas mano vyras pašaukė skyrybų ir nuo tada gyvename klestinčią gyvenimą. Jei turite panašių problemų su manimi ar bet kokiu kitu dalyku, dėl kurio norite pagalbos. susisiekite su „Whatsapp“ arba „Viber“ rašybos rašikliu: +2347084887094

2020-11-14 05:28:00  

Blogger Anonymous rašė...

Naudodamasis proga norėčiau padėkoti užkeikimo šaukliui, vadinamam dr. Ajayi. Kadangi jis padėjo atkurti taiką mano iširusioje santuokoje, aš jį pažinau per draugą, kuriam jis padėjo laimingais skaičiais laimėti didelę loteriją. Nenoriu gilintis į detales, bet norėčiau, kad žinotumėte, jog dr Ajayi yra tikras dvasinis žmogus, nes ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, tačiau nieko neįvyko. praėjo, kol mano draugas supažindino jį su manimi, susisiekė su mano iširusia santuoka ir viską jam paaiškino, jis man pasakė, ką daryti, ko aš laikiausi, ir šiandien aš esu laimingas vyras savo santuokoje, mano žmona grįžo namo ir pasakė, kad ji to nedaro nebenoriu skyrybų, o daktaro Ajayi dėka ji nėščia nuo mažo berniuko, o mano finansinė padėtis pagerėjo. Jei jums reikia pagalbos dėl visko, kas jus vargina, susisiekite su „Great Spell Caster“ dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094, tai 100% garantuota

2020-11-15 17:04:00  

Blogger Anonymous rašė...

Mano vardas Gintaras Lukas. Aš gyvenu JAV, Ohio, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol yra toks neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurio mes išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis blogėjo, kol artimas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką, kuris jai taip pat padėjo išspręsti tą pačią problemą, jo vardas yra dr. Ilekhojie. Aš rašau burtų siuntėjui el. Paštu ir pasakiau jam savo problemą, o aš padariau tai, ko jis manęs paprašė, kad sutrumpintumėte ilgą istoriją. Kol aš nežinojau, kas nutiko, mažiau nei dvi dienas mano vyras man paskambino ir pasakė, kad jis grįžta pas mane, aš buvau labai laiminga, kad grįžau pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Ačiū dr. Ilekhojie už tai, kad išgelbėjau mano santuoką ir taip pat išgelbėjau kitus. Tęskite savo gerą darbą, dr.Ilekhojies susisiekite su gethelp05@gmail.com arba paskambinkite +2348147400259

2020-11-16 02:12:00  

Blogger Unknown rašė...

Praeityje turėjau kovos santykių su savo vyru, dėl ko skyrybos su pirmuoju vyru. Po to, kai aš ir mano buvęs vyras išsiskyrėme, turėjau dar vieną galimybę dar kartą susituokti ir vos 5 metus po antrosios santuokos įvyko dar viena skyryba, kuri mane beveik nužudė emociškai. Dar dvejus metus išbuvau netekėjusi ir vieniša motina. Nuoširdžiai man tai nebuvo malonu, nes kiekvienai moteriai reikia vyro gyvenime, buvo laikas, kai pamačiau savo pirmąją vyro nuotrauką ir supratau, kaip aš jį myliu ir pasiilgau. Bandžiau pas jį patekti, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes niekada nebebūsime kartu. Tą vakarą aš graudžiai verkiau galvodamas, kad netekau vyro, kurį taip mylėjau. Aš paprašiau patarimo, ką daryti, ir mano draugas davė man kontaktą su DR ODION, aš konsultavausi su juo ir kuo puikiausiai savo galingais burtais jis man padėjo su Reuniono santuokos meilės burtais, kad grąžintų man buvusį vyrą. , vos per 4 dienas turėjau kerėtojo dvasinių susitikimų maldas su DR ODION, mano gyvenime viskas pasisuko į gera, dabar vėl laimingai gyvenu su savo pirmuoju vyru ir sutvarkau skyrybų klausimus. padedamas DR ODION, jis yra išmintingas ir rūpestingas žmogus. Ačiū ir aš vertinu visą jūsų suteiktą pagalbą, kad mano buvęs vyras vėl sugrįžtų į mano gyvenimą. Aš šiandien čia paliudiju, kad DR ODION yra galinga, ji gali vieną kartą išspręsti visas problemas nutrūkusiuose santykiuose su meile. susisiekite su juo dėl bet kokių santykių problemų sprendimo. El. Paštas .... (drodion60@yandex.com) Taip pat galite jam paskambinti arba pridėti „WhatsApp“ +2349060503921

2020-11-16 13:39:00  

Blogger Anonymous rašė...

Esu čia, norėdamas pasidalinti nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju, vadinamu DR WALE. MANO vyras apgaudinėjo mane, o kai sužinojau, kad turime muštynes, dėl kurių jis įvykdė skyrybas, verkiau ir susirgau dėl to. Vieną dieną, kai ieškojau meilės citatų internete, pamačiau žmones, kalbančius apie DR WALE ir jo puikų darbą. žmonėms, turintiems tą pačią panašią bylą, taip pat suteikiama jam padėka ir padėka. Jie paliko jo kontaktinę informaciją, tai aš susisiekiau su juo ir papasakojau visą savo problemą. Tada jis man liepė nesijaudinti, kad po 48 val. Jis atšauks skyrybas. Jis man pasakė dalykus, kuriuos turiu padaryti, ir po to, kai padariau viską, manęs paprašė padaryti didžiausiai nuostabai prieš 48 val., Mano vyrui atėjus, jis atsiklaupė maldaudamas, kad priimčiau jį atgal. Dar kartą ačiū jis taip pat gali padėti susisiekti
„WhatsApp / Viber +“: 2349015141346 ARBA
drwalespellhome@gmail.com

2020-11-16 15:41:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki žiūrovai, aš tai skelbiu, nes radau daug žmonių, turinčių santuokos problemų, kurias taip pat patyriau. Neseniai radau pagalbos iš vyro, vadinamo dr. ODION. Jis padarė puikų darbą, dėl kurio mano buvęs mane vėl pamilo po 4 mėnesių išsiskyrimo. jei kam nors ten reikia pagalbos, manau, kad dr. ODION yra žmogus, kuris išsprendžia jūsų santykių ir išsiskyrimo problemą. Jis suteiks jums geriausią rezultatą. Dabar mano santykiai geresni ir esu labai susijaudinęs, susisiekiau su dr. ODION. galite susisiekti su burtų siuntėju - EMAIL: (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite susisiekti su „WhatsApp“ telefonu +2349060503921.

2020-11-16 17:18:00  

Blogger Unknown rašė...

Aš amžinai būsiu skolinga didžiajam GYDYTOJUI ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) už tai, kad sutvarkiau savo iširusią santuoką. Po to, kai mano vyras 3 mėnesiams paliko mane pas savo meilužę. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir ilsiuos ne tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi apsaugos burtuose, loterijos burtuose, pakilimo burtuose E. T. C. Dabar susisiekite su GYDYTOJU ISIKOLO, jo el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

2020-11-16 17:59:00  

Blogger Unknown rašė...

MEILĖS BURTAI, VEIKIANTYS TIKRAI IR VISAM LAIKUI NUOLATINIAI, PATIKRINKITE DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com)
Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems jų santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sutrikusi. Man reikėjo pagalbos, todėl atlikau tyrimą internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad „DR ISIKOLO“ burtų ratukas gali padėti sugrąžinti įsimylėjėlius. Aš susisiekiau su juo, ir jis už mane specialiai meldėsi ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. ISIKOLO, galingu rašybos pranešėju dėl sprendimų, kreipkitės į asmeninį kontaktą: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

2020-11-17 17:52:00  

Blogger Anonymous rašė...

Sveiki, tai tikras daktaro Ilekhojie, padėjusio man sugrąžinti sužadėtinį, liudijimas, kuris paliko mane ir vaikus 9 mėnesiams. Buvau praradusi viltį, kad sužadėtinis vėl grįš namo. jei santuokoje ar santykiuose išgyvenate sunkų laiką arba norite susigrąžinti savo buvusįjį, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259) arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

2020-11-17 20:00:00  

Blogger Anonymous rašė...

Sveiki, tai tikras daktaro Ilekhojie, padėjusio man sugrąžinti sužadėtinį, liudijimas, kuris paliko mane ir vaikus 9 mėnesiams. Buvau praradusi viltį, kad sužadėtinis vėl grįš namo. jei santuokoje ar santykiuose išgyvenate sunkų laiką arba norite susigrąžinti savo buvusįjį, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259) arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

2020-11-17 20:01:00  

Blogger Anonymous rašė...

Sveiki, tai tikras daktaro Ilekhojie, padėjusio man sugrąžinti sužadėtinį, liudijimas, kuris paliko mane ir vaikus 9 mėnesiams. Buvau praradusi viltį, kad sužadėtinis vėl grįš namo. jei santuokoje ar santykiuose išgyvenate sunkų laiką arba norite susigrąžinti savo buvusįjį, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259) arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

2020-11-17 20:09:00  

Blogger Unknown rašė...

dėl pagalbos prašome patikrinti (https://isikololovetemple.com)
Sveiki, noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme su kova, dėl kurios jis įvykdė skyrybas, aš verkiau ir susirgau, kai internete ieškojau meilės citatų, pamačiau žmones, kalbančius apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus man jie paliko jo kontaktinę informaciją, aš susisiekiau su juo ir jis man liepė nesijaudinti, kad po 48 valandų jis atšauks skyrybas ir grįš pas mane po to, kai aš padariau viską, ko jis manęs paprašė padaryti didžiausiai nuostabai po 48 valandų. buvo mano vyras, jis atsiklaupė maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, dar kartą ačiū DR ISIKOLO, tu iš tikrųjų man esi palaiminimas, jis taip pat gali padėti susisiekti el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp jį telefonu +2348133261196.

2020-11-18 13:07:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dora Florian. Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme, dėl ko jis įvykdė skyrybas. Aš verkiau ir sirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, mačiau žmones, kalbančius apie DR ISIKOLO ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją, aš susisiekiau su juo ir ašarojau jam ašaras ir jis man pasakė nesijaudinkite, kad po 48 valandų mano vyras grįš, jis atšauks skyrybas ir sugrįš pas mane. po to, kai aš padariau viską, ko jis manęs paprašė, mano nuostabai, dvi dienas po vakaro, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, ir aš abejojau dėl tokių dalykų, jei jie kada nors dirba, bet čia liudiju ir apie tai. dar kartą ačiū jums, DR ISIKOLO, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti susisiekti su: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp jį telefonu +2348133261196
svetainė: https://isikololovetemple.com

2020-11-19 14:24:00  

Blogger Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dora Florian. Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme, dėl ko jis įvykdė skyrybas. Aš verkiau ir sirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, mačiau žmones, kalbančius apie DR ISIKOLO ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją, aš susisiekiau su juo ir ašarojau jam ašaras ir jis man pasakė nesijaudinkite, kad po 48 valandų mano vyras grįš, jis atšauks skyrybas ir sugrįš pas mane. po to, kai aš padariau viską, ko jis manęs paprašė, mano nuostabai, dvi dienas po vakaro, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, ir aš abejojau dėl tokių dalykų, jei jie kada nors dirba, bet čia liudiju ir apie tai. dar kartą ačiū jums, DR ISIKOLO, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti susisiekti su: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp jį telefonu +2348133261196
svetainė: https://isikololovetemple.com

2020-11-19 14:32:00  

Blogger Anonymous rašė...

Sveiki visi. Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi su puikiu burtų davėju Dr. DOION, kurį mano vyras apgaudinėjo, ir kai sužinojau, kad susidūrėme su kova, kuri paskatino jį užpildyti skyrybas, verkiau ir susirgau, kai ieškojau meilės citatų internete matė žmones kalbant apie dr. ODION ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją. Aš susisiekiau su dr. ODION ir jis man liepė nesijaudinti, kad po dviejų dienų jis nutrauks skyrybas, o mano vyras grįš pas mane po Kitos dienos vakarą padariau viską, ko jis manęs paprašė, kad man būtų didžiausia staigmena, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, dar kartą dėkoju jums, dr ODION, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti. susisiekite su dr. ODION per savo el. pašto adresą: (drodion60@yandex.com). Siųskite tekstą, skambinkite arba pridėkite jį „WhatsApp“: +2349060503921

2020-11-19 17:35:00  

Blogger Anonymous rašė...

Sveiki visi. Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi su puikiu burtų davėju Dr. DOION, kurį mano vyras apgaudinėjo, ir kai sužinojau, kad susidūrėme su kova, kuri paskatino jį užpildyti skyrybas, verkiau ir susirgau, kai ieškojau meilės citatų internete matė žmones kalbant apie dr. ODION ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją. Aš susisiekiau su dr. ODION ir jis man liepė nesijaudinti, kad po dviejų dienų jis nutrauks skyrybas, o mano vyras grįš pas mane po Kitos dienos vakarą padariau viską, ko jis manęs paprašė, kad man būtų didžiausia staigmena, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, dar kartą dėkoju jums, dr ODION, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti. susisiekite su dr. ODION per savo el. pašto adresą: (drodion60@yandex.com). Siųskite tekstą, skambinkite arba pridėkite jį „WhatsApp“: +2349060503921

2020-11-19 17:39:00  

Blogger annonymous rašė...

mes susituokę 14 metų, palaiminti dviem vaikais ir gyvenimas vyko sklandžiai. mano vyras naudojasi šeimos aprūpinimu, bet jis staiga nustoja tai daryti ir pasakė, kad jam jau atsibodo santuoka ir jis nori, kad eitume kitu keliu ir prašytume skyrybų, bet aš atsisakau pasirašyti dokumentą ir jis išsikraustė. man buvo sunkus metas, vieną dieną grįžusi iš darbo sutikau gerą savo draugę pasikeitusi sveikinimais, ji paklausė apie mano vyrą, aš jai paaiškinau dalykus. ji man liepė nebesijaudinti, kad turi man sprendimą, ji pristato galingą dvasinį vyrą, vadinamą dr. Ajayi, ji davė man savo numerį, kurio nepaskambinau iš karto, nes buvau skeptiškas. vieną dieną nusprendžiau jam paskambinti ir jis atsakė, paaiškinau jam dalykus, o jis man pasakė, kad mano problema bus išspręsta, o mano vyras grįš po trijų dienų, man buvo pasakyta, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien esu laiminga, nes mano vyras yra kieme, o mes vėl esame šeima. Susisiekite su dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite santykių problemų ir ateikite pasidalinti savo liudijimu kaip aš.

2020-11-19 18:55:00  

Blogger annonymous rašė...

mes susituokę 14 metų, palaiminti dviem vaikais ir gyvenimas vyko sklandžiai. mano vyras naudojasi šeimos aprūpinimu, bet jis staiga nustoja tai daryti ir pasakė, kad jam jau atsibodo santuoka ir jis nori, kad eitume kitu keliu ir prašytume skyrybų, bet aš atsisakau pasirašyti dokumentą ir jis išsikraustė. man buvo sunkus metas, vieną dieną grįžusi iš darbo sutikau gerą savo draugę pasikeitusi sveikinimais, ji paklausė apie mano vyrą, aš jai paaiškinau dalykus. ji man liepė nebesijaudinti, kad turi man sprendimą, ji pristato galingą dvasinį vyrą, vadinamą dr. Ajayi, ji davė man savo numerį, kurio nepaskambinau iš karto, nes buvau skeptiškas. vieną dieną nusprendžiau jam paskambinti ir jis atsakė, paaiškinau jam dalykus, o jis man pasakė, kad mano problema bus išspręsta, o mano vyras grįš po trijų dienų, man buvo pasakyta, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien esu laiminga, nes mano vyras yra kieme, o mes vėl esame šeima. Susisiekite su dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite santykių problemų ir ateikite pasidalinti savo liudijimu kaip aš.

2020-11-19 18:56:00  

Rašyti komentarą

Užsisakykite Rašyti komentarus [Atom]

<< Pradinis puslapis

 
Lietuvos.istorija.net
Lituanistica
Lietuviai ir lietuvių kalba LDK laikais *
Литовцы и литовский язык во времена ВКЛ

KLEINLITAUEN
Ein Provinz im Ostpreußen
Lietuvos istorijos kalendorius
Svarbiausi kiekvienos dienos Lietuvos istorijos įvykiai
Publicistika
Istorinė publicistika Interneto portaluose
Politika
Iš dabarties istorijos

Literatūra
Kūryba istorine tema
Alkas.lt - Naujienos
Voruta.lt - Naujienos